vrijdag 24 juni 2016

Nieuwe ziektekostenverzekering: Gezondheid, mens en betaalbaarheid centraal!

Keuzevrijheid plus natuurgeneeskunde

gezondheidsverzekeringWoensdag 18 maart hadden we in de radio-uitzending van  ‘From the unseen worlds’ Robbert Geelen te gast. Robbert is al een tijd bezig om een nieuwe verzekering van de grond te tillen die niet te vergelijken is met de huidige ziektekostenverzekering, maar ‘Gezondheidsverzekering’ genoemd wordt. Het is goedkoper, rendabeler, maar wat vooral belangrijk is, is dat de mens en de keuzevrijheid met betrekking tot ‘zorg’ weer centraal staat.
Een zeer interessant, nieuw initiatief en het streven is om deze verzekering per 1 januari 2017 te starten; daarbij is het speerpunt ‘Samen beslissen, samen kiezen en samenwerken’, zodat het betaalbaar wordt maar vooral je eigen keuzes bepalen als het gaat om behandelingen, artsen, natuurgeneeskundige artsen, etc.

Zelf heb ik me daar direct na de uitzending als lid ingeschreven en ik hoop dat velen zullen volgen. Het hoort wat mij betreft bij deze ‘nieuwe tijd’ en de oude principes en ons opgelegde regels -met alle nare gevolgen van dien voor veel mensen- kunnen we hiermee achter ons laten.
Zie de website voor meer informatie, en beluister desgewenst het hele gesprek dat wij voerden met Robbert Geelen, zodat je zelf kunt beslissen of deze verzekering ook iets voor jou is. Nieuwe initiatieven moeten echt vanuit de bevolking komen, want zoals we weten laten de politici de mensheid volledig in de kou staan ten faveure van het grote geld en de banken. Waarvan akte!

Gewoon Nieuws © Irma Schiffers

Geen opmerkingen :

Een reactie posten