woensdag 30 maart 2016

Vanavond 30 Maart 21:00 From the Unseen Worlds met Irma Schiffers -Jeroen Ghuijs en Johan Oldenkamp


Vanavond 30 Maart21:00 22:30 From the Unseen Worlds Presentatie : Jeroen Ghuijs en Irma Schiffers

Gast : Johan Oldenkamp (link)
Jeroen Ghuijs en Irma Schiffers
 
Vanavond hebben we Johan Oldenkamp eens als gast.
Verschillende onderwerpen willen we de revue laten passeren zoals de Film Vaxxed van Robert de Niro , ook C. Gøtzsche - internist, hoogleraar en onderzoeker over geneesmiddelensector die onlangs een voorlichting gaf in de tweede kamer. Zal in dit programma ter spraken komen. Cerder alles dat de zijwegen toelaten.

In zijn praatprogramma gaat Johan Oldenkamp per definitie nooit in discussie met zijn gast of gasten. Hij vindt dat iedere gast het recht heeft om de eigen zienswijze ongehinderd uit te dragen, zelfs wanneer deze zienswijze tegenstrijdig is met die van de gastheer. Het feit dat iemand te gast is geweest bij Pateo Radio wil daarom nadrukkelijk niet zeggen dat Johan alle uitspraken van deze gast zou onderschrijven. We volgen (hopelijk) allemaal ons eigen pad op onze eigen manier in ons eigen tempo, maar uiteindelijk zullen we allemaal de volledige waarheid gaan begrijpen. Daar is Johan in ieder geval van overtuigd.
 
Vanaf 10 Maart zal het programma From the Unseen Worlds gepresenteerd worden door twee personen, Irma Schiffers jullie waarschijnlijk allemaal wel bekend, en anders verandert dat de komende weken ongetwijfeld, en ondergetekende Jeroen Ghuijs
Dus luister a.s woensdag om 20:00 uur op Finding Voices Radio.
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten