woensdag 29 juni 2016

Nieuwe NAVO-hoofdkwartier lijkt verdacht veel op Nazi SS bliksemschichten.


Hoe zetten we Rusland weer als staatsvijand nummer 1 op de kaart?
De propagandistische gedragingen van de NAVO moeten ons waarschijnlijk weer zover krijgen dat we wéér gaan geloven dat Rusland onze vijand is en dat we ons moeten voorbereiden op WW3.
De beëindiging van de Koude Oorlog heeft ons dus blijkbaar niet gebracht wat we er van verwachtten.
Gezien de volgende gedragingen van de NAVO lijkt het er eerder op dat het westen op confrontaties uit is in plaats van anders om


Het is waarschijnlijk een ongelukkige ontwerp maar het vertoont toch een verdachte vergelijking met de dubbele Nazi SS bliksem schichten.

Overigens in combinatie met de grootscheepse NAVO oefening Anakonda 16 onder leiding van Duitsland waarbij meer dan 30.000 NAVO-troepen betrokken waren, en op pools grondgebied langs de Russische grens gesitueerd werden tijdens de  75e verjaardag van de Duitse invasie van de Sovjet-Unie.

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO), veroorzaakte in de afgelopen weken opschudding met de aankondiging van hun nieuwe hoofdkwartier "voor deze en toekomstige generaties." 
Het gebouw is van een ontwerp dat verdacht veel doet denken aan de Nazi "SS" bliksemschichten.

Het is natuurlijk niet toevallig dat de Nazi vergelijking gelijk komt met de operatie Anakonda 16 die de Navo uitvoerde tussen 7 en 17e Juni gelijktijdig met de herdenking van de de 75 jaar geleden invasie van Rusland in Duitsland.

Men kan zich terecht afvragen of deze provocatie expres zo georganiseerd is of dat dit alles berust op toeval.

De provocatie is de grootste vereniging van buitenlandse troepen in Polen sinds de Tweede Wereldoorlog.
Het is ook de eerste keer dat Duitse troepen zijn gestationeerd in een Oost-Europese land sinds de val van het nazi-regime.

De voormalige Duitse bondskanselier Gerhard Schröder noemde de oefening op de verjaardag van de nazi-invasie dan ook een "ernstige fout".
Het bondgenootschap gebruikte voornamelijk Hitler- geïnspireerde beeldtaal waarvan men zich terecht kan afvragen of deze provocatie expres zo georganiseerd is of dat dit alles berust op toeval.

Dit is niet de eerste keer dat de door de VS-geleide militaire coalitie ontsierd werd door Nazistische of anderszins provocerende beelden. 
Een schokkende video is eerder geplaatst op YouTube,waarin een scala aan Duitse SS-symbolen wordt gedragen door de NAVO-troepen.


Ook de propaganda video's van de laatste oefeningen liegen er niet om en lijken meer op een trailer van de nieuwste GIJ-Joe Film.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten