woensdag 1 juni 2016

Workshop Kosmos en DNA Ervaar het heelal in jezelf


door Peter Toonen
Zaterdag 11 juni 2016

peter_toonenEen unieke en intensieve workshop van Peter Toonen waarin je wordt meegenomen in de macro en de micro kosmos van de sterrenhemel om ons heen en de cellen en DNA in ons.
Ervaar hoe kwantumfysica werkt en hoe wetenschap en spiritualiteit samen komen in deze Nieuwe Tijd. Leer je sterrenafkomst kennen en daarmee jouw plek op aarde in deze tijd van grote transformaties. Leer dat er nooit een verschil is geweest is tussen jouw innerlijke beelden en de uiterlijke werkelijkheid; ervaar hoe jij zowel schepsel als schepper bent in en van een oneindige schepping.
Werkwijze:
Er zullen afbeeldingen getoond worden waarin je in tijd en ruimte op reis genomen wordt langs en naar de planeten, sterren en sterrenstelsels tot in de verste diepte van het heelal. Dit alles om te laten zien wat onze plek in tijd en ruimte is in het grote geheel. En zo gaan we ook naar binnen in de wereld van de cellen, atomen en ons DNA. Ook hier zullen we zien dat er op meer niveaus en in meer dimensies een verband is tussen de verschijnselen in deze diepe binnenwereld en jouw eigen leven als mens.
Na en naast het tonen van deze beelden, ga je via visualisatie technieken zelf op sterrenreis om jouw sterrenafkomst terug te vinden en weer terug te halen naar je eigen leven hier op aarde. Wat is jouw zielenweg hier? Wat wil(de) je hier ook al weer doen?
En zo gaan we ook meditatief je eigen cellen en DNA in om daarin oude onnodige patronen te ontdekken en te healen die nu in de weg zitten om je eigen schepping te creëren.
We zijn zowel schepsel als schepper in en van de grote schepping.
Wat ga jij scheppen?
human-dna_Peter Toonen_workshop Kosmos en DNA_Kanexia_jan 2016

Over Peter Toonen:
Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, de Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Zeven jaar geleden heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die dit jaar is getransformeerd tot de opleiding Bewustzijns Coach te Utrecht.
In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Hij is tevens ambassadeur van een nieuwe financiële instelling in oprichting: De Blije Bank, www.deblijeb.nlMeer info over Peter Toonen vind je op zijn websites:  www.natuurlijketijd.nl en www.mayatijd.nl.

Praktische informatie:
Locatie: Kanexia, Prinses Marielaan 5, 3743 JA Baarn
Datum: zaterdag 11 juni 2016
Tijdstip: de workshop start om 10.00 uur, met een inloop vanaf 9.30 uur en eindigt rond 17.30 uur
Deelnamekosten: 90 euro, incl. uitgebreide lesmap en koffie/thee.
Wanneer je voor de tweede keer meedoet is de prijs 60 euro.
Aantal deelnemers: max 20
Aanmelden: via de contactpagina.
Na je aanmelding ontvang je de betalingsgegevens en verdere praktische informatie
Route: zie hiertoe de contactpagina

Geen opmerkingen :

Een reactie posten