dinsdag 28 juni 2016

Video: een boeiend, fascinerend gesprek met Ole Dammegård

Ole in gesprek met Irma
 Engish translationHet zou er vorig jaar al van gekomen zijn tijdens deOpen Mind Conference, een video-opname van een interview dat ik met Ole Dammegård zou hebben. Maar vanwege alle persoonlijke omstandigheden kwam het er helaas niet van. Maar nu konden we die afspraak wel nakomen. Het was heel bijzonder om hem eindelijk eens persoonlijk te ontmoeten na ons al langer bestaande contact via het internet.
Ook kondigden we vorig jaar aan meer met video te gaan doen nadat we met Janneke Monshouwer in contact kwamen waarbij we ideeën hebben uitgewisseld en nu heeft cameraman Godert Walter het eerste project mogelijk gemaakt; een boeiende conversatie waarin Ole allerlei onderwerpen aanraakt die onze samenleving bedreigen. Heel informatief, spontaan en eerlijk.

Persoonlijk heb ik het ervaren als een openhartig gesprek met een gelijkgestemde, een gesprek met letterlijk een lach en een traan en ongetwijfeld gaan we hem nog eens voor de camera halen.
Vanzelfsprekend heb ik het interview vertaald en ondertiteld. (1 uur en 14 minuten). Het volgende video-interview is met Zen Gardner en volgt binnenkort.
Met heel veel dank aan Ole en Godert.

Irma Schiffers

Geen opmerkingen :

Een reactie posten