vrijdag 11 mei 2018

Deze rechtszaak kan het Einde van de Fluoridatie van het Amerikaanse drink Water betekenen.

Ondanks de overweldigende massa van wetenschappelijke literatuur en studies die de schadelijke gevolgen van het opnemen van fluoride tonen, worden zij die het vragen of bepleiten voor de beëindiging van gefluorideerd water geëtiketteerd als samenzweringstheoretici en neer geschreeuwd door de heersende stroming.

Zelfs wanneer de heersende stroming het toegeeft, zoals in het geval van de hoogst gepubliceerde Harvard Studie blijven de mensen in ontkenning over deze gruwelijkste praktijk van massamedicijn zonder toestemming gebruikend het giftige bijproduct van meststofproductie.


Dat lijkt echter allemaal te veranderen. Voor het eerst in de geschiedenis van de VS zullen de rechtbanken het bewijs van de neurotoxiciteit van gefluorideerd water horen, dat eens en voor altijd een einde aan deze praktijk zou kunnen maken.

Dankzij het waakzame werk van de mensen van het Fluoride Action Network, die jarenlang hebben geweigerd het zwijgen op te leggen, zijn we nu getuige van een ongekende zet om deze praktijk te stoppen. Duizenden pagina's van onderzoek samengebracht door tientallen wetenschappers en artsen is opgenomen in een rechtszaak die waterfluoridatie in de Verenigde Staten zou kunnen beëindigen.

Simpel gezegd, het bewijs heeft een kritische massa bereikt en zelfs de overheid kan het niet ontkennen.

Fluoridatie, zo wordt de Amerikanen verteld, is noodzakelijk om tandbederf te voorkomen. We moeten het drinken en we moeten onze kinderen gefluorideerd water geven zodat iedereen gezond kan glimlachen, zo wordt ons de afgelopen zestig jaar geadviseerd.

Maar liefst 43 studies hebben fluoride inname in verband gebracht met een vermindering van IQ. Een studie van de School van Harvard van Volksgezondheid besloot, ,,kinderen in hoog-fluoridegebieden hadden beduidend lagere scores IQ dan zij die in laag-fluoridegebieden. leefden".

Nog meer onafhankelijke studies hebben de daarmee gepaard gaande gezondheidsrisico's van fluoride in verband gebracht met het verstoren van het endocriene systeem en het verhogen van het risico van een verminderde hersenfunctie. Twee studies van de laatste jaren hebben bijvoorbeeld fluoridatie in verband gebracht met ADHD en inactieve schildklier.

Tientallen andere studies tonen de ineffectiviteit aan van fluoride inslikken bij het voorkomen van tandcariës; ze tonen in feite een toename van fluorosis in de tand in plaats van een vermindering van bederf.

Ongeveer 1,2 gram natriumfluoride zal een volwassen mens doden. Dat was de lage schatting die Dominic Smith innam toen hij stierf aan een overdosis gefluorideerd water bij Hooper Bay, Alaska op 23 mei 1992. Ongeveer 200 mg doodt een klein kind.

Ondanks dit bewijs dat aantoont dat het massaal drogeren van de Amerikaanse bevolking schadelijk is, beweren CDC en EPA dat het 100% veilig is en dat het drinken van de uiterst dodelijke bijproducten van meststofproductie enkel fijn en dandy is.

Het is omwille van de voortdurende ontkenning en afwijzing van wetenschappelijk bewijs door de regering dat het Fluoride Action Network (FAN) deze belangrijke rechtszaak heeft aangespannen.

Het FAN is geen ragtaggroep van samenzweringstheoretici die in hun kelder de nepwetenschap lezen op het internet. De groep bestaat uit tientallen artsen, tandartsen, gepromoveerden en wetenschappers, die hun krachten hebben gebundeld om een einde te maken aan deze zeer onethische en gevaarlijke praktijk.

Stuart Cooper, campagnemanager van het FAN, gaf een open brief uit, waarin hij opmerkte hoe het "Fluoride Action Network (FAN)" samen met een coalitie van milieu- en volksgezondheidsgroepen een klacht heeft ingediend bij de Amerikaanse districtsrechtbank van het noordelijke district van Californië tegen de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) in antwoord op hun ontkenning van ons verzoekschrift krachtens sectie 21 van de Toxic substances Control Act (TSCA) met het oog op een verbod op waterfluoridering. Deze rechtszaak is een ongekende kans om voor eens en altijd een einde te maken aan deze praktijk in de VS, en mogelijk over de hele wereld, gebaseerd op de goed gedocumenteerde neurotoxiciteit van fluoride".

Volgens het FAN was de reden voor de rechtszaak te wijten aan het feit dat de EPA hun massale cache van informatie die vorig jaar, via verzoekschrift, aan hen was verstrekt, verwierp.


"OP 22 NOVEMBER 2016, EEN COALITIE MET INBEGRIP VAN VENTILATOR, VOEDSEL & WATER HORLOGE, BIOLOGISCHE CONSUMENTENVERENIGING, AMERIKAANSE ACADEMIE VAN MILIEUGENEESKUNDE, INTERNATIONALE ACADEMIE VAN ORALE GENEESKUNDE EN TOXICOLOGIE, MOEDERS TEGEN FLUORIDATIE EN EEN AANTAL INDIVIDUELE MOEDERS, DIENDE EEN PETITIE WAARIN DE EPA OM DE OPZETTELIJKE TOEVOEGING VAN FLUORIDERENDE CHEMISCHE STOFFEN AAN HET DRINKWATER TE VERBIEDEN ONDER BEPALINGEN IN DE GIFTIGE STOFFEN CONTROLEWET (TSCA).

