woensdag 9 maart 2016

9 maart . - 20:00 Pateo Radio met Rineke van den Berg 21:00 From the Unseen Worlds Jeroen Ghuijs en Irma Schiffers


20:00 Pateo Radio
Presentatie : Johan Oldenkamp
Guest : Rineke van den Berg (website)
Aflevering 145: Zwarte Zalf 
De gast voor deze uitzending van Pateo Radio is Rineke van den Berg (1960). In 2012 ontstond een heksenjacht tegen haar vanwege het gebruik van Zwarte Zalf. Dit is een dikke, gitzwarte zalf met ingrediënten als bloedwortel, galangal, graviola, chaparral, zinkchloride, glycerine en gedestilleerd water. Dit kruidenmiddel diagnostiseert, verwijdert en geneest huidkanker, en is al zo’n 300 jaar bekend bij de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika. Blijkbaar moest dit natuurlijke geneesmiddel uit alle macht van het toneel verdwijnen, zodat de winstgevendheid van barbaarse en antinatuurlijke middelen als chemokuur en bestraling niet in gevaar zou komen. En dat is de mafia achter de reguliere ziektezorg gelukt, want het middel is sindsdien verboden in geheel Europa. Rineke liet het er niet bij zitten en schreef het boek ‘Inara – Geschenk uit de hemel; Dossier Zwarte Zalf’, dat in 2014 verscheen. Samen met haar man runt ze tegenwoordig een uniek centrum in Zwijndrecht genaamd Sundancer (website). In deze aflevering van Pateo Radio zullen Rineke en gastheer Johan Oldenkamp spreken over deze kwalijke kwestie en over wat te doen om gezond te blijven.


21:00 22:30 From the Unseen Worlds Presentatie : Jeroen Ghuijs en Irma Schiffers
Gasten : Robbert Geelen (http://gezondheidscooperatief.nl/)
Manuela van der Knaap (http://www.inzichten.com/)
 Nieuwe opzet From the Unseen Worlds
Jeroen Ghuijs en Irma Schiffers

Vanaf 10 Maart zal het programma From the Unseen Worlds gepresenteerd worden door twee personen, Irma Schiffers jullie waarschijnlijk allemaal wel bekend, en anders verandert dat de komende weken ongetwijfeld, en ondergetekende Jeroen Ghuijs
We steken het programma dus in een hernieuwd jasje, duopresentatie en gebruikmakend van wederzijdse kennis en ervaringen.
De kennis en ervaring van Irma komt voor mij als een welkome aanvulling op de toch al spraakmakende topics, er verandert wat opbouw niet veel aan het programma, we blijven gasten uitnodigen en het kan ook zomaar zijn dat we samen verschillende actuele zaken oppakken en toelichten.
De kennis en ervaring van Irma Schiffers en Jeroen Ghuijs sluiten goed op elkaar aan dus spraakmakende onthullingen en meningen liggen het verschiet.

Dus luister a.s woensdag om 21:00 uur op Finding Voices Radio.


En natuurlijk ook te beluisteren via
http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy

Geen opmerkingen :

Een reactie posten