vrijdag 11 januari 2019

Tokkie Rutte: ’Ik zou raddraaiers het liefst zelf in elkaar slaan’

DEN HAAG - Premier Mark Rutte zou raddraaiers die met oud en nieuw hulpverleners belagen „het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan.” De aanpak van het kabinet van wangedrag rond de jaarwisseling heeft in ieder geval onvoldoende gewerkt, geeft hij toe.


Rutte vindt het „frustrerend” dat de samenleving er niet in slaagt om mensen te weerhouden van zulk wangedrag en zijn „handen jeuken” om voor eigen rechter te spelen. Maar dat kan natuurlijk niet, beseft hij. Het is volgens hem uitermate lastig om een aanpak te vinden die werkt.

Mark, is dat nou een manier om je volk te dienen? ik heb geen begtip voor die raddraaiers, maar heb je je wel eens afgevraagd waarom dit gebeurt? 
Heb je je ook wel eens afgevraagd waarom het fenomeen Gele Hesjes ontstaan is?
Ik hoor je nu voor de zoveelste keer je mouwen opstropen tegen mensen die door onder andere jouw beleid, waar "miljarden verdwenen zijn" geen antwoord krijgen over waar dat geld dan wel naar toe gegan is?
Erg slim van je om dat aan te kondigen en vervolgens na vragen van je burgers totaal geen antwoord te geven.
Heb jij wel enig idee van  wat je veroorzaakt bij mensen die in de bijstand dikwijls en veelal hoog opgeleid met de vraag dat jij totaal niet begrijpt waar iemand in de bijstand vakantiegeld voor nodig heeft?
Die beste bijstand trekker  is in ieder geval zolang hij daarvan noodzakelijk gebruik van moet maken zeker niet op vakantie geweest.
Dat geld moet je met je handen afblijven omdat zij dat zelf gespaard hebben en blij is dat dat geld binnenkomt om hun rekeningen te kunnen betalen.
Waarom heb je zo'n moeite om een basisinkomen in voeren?
Dat zou makkelijk te betalen zijn met met geld dat je gereseveerd had om de divident voor multinationals af te schaffen.

Waarom kom je niet kijken en uitleggen aan je burgers waarom dit ongehoorde beleid uitgevoerd moet worden, Ik ben er van overtuigd dat er vast wel iemand door het lint gaat die jou met liefde een welverdient pak op je laser wilt geven.

Je zult vast weinig aantrekken van wat ik hier schrijf, en er kan nog véél meer bij
Wens Wijze keuze's in je verdere carriere, maar vrees dat die niet in Nederlan zs liggen,

Denk nog eens na, je Volk huilt en is doodmoe !!!!

Bron: Jeroen Ghuijs 11 Nov 2019

  

Geen opmerkingen :

Een reactie posten