zondag 27 mei 2018

Russische TV onthult Rothschilds en begint burgers voor te lichten over hun macht


Een van de rijkste en invloedrijkste families ter wereld is door de Russische TV belicht (bekijk de volledige video hieronder).


De Rothschild-familie staat in Rusland in de schijnwerpers en hoopt de corruptie aan het licht te brengen die naar verluidt afkomstig is uit het establishment.

Poetin maakt zich klaar om de nieuwe wereldorde te weerstaan
Er gaan veel geruchten over het verband tussen de familie Rothschild en de New World Order. Omdat de familie banden heeft met veel verschillende instellingen, kan de belangenverstrengeling eenvoudigweg niet worden genegeerd. Er werd gezegd dat Poetin zijn volk voorbereidt op een gevecht tegen de Nieuwe Wereld Orde, die de machten die worden opgericht en die de controle hebben over bijna alle regeringen, media en banken in de wereld.

Er werd gezegd dat Poetin zich wil ontdoen van de internationale banksystemen en opnieuw wil beginnen met een nationalistisch platform dat de steun heeft van duizenden tonnen goud, samen met de groeiende allianties in Europa, het Midden-Oosten en China. Rusland heeft een sterke wens om onafhankelijk te worden van de rest van de wereld, wat onder Poetin's heerschappij is gebleken en op veel verschillende manieren is gebeurd.

Rusland is bezig met het opzetten van een nieuw banksysteem voor onafhankelijkheid
Een insider van Rusland zei dat het land zich aan het voorbereiden is op het opzetten van een banksysteem dat ervoor zal zorgen dat ze onafhankelijk zijn van de rest van de banken in de wereld, wat een moedige zet is in de economie van vandaag.

De Rothschild-familie staat natuurlijk bekend om het feit dat ze eigenaar is van de banksystemen, en ze hebben geld in tal van landen over de hele wereld. Nu lijkt het erop dat Rusland afstand wil nemen van het corrupte systeem, een systeem dat tot nu toe de manier bepaalde waarop geld zo lang van eigenaar wisselde.

Rusland zou zich met succes hebben ontwikkeld en geïmplementeerd en een alternatief hebben gevonden als het van de banksystemen zou worden uitgesloten. De banksector is de grootste kwetsbaarheid van Rusland. Zij wilden geen beroep doen op het SWIFT-systeem van internationale banken. Dit is een snelle en zogenaamd veilige manier om geld over te maken, en het wordt al meer dan vijftig jaar gebruikt.

1 opmerking :

  1. Super dit speelt al langer is erop er onder , Trump vecht tegen schaduw regering deze heeft de macht over europa usa en canada austraile de spin in het web is engeland en het vaticaan ga er maar aanstaan slaap zacht kijk veel tv laat je hersenspoelen :-)

    BeantwoordenVerwijderen