zondag 27 januari 2019

20,000 TE LANCEREN SATELLIETEN VOOR 5G DIE GERICHTE STRALEN VAN INTENSE MICROGOLFSTRALING OVER DE HELE AARDE STUREN

John P. Thomas, Nieuws over gezondheidseffecten
Wektijden

De publieke aandacht voor 5G is gericht op de plannen van telecombedrijven om miljoenen kleine celtorens te plaatsen op elektriciteitspalen, op openbare gebouwen en scholen, op bushaltes, in openbare parken, in openbare parken, en waar ze maar willen in nationale parken en op grond in federaal bezit.

In lokale stedelijke gemeenschappen zou er ongeveer om de 150 meter langs elke straat een celtoren staan.


Hoe slecht deze kleine celtorens ook lijken vanuit het oogpunt van constante blootstelling aan radiofrequentiestraling (RF) in de nabijheid van de bron, misschien nog wel alarmerender is het stralen van millimeter lange microgolven op aarde van duizenden nieuwe communicatiesatellieten.

De FCC gaf op 29 maart 2018 toestemming aan SpaceX om 4.425 satellieten in een lage baan rond de aarde te brengen. [1]

Het totale aantal satellieten dat naar verwachting door verschillende bedrijven in een lage en hoge baan zal worden gebracht, zal 20.000 satellieten bedragen. [1]

5G zal gebruik maken van gefaseerde arrayantennes om stralingsstralen te schieten op mobiele telefoons
Deze satellieten maken gebruik van hetzelfde type phased array antennes als de 5G-systemen op de grond.

Dit betekent dat ze strak gefocuste stralen van intense microgolfstraling zullen sturen op elk specifiek 5G-apparaat dat op de aarde staat en elk apparaat zal een bundel straling terugsturen naar de satelliet. [2]

Eerdere generaties RF-cellulaire communicatie gebruikten grote antennes om een deken van straling in alle richtingen te sturen. De lagere frequenties die ze gebruikten en de brede verspreiding van microgolven beperkten het aantal cellulaire apparaten die via een individuele hoge toren met elkaar verbonden konden worden.

De veel kortere microgolven die gebruikt worden voor 5G maken het mogelijk om kleine phased array antennes te gebruiken om signalen te zenden en te ontvangen. 

Phased array antennes bestaan uit clusters van honderden kleine antennes die samenwerken om een straal energie op een doelwit te schieten, net als een kogel. Een cluster van deze kleine antennes kan worden gerangschikt in een matrix van 4 bij 4 inch.

De stralen van de microgolven die ze produceren zullen sterk genoeg zijn om door muren en menselijke lichamen te gaan. Als ze niet sterk genoeg waren om dit te doen, dan zou iedereen met een 5G smartphone buiten moeten staan bij het gebruik van de apparaten. [2]

Elk 5G product zal ook meerdere phased array antennes hebben die gebruikt zullen worden om een krachtige bundel van straling terug te brengen naar de 5G apparaten gemonteerd op de elektriciteitspalen of naar een specifieke satelliet in de ruimte.

Deze stralingsstralen moeten ook sterk genoeg zijn om door muren en menselijk vlees, zoals een hand of hoofd, te gaan om de beoogde bestemming te bereiken. [2]

Dit betekent dat als u zich op een drukke locatie bevindt, zoals een luchthaven of een trein, er honderden, zo niet duizenden onzichtbare stralenstralen door de omgeving vliegen met de snelheid van het licht.

Als mensen zich in die omgeving bewegen, zal hun lichaam worden doordrongen van talrijke stralen van straling als ze lopen of als andere mensen lopen rond hen met hun 5G smartphones. [2] 

5G-telefoons zullen veel krachtiger zijn dan vorige telefoons

Het effectief uitgestraalde vermogen van de 5G phased array antennes in telefoons zal 10 keer zo krachtig zijn als 4G telefoons.

Niemand zal vrij zijn van blootstelling.

Bovendien zullen 5G stralen van microgolfstraling worden ontvangen en verzonden van nieuwe computerapparatuur, huishoudelijke apparaten en auto's.

Stationaire apparatuur zoals Wi-Fi-hubs in woningen en kantoren mogen gebruik maken van microgolfstralen die 15 keer sterker zijn (300 watt) dan de signalen van 5G-telefoons of 150 keer sterker dan 4G-telefoons. [2] 

Waarom is 5G zo gevaarlijker dan vorige microgolfcommunicatiesystemen? 

Arthur Firstenberg, auteur, onderzoeker en pleitbezorger voor het beperken van RF-blootstelling vanuit het milieu, verklaart de analyse van 5G-straling die in 2002 werd gepubliceerd in Microwave News. Hij verklaarde:

Wanneer een gewoon elektromagnetisch veld het lichaam binnenkomt, veroorzaakt het ladingen om te bewegen en stromen om te stromen.

Maar als er extreem korte elektromagnetische pulsen het lichaam binnenkomen [5G], gebeurt er iets anders: de bewegende ladingen zelf worden kleine antennes die het elektromagnetische veld opnieuw uitstralen en dieper in het lichaam sturen.



Deze opnieuw bestraalde golven worden Brillouin-voorlopers genoemd.



Ze worden significant wanneer de kracht of de fase van de golven snel genoeg verandert.

5G zal waarschijnlijk aan beide eisen voldoen. Dit betekent dat de geruststelling die we krijgen - dat deze millimetergolven te kort zijn om ver in het lichaam door te dringen - niet waar is. [2]

5G Satellieten zullen de hemel vullen
Dit zijn de bedrijven met de grootste plannen om satellieten in te zetten:


  • SpaceX: 12.000 satellieten
  • OneWeb: 4.560 satellieten 
  • Boeing: 2.956 satellieten
  • Spire Global: 972 satellieten

Arthur Firstenberg beschrijft de plannen van bedrijven die 5G-technologie willen gebruiken. Hij stelt: 

Honeywell heeft al een memorandum van overeenstemming ondertekend om OneWeb's eerste grote klant te worden - het is van plan om hogesnelheids Wi-Fi aan te bieden op zakelijke, commerciële en militaire vliegtuigen over de hele wereld.


SpaceX wil het equivalent van 5G leveren aan elke persoon op de planeet. [3]

Op de grond gebaseerde 5G-implementatie
In tientallen grote steden worden op dit moment al 5G-systemen op de grond geïmplementeerd. De plannen worden goedgekeurd door honderden andere steden, waardoor implementatie in 2019 en daarna mogelijk wordt.

Zoals ik in mijn vorige artikelen heb uitgelegd, hebben steden niet het recht om "nee" te zeggen tegen 5G. De FCC-regelgeving belet steden om bezwaar te maken op basis van gezondheidsbelangen - ze kunnen alleen spreken over esthetische kwesties en de praktische kwestie van de plaatsing van apparatuur.

Ze zijn verplicht om "ja te zeggen," en ze doen het beter snel, of telecombedrijven zullen hen bedreigen met juridische stappen om hun plannen te dwarsbomen.

Satellietgebaseerde 5G-implementatie
De eerste twee 5G-testsatellieten werden in februari 2018 door SpaceX gelanceerd. Honderden andere satellieten zullen naar verwachting in 2019 gelanceerd worden. De volledige set van 20.000 satellieten kan de komende twee jaar in een baan om de aarde worden gebracht.

Om dit in perspectief te plaatsen: vanaf september 2017 waren er 1.738 werkende satellieten in een baan om de aarde. Dit betekent dat het aantal satellieten 11 keer zo groot zal zijn als het huidige aantal. [4]

Milieukatastrofe van raketten gebruikt om satellieten te lanceren

Raketbrandstof is zeer destructief voor de ozonlaag van de aarde, die ons beschermt tegen de harde gevolgen van straling van de zon. In 2017 waren er wereldwijd 90 pogingen om raketten te lanceren. [5]

De raketten die gebruik maken van vaste brandstof produceren een enorme afname van de ozonlaag. Terwijl raketten die vloeibare kerosine als brandstof gebruiken minder ozon vernietigen, geven ze enorme hoeveelheden zwarte koolstofroet af in de lucht, vooral op grote hoogte. 

Als het aantal jaarlijkse raketlanceringen met 10 of meer keer toeneemt, wat waarschijnlijk is volgens de plannen die deze bedrijven hebben gemaakt, suggereren computermodellen dat de combinatie van ozonafbraak en het vrijkomen van zwarte roet een opwarmend effect van 3 graden boven Antarctica kan hebben en de ozon in de atmosfeer van de wereld met 4% kan verminderen. [3]

Hoewel het mogelijk zal zijn om met één enkele raket meerdere satellieten in een baan om de aarde te brengen, hebben we het nog steeds over een tien- of twintigvoudige toename van de milieuschade ten opzichte van de huidige productie. [3]


De 5G-satellieten hebben een relatief korte levensduur, misschien maar 5 jaar, wat betekent dat er niet alleen in de komende jaren veel raketlanceringen zullen plaatsvinden, maar in de nabije toekomst elk jaar. [3]

Hoe slecht vloeibare en vaste raketbrandstoffen ook voor het milieu zijn, Apollo Fusion ontwikkelt een op kwik gebaseerd voortstuwingssysteem voor de lancering van raketten.

Deze ionen voortstuwingsraketmotoren gebruiken krachtige magneten om kleine geladen deeltjes met hoge snelheden weg te duwen, wat stuwkracht genereert. NASA experimenteerde in de jaren zestig met kwikionenvoortstuwing, maar heeft het onderzoek gestaakt.

Kwik is een extreem sterk neurotoxine, dat schadelijk is voor alle vormen van leven, vooral voor de mens.

De risico's van een milieuramp zijn monumentaal, want als er een storing zou optreden en een van deze motoren zou ontploffen, zou het zeer giftige kwik zich door de atmosfeer en over de aarde verspreiden. [6]


Al het gepraat van telecombedrijven over 5G als wondermiddel voor milieubescherming en energiebesparing is belachelijk als we denken aan de milieuschade die zal worden veroorzaakt door de raketmotoren die ze voor de lancering van hun satellieten kiezen.



