vrijdag 11 maart 2016

Radio uitzending 9 maart over Borssele Tihange en het jaar 2016

 door  op mrt.10, 2016
Hier is voor geïnteresseerden de eerste radio-uitzending van Jeroen Ghuijs samen met ondergetekende terug te beluisteren.
De onderwerpen:
  • Het -ontkende en verzwegen- gevaar van de kerncentrale in Borssele, waar Jeroen heeft gewerkt, naar aanleiding van de enorme gevaren die nu in het nieuws kwamen betreffende de kerncentrale in België. Daar hebben we uitgebreid over gesproken. Gast: John Diks van Gewoon-nieuws.nl
  • De nieuwe ‘gezondheidsverzekering’ (in contrast met alle ziektekostenverzekeringen zoals we die nu kennen) en we hadden daarvoor even Robert Geelen in de uitzending die daar volgende week woensdag uitgebreid over komt vertellen. Je kunt vragen insturen die we aan hem voor zullen leggen: jeroen@findingvoicesradio.com
  • Zo boven, zo beneden; Manuela van der Knaap vertelt naar aanleiding van haar jaar-rapport 2016 met als titel ‘Van wond naar Meesterschap’ over de kernkwaliteiten van bepaalde landen als Rusland en China, maar ook Nederland, en hoe dit jaar vele stappen zullen kunnen (en moeten) worden gezet door de mensheid om het leven met bedrog, illusie en zinsbegoocheling te keren naar een samenleving vanuit het hart en onze kern. In het tweede uur licht ze dit uitgebreid nog toe.
In haar jaarrapportage staat o.a. deze spraakmakende video van 10 seconden, waarin je kunt zien hoe je ‘ertussen genomen’ kunt worden als men zich bedient van hologrammen. Het lijkt levensecht, maar…. wat is echt?

En hoe zit het dan met de vliegtuigen die op 9/11 de Twin-towers zijn ingevlogen, terwijl een flink aantal mensen in getuigenissen meldden dat ze niets hoorden of zagen aankomen? We weten niet meer wat we zien of te horen krijgen, dus tijd voor innerlijke ontwikkeling, heling en groei.Ik kom snel met andere artikelen die ik nog moet vertalen, en die nog verder onthullen (dit is een tijd van ‘disclosure’) hoe en op welke vlakken de mind-control actief is. Stay tuned!
Hier kun je de radio-uitzending terugluisteren:
Uitzending 9 maart 2016
Overigens kun je ook meepraten en vragen stellen tijdens de uitzending op woensdagavond vanaf 21.00 uur via de chat aldaar.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten