woensdag 2 mei 2018

Deze man schokt Tesla door elektrische auto uit te vinden die niet hoeft te worden opgeladen

Een man uit Zimbabwe heeft 's werelds eerste elektrische auto uitgevonden die nooit meer gestopt hoeft te worden voor oplaadbare, verontrustende executives in Tesla. 

Temidden van een totale media black-out, Sangulani Chikumbutso onthulde de allereerste elektrische aangedreven auto en hybride helikopter die worden aangedreven door elektromagnetische golven en radiofrequenties.


Zoals zijn website uitlegt:


"Door de radiogolflengten te voorzien van een niet nader bekendgemaakte stof (industrie afgescheiden), heeft de milieuvriendelijke stroomgenerator de capaciteit om het opgewekte vermogen te trechteren in elektrische energie. Zijn bewering is altijd dat hij voorbij de regels van het behoud van energie zoals algemeen begrepen als gelijkwaardige verschuiving van energie van een enkele vorm naar een andere verkondigt dat dit soort "ontdekking" de toepassing van de basisgel accu's in serie van 220 volt die een grotere output in elektrisch vermogen (500.000 Watt) weergeeft. We weten niet zeker hoe deze claim kan worden weerlegd, daarom wensen we dat onderzoekers op sommige discussiegroepen de uitspraken op de proef stellen.Rapporten van Collective-evolution.com: Voor sommigen is dit misschien oud nieuws, maar Collectieve Evolutie is er onlangs op gestuit. Een nieuwsuitzending uit Zimbabwe vertelde het verhaal, een van Afrika's nieuwsleiders SABC Digital News.


Je zou denken dat een elektrische auto die niet vereist dat een oplading, en kan in principe onbeperkt (zolang de onderdelen intact blijven) zou groot nieuws zijn. Maar dat is het niet, en het lijkt erop dat zulke technologieën dat nooit zijn.

Dus wat gebeurt er nu? Volgens de  Zambian Observer,

"De regering van de Verenigde Staten heeft de productieve uitvinder van Zimbabwe, Maxwell Chikumbutso, een nieuw thuis gegeven in de dichtbevolkte staat Californië. Chikumbutso is de oprichter van Saith Holdings Inc. waaronder hij de krantenkoppen haalde voor zijn seriële innovaties, waaronder 's werelds allereerste groene stroomgenerator die elektriciteit kan produceren met behulp van radiofrequenties, een elektrische aangedreven auto die geen brandstof verbruikt, een op brandstof werkende helikopter en nog veel meer.

Op dit moment woont hij in Californië. Waarom hebben ze dat gedaan? Was het omdat ze een revolutionair tegenkwamen met de macht om de wereld te veranderen, of is het omdat ze datgene wat hun hele geopolitieke kader bedreigt dicht bij huis willen houden, zodat ze het in de gaten kunnen houden en kunnen controleren? Wie weet. Maar het is altijd belangrijk om de intenties van onze overheid in vraag te stellen.

Toen ik het artikel in de Zambiaanse waarnemer las, in combinatie met het feit dat de regering van de Verenigde Staten onmiddellijk belangstelling toonde voor een verhaal dat geen publiciteit heeft gekregen, dacht ik aan Stan Meyer, een andere persoon die in feite een auto met watermotor heeft uitgevonden, die ook zeer weinig aandacht kreeg toen het erom ging het nieuws beschikbaar te maken voor de massa. Vandaag de dag is het een vrij bekend verhaal als gevolg van de massa bewustzijn dat is gemaakt rond het verhaal. Stan's uitvinding werd heel kort opgepikt door een lokale nieuwszender in Ohio. U kunt zijn octrooi HIER bekijken, het beschrijft ook het hele proces.

Volgens een nieuwsuitzending die tientallen jaren geleden werd uitgezonden, stuurde het Pentagon een kolonel over om de technologie te bekijken...

"We namen onlangs een wetenschappelijke delegatie mee om Stan's werk te aanschouwen... en kwamen terug met de woorden dat dit een van de belangrijkste uitvindingen van de eeuw is.
Leonard Holihan, destijds lid van het Advanced Energy Research Institute (bron)


Bron : YourNewsWire

Geen opmerkingen :

Een reactie posten