Space Junk zal de aarde vervuilen
Elke satelliet heeft de grootte van een kleine koelkast en weegt ongeveer 880 pond. [4]

Met een levensverwachting van slechts 5 jaar [3] betekent dit dat er een enorme hoeveelheid ruimte rommel in een baan om de Aarde zal zijn.

Uiteindelijk zullen al die satellieten op aarde vallen en opbranden als ze de atmosfeer van de aarde binnengaan.

Alle gevaarlijke materialen in de satellieten zullen in de lucht vrijkomen en als stof of in druppels regen naar beneden drijven.

Telecombedrijven creëren een wereldwijde ramp in de naam van de technologische vooruitgang 
5G wordt gepromoot als het volgende grote wonder in het plan om technologie te ontwikkelen om slimme steden te creëren waar alles en iedereen direct en in real time verbonden is, zonder vertraging of verloren signalen.

Natuurlijk zijn er een paar kosten aan verbonden. 

Iedereen wordt 24 uur per dag bestraald met millimeter grote, niet-ioniserende straling met volledig onbekende gezondheidseffecten.

Studies die bedoeld zijn om schade van 5G te onderzoeken zullen vele jaren nadat de 5G-systemen op de grond en in de ruimte volledig zijn geïmplementeerd, worden afgerond.

Op dat moment is het zeer onwaarschijnlijk dat telecombedrijven hun systemen zouden ontmantelen, zelfs als wordt aangetoond dat hun technologie kanker en andere ziekten veroorzaakt. Ze zouden de risico's gewoon ontkennen.

Ze zullen ons vertellen dat de wetenschap al tientallen jaren geleden is gevestigd. Ze zullen ons vertellen dat het bewijs dat er een verband bestaat tussen 5G en kanker en andere ziekten slechts een samenzweringstheorie is die slechts door een paar kraakpotten wordt geloofd.

Miljoenen mensen zullen last hebben van stralingsblootstelling met symptomen zoals hoofdpijn, zwakte, hersenmist, verminderde leer- en redeneervaardigheid, pijn op de borst en tal van andere symptomen die de meeste conventionele artsen zullen verbijsteren.

Er is nergens te verbergen van 5G straling
Vandaag de dag is het mogelijk om te wonen op een locatie waar de blootstelling aan microgolven is afgenomen. Dit wordt bereikt door te kiezen voor een leefruimte die ver weg is van mobiele telefoontorens.

In de nabije toekomst maakt het echter niet uit waar we wonen, omdat 5G ons zal bestralen waar we ook wonen of werken.

Steden kunnen geen nee zeggen tegen 5G implementatie
De FCC-regelgeving is zo gestructureerd dat lokale gemeenten de installatie van 5G door telecombedrijven niet kunnen tegenhouden. Het is hun specifiek verboden om te proberen de 5G-implementatie te vertragen of te stoppen op basis van gezondheidsproblemen. Hun enige toevlucht is om te proberen het grondgebonden 5G-systeem esthetisch iets aangenamer te maken.

Op basis van wat er in het hele land gebeurt, worden de lokale weerstand en de goedkeuring van hun 5G-systemen snel achter elkaar weggevaagd door de telecombedrijven.

Kan de 5G-implementatie worden stopgezet?
Voor zover ik kan zien, zal 5G op dit moment alleen door middel van een congres worden tegengehouden. Als genoeg mensen een stankje opsteken bij hun gekozen functionarissen, dan zou 5G misschien in de wacht kunnen worden gezet terwijl er studies worden gedaan om de werkelijke gezondheidsrisico's te onderzoeken. 

Telecom investeringen in 5G zijn enorm geweest. Zij zijn van plan om de komende jaren de volledige implementatie ter plaatse en in de ruimte te realiseren. De tijd om bezwaar te maken is nu en niet nadat honderdduizenden mensen ziek zijn geworden. [7]

Taos, New Mexico, 12 augustus 2018

Op zondag 12 augustus 2018 vond een symposium over 5G plaats in Taos, New Mexico. Arthur Firstenberg besprak de geschiedenis, wetenschap en beschrijving van 5G, inclusief 5G van satellieten in de ruimte, en de verwachte effecten op alle levende wezens:

Over de auteur
John P. Thomas is een gezondheidsschrijver voor Health Impact News. Hij heeft een B.A. in Psychologie van de Universiteit van Michigan, en een Master of Science in Public Health (M.S.P.H.) van de School of Public Health, Department of Health Administration, aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill.

referenties
[1] “Planetary Emergency,” Arthur Firstenberg, Cellular Phone Task Force.
[2] “5G – from Blankets to Bullets,” Arthur Firstenberg, Cellular Phone Task Force.
[3] “WiFi in the Sky,” Arthur Firstenberg, Cellular Phone Task Force.
[4] “5G from Space,” Arthur Firstenberg, Cellular Phone Task Force.
[5] “2017 Space Launch Statistics,” – Spaceflight101.
[6] “Space Startup Apollo Fusion Wants To Use Mercury as a Fuel,” Avery Thompson, Popular Mechanics, 11/20/2018.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten