woensdag 4 juli 2018

Nieuwe briefings: Alliantie die Triljoenen in beslag neemt die door "Deepstate" zijn gestolen, bereiden maatregelen voor om het terug te geven


Minstens vier onafhankelijke bronnen van insiders hebben onthuld dat de alliantie nu biljoenen en biljoenen dollars aan activa die door de Deepstate zijn gestolen, lokaliseert en wettelijk in beslag neemt.

Het geld zal weer als "welvaartsfonds" in de legitieme economie worden gepompt, waardoor onze algehele kwaliteit van leven vrijwel onmiddellijk radicaal zou kunnen verbeteren.

Bepaalde vermeende "bronnen" voorspellen dit al jaren online, maar dit is de eerste keer dat onze eigen insider circle dergelijke uitspraken heeft gedaan.


Enorme sprongen voorwaarts worden nu beloofd door Q Anon voor deze maand - juli 2018. Dit is een zeer spannend moment.

De titelafbeelding van dit artikel illustreert hoe 15 biljoen in 100-dollar rekeningen eruit zouden zien. Eén insider schat hoeveel gestolen geld kan worden teruggevorderd is letterlijk het dubbele van dit bedrag.

Gelukkig hoeft niemand een gebouw te ontwerpen dat groot genoeg is om al dat geld in huis te hebben. De gestolen tegoeden zullen gewoon weer naar de economie worden overgeheveld.Dit is een belangrijk stukje "goed nieuws" dat we mogen bespreken. De details van dit plan worden uitgewerkt in verschillende spraakmakende bijeenkomsten van wereldleiders.

De raadselachtige Q Anon briefings werden vanaf 22 mei volledig stil na een grote uitbarsting van gegevens. Het leek alsof het voorbij was. Op 3 juni werd een kleine post gemaakt, gevolgd door nog een week vertraging.

Het blijkt dat dit kwam doordat het team zich volledig concentreerde op deze spraakmakende bijeenkomsten, die zeer serieuze en complexe onderhandelingen met zich meebrachten.

Dan kwamen de cryptische aankondigingen volledig terug, dagelijks van kracht vanaf 10 juni, en zijn sindsdien voortgezet.

De strijd tussen Alliance en Cabal gaat nu zo snel dat we er geen tijd voor hebben gehad, gezien de zeer drukke agenda van werkzaamheden, conferenties en nieuwe initiatieven.

De situatie is eindelijk zo verbeterd dat we de tijd hebben om te posten... en ik verontschuldig me voor de vertraging.

Hopelijk is dit een van de laatste die we schrijven voordat de "Big One" eindelijk daalt.
WAT IS Q ANON?

Voor het geval u zich hiervan niet bewust bent, Q Anon is een reeks van raadselachtige berichten op 4Chan, een anoniem internetforum, dat begon afgelopen oktober.

[UPDATE: Het begon op 4Chan en migreerde snel naar de veel minder extreme 8Chan, dankzij tientallen opmerkingen. Ik lees alleen de aggregator sites zoals qanon.pub. Begrepen...]

Deze posten zijn het geven van de blow-by-blow fasen in een voortdurende, officiële inspanning om bloot te leggen en te verslaan van de diepe staat / Cabal / New World Order / Illuminati.

Al onze allerbeste intel heeft bevestigd dat Q Anon de legitieme, publieke stem van de Alliance is, anoniem gehouden voor hun eigen bescherming.

Uit een recent artikel, dat hieronder wordt besproken, blijkt dat Q bepaalde prominente publieke figuren als aanhangers van de Alliance heeft genoemd:

https://www.mintpressnews.com/pro-trump-conspiracy-monger-qanon-calls-for-regime-change-in-iran/244686/

Onder de figuren die zijn gepromoot door QAnon als helden die zich verzetten tegen de "Deepstate" zijn onder meer Blackwater oprichter Erik Prince, Harvard recht professor Alan Dershowitz, procureur-generaal Jeff Sessions en voormalig burgemeester van New York City draaide Tromp advocaat Rudy Giuliani. 

De verklaringen in de briefings van Q Anon zijn zeer keurig met onze eigen intel aangepast, en enorme hoeveelheden nieuwe, ondersteunende gegevens zijntoegevoegd.

Hoewel onze insiders hebben aangegeven dat de Amerikaanse president meewerkt aan deze agenda, zijn de inspanningen van de alliantie tientallen jaren in de maak en veel groter dan die van welke regering dan ook.
Let op niet afhaken nu

Veel mensen zijn verdeeld over de vraag of er op dit moment al dan niet iets goeds gebeurt in de Amerikaanse uitvoerende macht.

Het goede deel is dat we met de ongelofelijke snelheid waarmee de dingen aan het bouwen zijn, niet lang hoeven te weten te komen wat de resultaten van deze huidige, zeer provocerende uithangborden zullen zijn.

Je leest altijd commentaar op een artikel als dit waar mensen de hoop al hebben opgegeven. Dat heb ik zeker niet.

Het is overduidelijk dat de diepe staat op dit moment een gewelddadige strijd voert tot de dood, en dat hij met de dag verliest.

De verzegelde aanklachten alleen zijn niets wat we ooit eerder in de geschiedenis hebben gezien, en Q heeft nu hun betrokkenheid bij het plan gevalideerd.

Als onze briefings juist zijn, zien we een bijna volledige sluiting van mensenhandel- en waterfietsringen, een einde aan genocidale aspiraties en 'valse vlag'-terrorisme, en een op handen zijnde financiële rehabilitatie op epische schaal.

Deze evenementen zullen ook de weg vrijmaken voor de onthulling van verboden technologie, het geheime ruimteprogramma en de ET aanwezigheid in de tijd.

Dit zal gaan van een "randfiguur" onderwerp aan iets dat is volledig, absoluut mainstream, en een belangrijke zorg op ieders gedachten.

Sinds 2009 - zeven jaar voor de laatste presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten - hebben we de inspanningen van het bondgenootschap uitvoerig besproken, met getuigenissen van insiders.V: "JULY 2018: DE MAAND DAT DE WERELD DE WAARHEID ONTDEKTE".

Nog maar een paar dagen geleden, op 26 juni 2018, legde QAnon een zeer raadselachtige verklaring af in post 1595.

De beste site om op de hoogte te blijven van de laatste Q posts is https://qanon.pub/.]

Post 1595 omvatte een verbinding aan een tweet Wikileaks, die lezers naar een artikel van het Nieuws van de Pers van de Munt leidde dat probeerde om te debatteren dat Q een massieve psy-op was die iedereen voor de gek had gehouden.

Insiders hebben ons verteld dat Wikileaks is overgenomen door bepaalde inlichtingendiensten die met andere groepen strijden.

Hier is de Twitter post waar deze link werd verwijderd:

 Hier is de Q Anon follow-up antwoord de dag nadat het artikel in de link werd geschreven:
Q'CbboFOtcZ's ID: 267e20 No.1918277 📁 26 2018 22:10:09 (EST)
Wanhopige agentschappen doen domme dingen.
"Dead cat bounce."

U mag de site hebben, maar wij hebben de bron. DW: De "bron" lijkt Julian Assange te zijn.https://mobile.twitter.com/wikileaks/status/1011441579565953025📁Paniek is goed.Paniek heeft gelijk.Juli 2018 - de maand dat de wereld de WAARHEID ontdekte.Samenzwering ontmaskert.Tijd voor onthulling.


Bron: Devine Cosmos

Geen opmerkingen :

Een reactie posten