zondag 27 mei 2018

Genezing van uw neurologisch systeem

Hebt u last van chemische gevoeligheid, tintelingen in handen en voeten, trillingen, hersenmist, angst of depressie? Deze, en nog veel meer mysteriesymptomen, houden verband met neurologische en centraal zenuwstelsel problemen.

 
Healing Your Neurological System soundcloud presentation


De symptomen kunnen frustrerend inconsequent zijn, en goedbedoelende beoefenaars kunnen soms de tekenen die uw lichaam vertoont verkeerd lezen en een ineffectief protocol voorschrijven. Niemand zou zijn tijd hoeven te besteden aan het proberen van dingen die nooit zullen werken! Hieronder zal ik veel van de mysteriesymptomen die signaal neurologische problemen en de voedingsmiddelen en supplementen die u genezende steun bieden gedetailleerd.


Neurologische symptomen

Teken, twitches en spierkrampen, die allemaal verband houden met spasmen zenuwen, zijn tekenen van neurologische problemen. Als u duizeligheid of duizeligheid ervaart, kan uw nervus vagus worden ontstoken van neurotoxinen van virussen. De nervus vagus loopt van de hersenen, door de hals, langs de keel, en naar beneden in de borst. Andere symptomen die verband houden met de nervus vagus zijn onder andere een fladderend hart, problemen met slikken, of problemen met diep ademhalen.

Andere neurologische symptomen die u kunt ervaren zijn: tintelingen of gevoelloosheid in de handen of voeten, zoemen, rinkelen of neuriën in de oren, koude handen of voeten, gevoelens van slechte bloedsomloop, pijn in de nek, of een vreemd knagend gevoel in de maag.

Sommige mensen worstelen met het verteren van voedsel, omdat ze voelen dat het door de darm helemaal naar de dikke darm beweegt. Dit specifieke symptoom zou verkeerd op slechte spijsvertering, bezorgdheid of IBS kunnen worden beschuldigd, maar wat u werkelijk voelt is duizenden gevoelige zenuwen die uit verschillende plaatsen zoals de nervus vagus, de nervus phrenicus, en de stekel komen die met het darmkanaal, de maag, en dubbelpunt verbinden. Dus, wat lijkt te zijn een spijsverteringskwestie is eigenlijk neurologisch.

Sommigen kunnen ook neurologische vermoeidheid, die anders is dan bijniervermoeidheid. Ik heb over dit onderwerp een radioprogramma opgenomen omdat het zo belangrijk is voor de medische gemeenschap en ons allemaal om te begrijpen hoe het werkt en wat de oorzaak is. Als het voelt als een strijd die je benen dwingt om te lopen, je hoofd zwaar en mistig aanvoelt, of gewoon uit bed kruipen en opstaan onmogelijk lijkt, dan ervaar je neurologische vermoeidheid die kan ontstaan met het Epstein-Barr virus en een ernstige vorm van chronische vermoeidheid is. Niet alle neurologische vermoeidheid is echter zo ernstig. Iemand kan ook mildere symptomen van neurologische vermoeidheid ervaren.

Soms wordt het label 'neuropathie' gegeven als een beoefenaar niet precies weet wat er mis is, maar weet dat het gerelateerd is aan zenuwproblemen. Artsen stellen vaak een diagnose bij patiënten met diabetische neuropathie, wat ik bespreek in mijn radioprogramma over diabetes, maar in werkelijkheid hebben meer mensen zonder diabetes diabetische neuropathie en de vele symptomen die daarmee gepaard gaan. Neuropathie is geen complicatie van diabetes, het is een gevolg van het dakspanenvirus dat de zenuwen van extremiteiten zoals de voeten ontsteekt. Ik heb deze voorwaarde Neuralgic Shingles genoemd en de waarheid over het in mijn boek Medical Medium gedeeld. Wanneer iemand zenuwproblemen ondervindt in de vorm van tandvleespijn, kaakpijn of vreemde gewaarwordingen, kan de diagnose neuralgie worden gesteld, wat ook wordt veroorzaakt door het shinglesvirus. 