HET VERZOEKSCHRIFT OMVAT MEER DAN 2500 PAGINA'S WETENSCHAPPELIJKE DOCUMENTATIE OVER DE RISICO'S VAN WATERFLUORIDERING VOOR DE MENSELIJKE GEZONDHEID.

HEBBEN WE DE FDA GEPRESENTEERD MET EEN GROOT AANTAL MENSELIJKE EN DIERLIJKE BEWIJZEN WAARUIT BLIJKT DAT FLUORIDE IS EEN NEUROTOXINE IN DE HOEVEELHEDEN DIE NU GECONSUMEERD DOOR VEEL AMERIKAANSE KINDEREN EN KWETSBARE BEVOLKINGSGROEPEN. WIJ HEBBEN HET AGENTSCHAP OOK BEWIJSMATERIAAL VOORGELEGD WAARUIT BLIJKT DAT FLUORIDE BIJ INSLIKKEN WEINIG VOORDELEN HEEFT EN DAT BIJGEVOLG ALLE RISICO'S VAN BLOOTSTELLING VAN MENSEN AAN FLUORIDE-CHEMICALIËN IN WATER ONNODIG ZIJN.

ONDANKS DIT VERZOEKSCHRIFT, DE EPA, DIE ILLUSTREERT DOOR MIDDEL VAN DEZE STAP EN VELE ANDEREN DAT HET IS ALLEEN AAN SPECIALE BELANGEN EN NIET AAN DE MENSEN, ONTKEND.

Er bestaat nu een grote consensus in de wetenschappelijke gemeenschap over het feit dat fluoride neurotoxisch is. Het is niet alleen onverantwoordelijk, maar ook misdadig dat de EPO wetenschappelijke feiten verwerpt.

De vraag is nu niet of fluoride de hersenen beschadigt, het is bij welke dosis fluoride de hersenen beschadigt.

De EPA's eigen richtlijnen voor de beoordeling van het risico op neurotoxiciteit benadrukt het belang van een stevige marge tussen de doses van een chemische stof die neurotoxische effecten veroorzaken en de doses die mensen ontvangen. FAN stelde EPA met meer dan 180 studies voor die aantonen dat het fluoride neurotoxic kwaad veroorzaakt, erop wijzend dat veel van deze studies kwaad op niveaus binnen de waaier vonden, of precariously dicht bij, de niveaus miljoenen Amerikaanse kinderen nu ontvangen.

Aangezien het verzoek aan EPA in November werd voorgelegd en vervolgens werd ontkend, heeft het meer het verdoemen bewijsmateriaal in het geval tegen fluoride opgedoken en, dit keer, is het van de eigen wetenschapper EPA.

Sommige kinderen in de V.S. kunnen genoeg gefluorideerd water verbruiken om dosissen fluoride te bereiken die het potentieel hebben om hun IQ te verminderen, volgens een onderzoeksteam dat door William Hirzy, Ph.D. wordt geleid, een vroegere hogere wetenschapper bij EPA die zich in risicobeoordeling specialiseerde en een belangrijke risicoanalyse in het dagboek Fluoride vorig jaar publiceerde.

Hirzy legt de betekenis van deze studie uit:

"HET BELANG VAN DEZE INTERCOLLEGIAAL GETOETSTE RISICOANALYSE IS DAT ZIJ AANGEEFT DAT ER MOGELIJK GEEN WERKELIJK VEILIG NIVEAU VAN BLOOTSTELLING AAN FLUORIDE IS. GROEPEN KINDEREN MET EEN LAGERE BLOOTSTELLING AAN FLUORIDE WERDEN VERGELEKEN MET GROEPEN MET EEN HOGERE BLOOTSTELLING. DEGENEN MET EEN HOGERE BLOOTSTELLING PRESTEERDEN SLECHTER OP IQ TESTS DAN DEGENEN MET EEN LAGERE BLOOTSTELLING.

EEN GOED UITGEVOERDE CHINESE STUDIE WEES UIT DAT KINDEREN BLOOTGESTELD AAN 1,4 MG / DAG HUN IQ VERLAAGD MET 5 IQ PUNTEN. HET HUIDIGE GEMIDDELDE DAGGEMIDDELDE VAN DE INNAME BIJ KINDEREN IN DE VERENIGDE STATEN WORDT MET EPA GESCHAT OP ONGEVEER 0,80 MG/DAG TOT 1,65 MG/DAG. FLUORIDE KAN VERGELIJKBAAR ZIJN MET LOOD EN KWIK, IN DIE ZIN DAT ER GEEN DREMPEL IS WAARONDER BLOOTSTELLING ALS VEILIG KAN WORDEN BESCHOUWD.
De strijd tegen fluoride over de hele wereld wint. Miljoenen burgers in honderden gemeenten over de hele wereld hebben hun regeringen gedwongen te stoppen met het drogeren van deze mensen zonder toestemming met het gebruik van dit giftige afval. Deze actie werkt en het proces is een bewijs van zijn effectiviteit.


Image via Dr. Mercola


Geen opmerkingen :

Een reactie posten