zaterdag 28 juli 2018

De jacht op Assad Begint, terwijl Israël de aanklacht van oorlogsmisdaden aan de kaak stelt

De ontvoering van Assad is in de maak, door Israël, de NAVO en het ICC in Den Haag en de Witte Helmen
Rechtstreeks afkomstig van de nationale inlichtingendienst.  
Het zal op deze manier naar gaan; de Syrische president Bashar al Assad zal aan boord gaan van een Russisch vliegtuig om naar Sotsji te vliegen voor vredesbesprekingen.  Dit is een van de verschillende scenario's.  Het vliegtuig, een Russisch vliegtuig, wordt met motorpech naar beneden geloodst.

President Assad wordt uit het vliegtuig gezet en overgebracht naar Den Haag, waar hij zal worden berecht.

Onze bronnen hebben het procesdossier tegen hem gezien, Witte Helmen, tientallen betaalde getuigen, het doen van Donald Trump, Benjamin Netanyahu en, ons wordt verteld en wij rapporteren slechts met tegenzin, Vladimir Poetin, die krachtig bezwaar moet maken.

Onze bronnen hebben dit de afgelopen dagen in elkaar gezet in Italië, waar de planning doorging, volgens bijeenkomsten in Rome.


Alle NAVO-landen zijn hier volledig over geïnformeerd en volledig medeplichtig.

Vorige week maakten Israël en ISIS deel uit van de evacuatie en overbrenging van "getuigen" en hun families naar Duitsland.

Onze bronnen hebben gevraagd om het volgende te publiceren:

"Zeg tegen president Assad dat hij alleen met Iraanse of Syrische vliegtuigen mag reizen.


Background (Sputnik News, Moscow)
VS, Israël Wil witte helmen uit Syrië om blootstelling te voorkomen - (Ex-CIA-officier)

Ekaterina Blinova
Terwijl het Syrische Arabische leger zijn zuidelijke opmars intensiveert, wordt de situatie steeds slechter. In een gesprek met "Spoetnik" legden analisten uit wat de oorzaak zou kunnen zijn van de controversiële evacuatie van de Witte Helmen van Syrië naar Jordanië door het Israëlische leger op verzoek van Washington.


Onder het mom van de evacuatie van de Witte Helmen probeerden westerse machten kennelijk hun sporen te bedekken en hun waardevolle bezittingen uit Syrië te halen, aldus Ghassan Kadi, een politiek analist van Syrische afkomst.

"De vijanden van Syrië kwamen het land binnen onder veel verschillende banieren en gedaantes, en de Witte Helmen is er slechts één van vele," vertelde Kadi aan Spoetnik. "De zogenaamde Witte Helmen stonden echter vooral bekend in het noorden van Syrië, voorheen in Aleppo en onlangs in de Idlibregio. Dus hoe zijn ze naar verluidt in het Zuiden terechtgekomen zonder een overeenkomst die het vervoer naar dat gebied vergemakkelijkte? Voor een dergelijke overeenkomst zou de instemming van de Syrische regering vereist zijn geweest, maar een dergelijke overeenkomst bestaat niet.

De politieke analist veronderstelde dat "gezien de 'goede naam' de westerse media de Witte Helmen gaven als de vermeende verdedigers van de 'slachtoffers van het regime'," de naam Witte Helmen nu waarschijnlijk wordt gebruikt als dekmantel voor elk belangrijk bezit dat de vijanden van Syrië willen helpen Syrië te verlaten onder het mom van het helpen van de 'helden'.

"Zeer waarschijnlijk, die activa omvatten Westerse, Israëlische, Saudi en Verenigde Arabische Emiraten (VAE) militaire agenten en adviseurs en er is geen betere gezichtsbesparende manier die hun uitgang zou vergemakkelijken buiten het brandmerken van hen als Witte Helmen," Kadi stelde voor.Ontruiming van witte helmen Toont dat het een westers product is.
"En laten we niet vergeten dat de witte helmen zelf niet op de hoofden van hun drager zijn gestikt," voegde hij eraan toe. "Iedereen kan een witte helm dragen en een witte helm worden, net als voormalige terroristen die Syrië naar Turkije verlieten om daar als vluchteling de EU binnen te komen"Op 22 juli verklaarde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu dat hij toestemming had gegeven voor de evacuatie van vrijwilligers van de witte helmen op verzoek van de Amerikaanse president Donald Trump en andere westerse leiders. De organisatie, die in het Westen grotendeels wordt geprezen, is herhaaldelijk gespot met valse vlagoperaties in terroristisch-Gehouden gebieden in Syrië.

