donderdag 3 januari 2019

LEZING _ ALCHEMISTEN, HELING “IN BETWEEN THE VEILS”DOOR JEROEN GHUIJS 01 Februari 2019Ormus, het goud der Alchemisten, heling “in between the veils”

Dat alchemisten altijd met geheimen formules bezig waren is een feit, maar dat ze tussen dimensies reisden om kennis op te doen is voor velen nog een vaag gebied, een groot vraagteken. Wat konden deze “ruimgeestige” meesters meer dan een gewone chemist? Het antwoord is eenvoudig; ALLES. Vandaar de naam AL chemist. Zo’n alchemist sloot zich dan op in zijn laboratorium, maar in werkelijkheid maakte hij reizen door allerlei velden en realiteiten. Zulke kennis werd dan omgezet in brouwsels die hun kracht vaak te boven gingen en letterlijk tot ont-ploffing kwamen en zelfs het leven afnamen van de Alchemist. Rouwig was deze daar niet om, immers nu kon hij fulltime daar zijn waar alles is.


Zo is ook Ormus ontdekt, het goud van de Alchemisten. Een echte alchemist was namelijk niet op zoek naar echt fysiek goud of het omzetten van lood naar goud om zich te verrijken met goederen en bezittingen, maar naar eeuwige jeugd en gezondheid, wijsheid en kennis die alle grenzen van het “weten” te boven ging. Doordat Ormus vele dimensies in zich heeft kan je vast beseffen dat dit op velen vlakken krachtig kan werken ten bate van ons mens-zijn..

Vanavond ontsluiert Jeroen Ghuijs een deel van dit grote geheim wat enkel toebedeeld was/is aan diegene die daarvoor open stond/staat en werkelijk kan weten, diep van binnen. Wees niet benauwd over de informatie die je ter ore komt, als je met een open hart luistert zul je “weten” dat Ormus de oude kennis draagt van de oorsprong en ver daarvoor. Oerkennis van hoe wij ontstaan in alle facetten. Ormus draagt ons oer-DNA zodat we op alle vlakken heling kunnen ervaren. Nee, niet met je hoofd, maar vanuit een innerlijk weten dat alles er al is en altijd zal zijn. Tijd en ruimte zijn slechts begrippen, maar mogen gekoppeld worden aan het nu waar alles plaatsvindt.
Ormus maakt “de ALwetende” in je wakker zodat er alleen dat is wat je innerlijk al weet en boven alle velden doet uitstijgen om jezelf te kunnen helen. Telkens wordt alles gemakkelijker en helderder zodat je dit steeds meer en weer innerlijk gaat weten en beseffen dat je ALLES bent. Zonder grenzen.

Genezen doe je zelf!

Locatie: Sundancer, Karweistraat 13, 3264 XV Nieuw-Beijerland
Aanvang 19.30, welkom vanaf 19.00
Entree: € 15,00 incl koffie/ thee en zuiver water.

Er zal geen maaltijd voorafgaand geserveerd worden.

Geef je boeking op via onderstaand formulier.

Bron : Sundancer

Geen opmerkingen :

Een reactie posten