woensdag 23 mei 2018

Schumann Resonantie vandaag– Update

Mei 22 2018

Schumann Resonance Today 5/22/2018 Wij zullen proberen u op de hoogte te houden over de variaties van de Resonance op deze pagina. De grote variaties die niemand kan uitleggen maar die ons wel een duidelijk teken geven dat de planeet aan het veranderen is. De Aarde trilt steeds hoger, net als wij!


RS Basisfrequentie 7,83 Hz.

Schumann Resonance Today Peaks:

Vandaag lijkt de herhaling van gisteren, twee grote piek boven 40 Hz om 3:00 en 7:00 uur UTC.
Zoals gesuggereerd hebben we de beelden geordend in een archiefpagina waar ze allemaal zijn gerangschikt in chronologische volgorde voor en makkelijker overleg, vindt u de link in de banner hieronder.


De Grafiektijd is gebaseerd op Tomsk - Rusland - UTC +7

Bron:

Noot
De oude Indiase Rishis noemde 7.83 Hz de frequentie van OM. Het is toevallig ook het natuurlijke hartslag ritme van Moeder Aarde

Schuman resonanties zijn vernoemd naar professor Schumann die betrokken was bij de vroege Duitse geheime ruimte programma en werd later paperclipped in de Verenigde Staten. De frequenties van Schumann-resonanties zijn vrij stabiel en worden voornamelijk bepaald door de fysieke grootte van de ionosferische holte.
De amplitude van Schumann-resonanties verandert en is groter wanneer ionosferisch plasma wordt opgewonden. Ionosferische plasma excitatie gebeurt als gevolg van zonne-activiteit, onweer, het gebruik van scalaire plasma wapens en HAARP en de laatste tijd ook wanneer de Lichtkrachten zijn het opruimen van het plasma anomalie.
Live - Hawaï - Fissuur 20
Uitleg van de Grafiek

De Schumann Resonantie Spectrogrammakaart

De Schumann Resonance Chart toont gegevens van de magnetische velddetector om de resonanties te controleren die voorkomen in de plasma golven voortdurend cirkelen de aarde in de ionosfeer. Deze drie dagen spectrogrammen tonen de activiteit die optreedt bij de verschillende resonantiefrequenties van 1 tot 40 Hz. Binnen het spectrogram wordt het vermogen of intensiteitsniveau van elke frequentie weergegeven als een kleur, waarbij wit het meest intens is. De Schumann Resonanties verschijnen als de horizontale lijnen op 0.0, 4.0, 8.0, 12.0, 16.0, 20.0, 24.0, 28.0, 32.0, 36.0 & 40.0 Hz. Deze grafiek is gebaseerd op Tomsk, Rusland, tijd UTC +7 (UTC = Universal Time Coordinated).Wat is een Spectrogram?
De Spectrogrammakalender is een visuele weergave van het frequentiebereik in het magnetisch veld op een bepaalde locatie. Net als bij de weergave van de frequentie-inhoud van muziek die op uw stereo wordt afgespeeld, geeft de spectrogrammakalender de frequentie-inhoud van een magnetisch veld weer. In plaats van een korte momentopname, toont het veranderingen over een periode van tijd, in dit geval 3 dagen.

Het lokale magnetische veld is een dynamisch veld dat voortdurend verandert als gevolg van variaties in de ionosfeer en zon en vele andere invloeden nog niet volledig begrepen. Het variatiebereik in de spectrogrammatabel bedraagt 0 tot 40 cycli per seconde. De verticale as is frequentie en de horizontale as is tijd. De amplitude van een bepaalde frequentie op een bepaald tijdstip wordt weergegeven door de intensiteit van de kleur (groen, geel, wit) van elk punt in het beeld
images
Schumann Resonance January 14 and
Hawaii Missile Attack
SR en raket in HawaïOp dit beeld valt een soort eigenaardigheid op die zich enkele dagen geleden voordeed. Het uittreksel van de grafiek is afkomstig uit het deel van de tijd dat loopt van 13 januari tot 14 januari.

De rode band is op 01:11 in Tomsk Rusland dat overeenkomt met 8:11 uur van de vorige dag, 13 januari in de Hawaï, de dag van de Missile Attack waarschuwing verzonden via sms aan de bevolking.

Het vreemde is de plotselinge piek van de SR van normaal naar buiten schaal dat we erop gewezen op dat moment in de hoop dat een operatie van de Light Forces gebeurde bijna precies 1 uur voor de waarschuwing ... vreemd ding inderdaad!

Bron, Disclosurenews

Geen opmerkingen :

Een reactie posten