De mensen lopen langs Israëlische militairen aangezien zij aan boord van een bus tijdens de Syrische Burgerbescherming, die ook als Witte Helmen wordt bekend, extractie van de Hoogten Golan, Israël in dit stilstaande beeld dat van video wordt genomen, dat door het Israëlische Leger 22 Juli, 2018 wordt verstrekt.
Speciaal opgeleide exploitanten

Christopher Assad, een in Canada gevestigd politiek waarnemer en schrijver van Syrische afkomst, sluit zich aan bij Kadi's zorgen.

Hij veronderstelde dat er onder de evacués "speciaal opgeleide operatoren" zouden kunnen zijn. Volgens Assad "is dit de enige reden waarom zij worden gered, in plaats van de honderden burgers die midden in militaire operaties in Zuid-Syrië vastzitten en die deze mensen geacht werden te helpen".


Witte helmen, hier te zien ter ere van Nusra-extremisten
De evacuatie van de blanke helmen door Israël was voorspelbaar.

"De evacuatie van de Witte Helmen door Israël was voorspelbaar, aangezien de groep samenwerkt met Israël, de VS en verschillende terroristische groeperingen," benadrukte Philip Giraldi, een voormalige CIA-zaakvoerder en inlichtingenofficier van het Amerikaanse leger. "Ze hebben nooit gewerkt in gebieden waar het Syrische [Arabische] leger de controle heeft gehad en zijn niet veel meer dan terroristische verdedigers.

Volgens de veteraan van de CIA "willen de VS en Israël de blanke helmen het land uit krijgen, zodat ze niet kunnen worden ondervraagd door journalisten en de Syrische regering, die hun banden met de terroristische groeperingen en ook het Israëlische en Amerikaanse leger zouden onthullen".

"Ze zijn bang dat het Syrische leger hen zal arresteren op zicht, met goede reden als ze een affiliate van de terroristen zijn," onderstreepte Giraldi.


Een Israëlische solider deelt water op een bus uit, tijdens de Syrische Burgerbescherming, die ook als Witte Helmen wordt bekend, extractie van de Hoogten Golan, IsraÃ"l in dit stilstaande beeld dat van video wordt genomen, dat door het Israëlische Leger 22 Juli, 2018 wordt verstrekt.
Evacuatie van witte helmen Voorkomen van potentiële bloeduitstortingen

De Israëlische politiek analist en publicist Avigdor Eskin van zijn kant was van mening dat de acties van Israël op verzoek van de VS, Canada en de EU een mogelijk bloedvergieten hadden voorkomen door de Witte Helmen toe te staan het oorlogstheater te ontvluchten.

Hij verwees naar eerdere gevallen, waaronder de bevrijding van Aleppo, toen Syrische rebellen van verschillende gezindten de gebarsten gebieden mochten verlaten om de weg naar verzoening te effenen.

"Vierhonderd Witte Helmen en hun familieleden werden toegestaan om IsraÃ"l in te gaan en aan JordaniÃ" voort te gaan," bovengenoemde Eskin, voorstellend dat de beweging tot de vreedzame regeling in het door oorlog verscheurde land had bijgedragen.

De Israëlische analist was van mening dat alle inspanningen ter voorkoming van geweld moeten worden toegejuicht, vooral gezien het feit dat de zevenjarige oorlog het leven heeft gekost aan meer dan 500.000 Syriërs.

Volgens het Jordaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken zijn 422 van de 800 vrijwilligers van witte helmen en hun familieleden geëvacueerd door het Israëlische leger.

Al-Nusra Front (ook bekend als Tahrir al-Sham) en Daesh (ISIS/IS/ISIL) zijn terroristische organisaties die in Rusland verboden zijn.

Bron: Veteranstoday

Geen opmerkingen :

Een reactie posten