donderdag 26 juli 2018

Trump zal worden vermoord voor 'Ruïneren van de Elites'. volgens de Russische TV

Participant says Trump could is being assassinated by the deep state
Een Russisch tv-debat over de Tromp-Poetin-bijeenkomst in Helsinki werd nogal verhit toen een deelnemer beschreef hoe de Amerikaanse president hetzelfde lot onder ogen zou kunnen zien als JFK omdat hij de "militair-financiële elites" aan het "verpesten" is. 

De man in de clip begint te redetwisten dat Donald Trump vermoord zal worden door de "deep state".

De naam van de deelnemer is Karen Shakhnazarov, een Russische filmmaker, producer en scenarioschrijver die eerder zijn steun heeft uitgesproken voor Vladimir Poetin.


En over de persconferentie van Tromp-Poetin beschreef Shakhnazarov hoe Tromp "zijn leven verdedigde" toen hij de kwestie van de vermiste servers van het Democratisch Nationaal Comité ter sprake bracht.

"Hij is zich terdege bewust van wat het Amerikaanse systeem is en hoe het omgaat met mensen die zich verzetten tegen de gevestigde orde," zei Shakhnazarov, "Hij is perfect vertrouwd met de biografie van de Kennedys... het was voor hem een kwestie van leven en dood".

Volgens Infowars: Shakhnazarov ging verder met uit te leggen dat Tromp was in een soortgelijke positie als Gorbatsjov tijdens de perestrojka, de val van het communisme, en dat Tromp "dezelfde reactie van elites als Gorbatsjov geconfronteerd, met als enige verschil dat de Sovjet-Unie was een "goed bemand" militair-bureaucratisch establishment, terwijl Trump is het overnemen van "militair-financiële elites".

"Trump is echt Amerika te gronde richten als een wereldrijk, Tromp is het vernietigen van de VS wereldrijk en ze kunnen voelen," zei Shakhnazarov, toe te voegen dat het Europese establishment is ook geschud en dat "ze beseffen dat ze zullen moeten vertrekken als het rijk instort.

"Hij voegde eraan toe dat Tromp de meerderheid van de Amerikanen vertegenwoordigde die ziek zijn van het sturen van hun kinderen om in nutteloze oorlogen te sterven"

De oorlog tegen het politieke establishment is begonnen," zei Shakhnazarov, toevoegend dat Tromp de economie in eigen land nieuw leven inblaast om "de elites te ruïneren".

"Maar het ding is dat hij een zeer machtig systeem heeft uitgedaagd... zo zou Trump dezelfde gevolgen kunnen ondervinden als veel Amerikaanse politici toen ze tegen de elites vochten..."zoals in het geval van John Kennedy," zei Shakhnazarov, verwijzend naar de moord op JFK.

De filmmaker voorspelde verder dat de Russisch-Amerikaanse betrekkingen verder zouden verslechteren "omdat de controlerende elites Rusland meer klappen zullen toebrengen" in de vorm van sancties en "vijandige acties".

TRENDING: Pedofiel Ring Run From Children Hospital Exposed by Police"

We gaan een zeer dramatische periode in in de wereldpolitiek," voegde Shakhnazarov eraan toe, die beweert dat westerse elites geconfronteerd worden met een "catastrofe" omdat hun nieuwe wereldorde uit de naden komt en dat dit een goede zaak zou kunnen zijn of het zou kunnen eindigen met "burgeroorlog in Amerika".

De retoriek van Shakhnazarov is vergelijkbaar met die van Vladimir Poetin zelf, toen de Russische president vorige week zijn ministerie van Buitenlandse Zaken vertelde dat "machtige krachten" binnen de Verenigde Staten de spanningen tussen Amerika en Rusland verergeren ten koste van hun eigen nationale belangen.

Bron: Neonnettle

Geen opmerkingen :

Een reactie posten