vrijdag 1 februari 2019

Gele vestjes: Satanisch plan voor de derde wereldoorlog (URGENT)

De Gele Vest-beweging wordt vanaf nul georkestreerd door de internationale Cabal, deze revolutie gaat veel verder dan de grenzen van Frankrijk en zal een wereldwijde revolutie op gang brengen, precies zoals de Franse Revolutie een golf van revoluties over de hele wereld op gang heeft gebracht, om de monarchie en religie te vervangen door republiek, humanisme (Verlichting / Luciferianisme / Theosofie / Mazisme .... verschillende woorden voor hetzelfde concept) en liberalisme.


In uw eigen belang dring ik erop aan om deze documentaire te bekijken, die een 100% originele productie van mij is, een uniek bewijs van wat er werkelijk aan de hand is met deze Yellow Vests. Er is een wereldwijde propaganda met deze Yellow Vest-beweging en 99% van de mensen die erover spreken zijn of gemanipuleerd of gemanipuleerd. Als je te weinig tijd hebt, kijk dan gewoon naar de 1e video, zelfs als ik je sterk aanraad om wat tijd te besteden aan het bekijken van de 5 afleveringen.
Macron is alleen gekozen dankzij de Rothschilds, niemand kende hem een jaar voor de verkiezingen, hij had geen partij achter zich, hij was beginner in de politiek, ...., inspireerde dit alles, hij wist te winnen.
he Rothschilds funded him and promoted him through their mainstream media.


1 opmerking :

  1. Mijn excuus voor de verwarring en dat de bronvermelding er niet bij stond, Ik heb dit artikel geblaatst omdat ik wilde zien wat er aan bedenkelijke opinie speelt, toch ben ik blij met de kritiek op dit artikel en dat er gelukkig mensen die meedenken ofer zeze materie en mij scherp houden wat dit betreft.

    BeantwoordenVerwijderen