vrijdag 11 maart 2016

Nieuwe CD Michael Telapary - Earth Tones - 432 Hz presentatie bij Sundancer

Michael Telapary heeft juist zijn nieuwe cd Earth Tones uitgebracht in de  frequentie 432 Hz , gelukkig zijn er steeds meer artiesten die voor deze weg kiezen.

Aanstaande maandag 14 maart komt Michael in de uitzending van Finding Voices Radio bij Sundancer in Zwijndrecht waar ook deze cd de revue zal passeren en zal daar ook een demonstratie geven met zijn op deze frequentie gestemde instrumenten.Luister naar fragmenten van deze cd
Muziek in de frequency van 432 Hz kan ander gevoel geven dan de standaard muziek in 440 Hz. Velen ervaren deze frequency als zacht en helder, openheid en gevoel wat dichter bij het hart ligt. Het beste is om zelf te ervaren wat deze CD jou voor gevoel gaat geven. 432 Hz is de oude frequency waar alle muziek instrumenten voor 1953 in gestemd waren. 432 Hz vloeit voort vanuit het nulpunt, gevolgt door de eerste toon 27 Hz. Deze CD zal zeker een zeer goed hulpmiddel zijn bij meditatie, maar kan ook goed worden gebruikt als achtergrond muziek bij yoga of voor een ontspannende sfeer. Luister naar de sample tracks om een goede indruk te krijgen van deze CD. Woon je in Nederland of Belgie, dan kun je de CD via onderstaande groene knop bestellen. Als je het complete album wilt downloaden klik dan op onderstaande CDbaby link hier onder.

Luister naar fragmenten van deze cd

Geen opmerkingen :

Een reactie posten