donderdag 3 maart 2016

3 Maart LEZING "EEN NIEUWE GEZONDERE ZORGVERZEKERING" bij Sundancer Zwijndrecht

DETAILS

Gezondheid is ieders grootste goed. Wij geloven dat het huidige zorgsysteem beter kan.
Daarom ontwikkelen wij een nieuwe zorgverzekering: de GezondheidsVerzekering. Waar keuzevrijheid en betaalbaarheid de kernpunten zijn.

Wij de initiatiefnemers, zijn met een team van betrokken mensen keihard aan het werken om voor 1 januari 2017 een nieuwe zorgverzekering te realiseren: deGezondheidsVerzekering. Een nieuwe zorgverzekering waar keuzevrijheid en betaalbaarheid de kernpunten zijn. Een nieuwe zorgverzekering waar een ieder de mogelijkheid krijgt om tot maximaal 5.000 euro per jaar eigen keuzes te maken om gezond te worden. Een zorgverzekering die helderheid biedt en waaraan mensen mee kunnen bouwen vanuit het GezondheidsCooperatief Nederland.
Deze lezing geeft je uitleg over de opzet van deze GezondheidsVerzekering en wat dat voor je kan betekenen. Voor jou als persoon maar ook voor jou als behandelaar/therapeut/arts.
De basis ligt er, de structuren zijn uitgewerkt en de tijd is er rijp voor om het ook daadwerkelijk te gaan doen. Met elkaar! 

De lezing wordt gegeven door één van initiatiefnemers, Robbert Geelen, van het GezondheidsCoöperatief Nederland die alle 'ins en outs' kent.
Meer informatie kun je vinden op www.gezondheidscooperatief.nl.

Locatie: Sundancer, Stationsweg 43, 3331 LR Zwijndrecht
Aanvang: 20:00 (welkom vanaf 19:30)
Entree: € 10,- per persoon

Voorafgaand aan de lezing biedt Sundancer je een BIO/VEGA maaltijd aan. Per persoon betaal je € 12,50 extra voor de maaltijd. De maaltijd wordt geserveerd om 18:30 uur, welkom vanaf 18:00 uur.

Geef je deelname op via het boekingsformulier of bel naar 085-7325811

Geen opmerkingen :

Een reactie posten