Epstein-Barr, shingles en de vele soorten die nog niet eens ontdekt zijn, veroorzaken een groot aantal neurologische problemen. Of u nu Epstein-Barr het veroorzaken van fibromyalgie of shingles het veroorzaken van neuralgie hebt, uw doel vooruit te gaan is het herstellen van het zenuwstelsel. Het gaat erom dat je alles doet wat in je vermogen ligt om het te versterken en te versterken, en dat kan!

Te vermijden triggers

Er zijn een handvol triggers die een gevoelig, verzwakt zenuwstelsel kunnen creëren en die moeten worden vermeden. Neurotoxinen zijn een enorme trigger. Virussen zoals Epstein-Barr, shingles, HHV-6 en anderen geven neurotoxinen af die een groot aantal verschillende gevoeligheden en symptomen in verband met het zenuwstelsel kunnen veroorzaken. Als onderliggende virale problemen niet worden aangepakt, kan uw zenuwstelsel overgevoelig worden.

Giftige zware metalen zijn een tweede trigger. Kwik is uiterst schadelijk en ook andere metalen zoals aluminium, lood, arseen, koper en nikkel vernielen. Een legering van deze metalen in de hersenen kan na verloop van tijd kortsluiting neurotransmitters oxideren als ze door de neuronen. Stel je voor dat de neuron is als een stroom en de neurotransmitters zijn als het levende water haasten door. Zware metalen zijn wat zowel de stroom als de pulserende energie die er doorheen stroomt blokkeert en vernietigt. Zware metalen verminderen neurotransmitter en neuronale functie, afbraak elektrische impulsen, en kunnen aanvallen veroorzaken als aanwezig in de hersenen en het zenuwstelsel voor langere tijd. Meer informatie over giftige zware metalen vindt u hier. 

De derde trigger, MSG (E621), moet worden vermeden. Het komt tegenwoordig voor in veel verpakte voedingsmiddelen, zelfs in schijnbaar gezonde, en verscholen achter termen als "natuurlijke smaakstoffen", "citroenzuur" en "vanillesmaak". Het komt zelfs voor in proteïneshakes en natuurlijke kruidenthee! MSG eet je hersenen weg, creëert laesies en breekt je zenuwstelsel af, waardoor neurologische problemen verergeren.

Chemische gevoeligheden kunnen ook optreden wanneer chemische stoffen in wisselwerking staan met een reeds zwak, gevoelig centraal zenuwstelsel. Symptomen van een gevoelig centraal zenuwstelsel kunnen zijn: vergeetachtigheid, woordvervalsing, verbijstering om geen enkele reden, verwarring, gemakkelijk in de war raken of verbaasd zijn, hersenmist, desoriëntatie of een gevoel van ontkoppeling. Iedereen die angsten of depressies ervaart, heeft een gevoelig centraal zenuwstelsel. Blootstelling aan giftige chemicaliën kan deze symptomen versterken en nieuwe symptomen veroorzaken voor iemand die al zeer gevoelig is.

Een paar andere triggers zijn aspartaam, die ernstige schade toebrengt aan het neurologische systeem en zelfs bij bepaalde mensen epileptische aanvallen kan veroorzaken. De vorm kan een ernstige trekker eveneens zijn. En ten slotte kan stress een ernstig negatief effect hebben op het centrale zenuwstelsel.

Elke persoon heeft zijn eigen triggers die neurologische symptomen te creëren, of het nu veel stress en een beetje MSG, of een heleboel zware metalen en schimmel blootstelling. Hoewel het goed is om op de hoogte te zijn van deze triggers en je best te doen om ze te voorkomen, is het ook empowerment om te weten dat je de mogelijkheid en de tools die je nodig hebt om de gezondheid van uw zenuwstelsel te herstellen.

Genezing Voedingsmiddelen

Een belangrijk feit om te weten als je begint te genezen is dat je hersenen, het centrale zenuwstelsel en zenuwen worden gevoed door glucose en minerale zouten. Dat betekent dat je hersenen en zenuwstelsel draaien op natuurlijk zoute groenten en de glucose uit fruit! Laat je niet misleiden door een huidige trend die onnauwkeurig beweert dat je hersenen loopt op vet. De waarheid is, om neurologische problemen te genezen, moet u een overvloed aan suikers en minerale zouten aan uw systeem, niet door maïssiroop, rietsuiker en tafelzout, maar door verse groenten en fruit.

Wilde bosbessen zijn een ongelooflijk voedsel en kan helpen hersenweefsel te herstellen. Het drinken van straight selderij sap is een andere krachtpatser toevoeging om dagelijks zoals hier beschreven. Spinazie, romaine, groene bladsla, rode bladsla, botersla en veldsla zijn ook uitstekend helend voedsel dat geladen is met minerale zouten. U kunt olijven of zeewier toevoegen, zoals dulse en nori. Voor glucose breng in meer bananen, papaja's, frambozen, bramen, mango's, appels, peren, dadels, abrikozen, perziken, zoete aardappelen, butternut squash, yams, of gewone aardappelen. U kunt grazen op de bijnierschaarzen die ik in deze video de hele dag lang vermeld en/of overweeg het proberen van de 28 dagen Healing Cleanse in mijn boek Medical Medium.

Genezing Supplementen en theeën

Sommige voordelige supplementen omvatten B-12 met adenosylcobalamin en methylcobalamin, B-complex, PharmaGABA, het poeder van het gerstegrassappenuittreksel, en calcium magnesium. Bepaalde kruidentheeën, zoals brandnetelblad thee, frambozenblad thee, en citroenmelisse en citroenmelenthee zijn ook geweldig om te drinken. Mijn voorkeur leveranciers van deze supplementen, kruiden en thee kunt u hier vinden.

Ombouw van uw centrale zenuwstelsel

Aangezien u uw centraal zenuwstelsel opnieuw opbouwt, zou u symptomen kunnen opmerken die beginnen te verdwijnen, met inbegrip van minder gevoeligheid voor vorm en chemische producten. We hebben te maken met een enorme hoeveelheid triggers, en de vele symptomen kunnen pijn, verwarring en verdriet veroorzaken, maar nooit op te geven op je lichaam ongelooflijke kracht om te genezen! Het voeden van uw lichaam glucose, minerale zouten, supplementen, en een enorme dosis van zelfverzekerdheid kan u vooruit naar een grotere gezondheid en vitaliteit voor uw zenuwstelsel, hersenen en lichaam als geheel.Deze blog, de inhoud ervan en alle gelinkte materiaal worden gepresenteerd voor informatieve doeleinden en zijn geen vervanging voor medisch advies, diagnose, behandeling, of het voorschrijven van. Niets in of toegankelijk van deze blog mag worden beschouwd als medisch advies, diagnose, behandeling, of het voorschrijven van, of een belofte van voordelen, aanspraak op genezing, wettelijke garantie, of garantie van de te bereiken resultaten. Negeer nooit medisch advies of vertraag het zoeken naar medisch advies vanwege iets dat u in deze blog of in gelinkt materiaal hebt gelezen. Noch Anthony William, noch Anthony William, Inc. is een arts of andere bevoegde zorgverlener of -aanbieder. Raadpleeg een bevoegd arts voordat u geneesmiddelen, behandeling of zorg wijzigt of staakt, of voordat u begint met een dieet, trainings- of suppletieprogramma, of als u een gezondheidstoestand hebt of vermoedt die medische zorg vereist. De Food and Drug Administration van de Verenigde Staten heeft geen verklaring, claim of verklaring geëvalueerd die is opgenomen in of toegankelijk is via deze blog of enig gelinkt materiaal. De inhoud van deze blog en enig gelinkt materiaal weerspiegelt niet noodzakelijk de meningen van Anthony William, Inc. of de hoofdauteur en is niet gegarandeerd correct, volledig of up-to-date. Dit artikel kan links bevatten naar andere bronnen op internet. Deze koppelingen worden verstrekt als citaten en hulpmiddelen om u te helpen andere internetbronnen te identificeren en te lokaliseren die van belang kunnen zijn, en zijn niet bedoeld om te verklaren of impliceren dat Anthony William, Inc. of de hoofdauteur aanbeveelt, onderschrijft, ondersteunt, sponsort, of op enige wijze gelieerd of geassocieerd is met een persoon of entiteit die geassocieerd wordt met het gelinkte materiaal, of is wettelijk gemachtigd om een handelsnaam, geregistreerd handelsmerk, logo, wettelijk of officieel zegel, of auteursrechtelijk beschermd symbool dat kan worden weerspiegeld in het gelinkte materiaal te gebruiken

Geen opmerkingen :

Een reactie posten