woensdag 29 juni 2016

Vanavond 29 Juni 21:00 uur Radioregistratie van In Conclaaf Live met Martijn van Staveren bij Sundancer te Zwijndrecht op 3 Juni

In Conclaaf Live van 3 Juni jongstleden.
Presentatie  Jeroen Ghuijs
Gast              Martijn van Staveren


Centraal in de werkzaamheden van Martijn staat het behoud van planeet Aarde met al haar bewoners en het bespreekbaar maken van de vermogens van de Aardse Oorspronkelijke Mens. Wat wordt er allemaal achter de schermen gehouden en met welk doel? De Mensheid zal een daadwerkelijke radicaal andere koers dienen in te slaan, om vernietiging van de huidige ecologische systemen, flora en fauna en uiteindelijk de Mensheid zelf te voorkomen. Om dit te bereiken zullen er enorme offers noodzakelijk zijn vanuit onze samenleving en deze start werkelijk bij onszelf! Mijn visie is dat dit mogelijk is, door letterlijk alles uit de kast te halen waarover gesproken dient te worden.

Laten we beseffen dat wijzelf de verantwoording dragen van ons handelen en ook zeker bij machte zijn het tij te keren nu het nog kan.Deze verantwoordelijkheid draag ook ik in mijzelf. Meer dan 40 jaar ben ik actief betrokken bij Buitenaardse ontmoetingen, variërend van directe buitenaardse contacten, planetaire reizen & kolonisatieprojecten tot voorhistorische programma's uit de toekomst.
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy

Geen opmerkingen :

Een reactie posten