woensdag 15 januari 2020

Rusland: Poetin verklaart de oorlog aan de Rothschild-maffia

Poetin is een van de weinige staatslieden die zijn land probeert te beschermen tegen de globalistisch-zionistische machtscentra. De laatste persoon die dat probeerde was de Amerikaanse president John F. Kennedy!

Toen Poetin rond het millennium president van Rusland werd, nam hij een volledig mislukte staat over. De oligarchen zijn een kleine groep ondernemers die zwaar hebben geprofiteerd van de val van de Sovjet-Unie. De natuurlijke rijkdommen van dit enorme rijk werden gegrepen door trucs, leugens, omkoping, duwen en open fraude.

Ze hebben de openbare financiën geplunderd en zichzelf gewetenloos verrijkt. Om hun voortbestaan ​​te verzekeren, zochten deze parasieten en plunderaars controle over de staat. Ze schuwden alles weg, inclusief fraude, omkoping en moord. Elk van hen had zijn eigen kleine privéleger. In de loop van een filmserie die in Israël wordt uitgezonden, vertellen ze trots en uitgebreid hoe ze het toen hebben gedaan.


Rusland heeft de grootste diefstaldiefstal geleden die ooit in een korte periode is gebeurd. De schade die zich in de jaren negentig heeft voorgedaan, lag tussen de $ 200 miljard en $ 500 miljard. ”Een rapport laat zien hoe particulieren zich verrijkten met Russische minerale hulpbronnen, zoals 'zwart goud':

“Sommige oligarchen kochten in het binnenland Russische olie voor $ 10 per ton en verkochten het aan hun eigen strobedrijven in het buitenland voor ongeveer dezelfde prijs. Pas toen verkochten ze de olie aan externe kopers voor $ 120 per ton. In veel gevallen bleven de totale inkomsten uit dergelijke exporten op buitenlandse bankrekeningen. Rusland heeft er niets van ontvangen. ”- Dit zijn miljarden dollars aan belastingontduiking.

emigreer zo lang als je kunt!

Belangrijke banken en invloedrijke media (tv-zenders en kranten) werden in 1988/89 vrijwel gratis overgedragen aan de latere 'oligarchen', bijvoorbeeld aan Boris Beresowski en Wladimir Gussinski. Met hun media zongen ze voortdurend reclameslogans voor privatisering en globalisering ( Rusland breekt uit de Nieuwe Wereldorde: Poetin tegen Rothschild ).

Poetin moest alles ongedaan maken

De Russische president had dit al aan zijn volk beloofd in de verkiezingscampagne. Als gekozen president, zei Poetin in een radio-interview: "Deze klasse van oligarchen zal ophouden te bestaan. Zolang we niet voor iedereen gelijke voorwaarden creëren, "zei hij," zullen we het land niet uit zijn huidige ellende kunnen halen. "

Aan het begin van het millennium beheersten zeven financiers de economie van Rusland. Deze oligarchen werden in de volksmond 'The Big Seven' genoemd. Zes van hen waren Joden en poppen uit de Rothschild-familie!

Poetin sloot de "zelfbedieningswinkel" en verklaarde de oorlog aan de Rothschilds

Wie had destijds geloofd dat een staatsman een van de machtigste mannen ter wereld, Vladimir Gussinski, vice-president van het Joodse Wereldcongres en mediatycoon in Rusland, zou durven arresteren voor miljarden dollars aan fraude?

In plaats van dat de Joodse gemeenschap zich distantieert van deze gangsters (oligarchen) om gebroken vertrouwen te versterken en haar eigen geloofsgemeenschap te beschermen tegen antisemitisme, hebben we volkomen verkeerde reacties gezien. De Joodse senator uit Californië, Tom Lantos, riep driemaal na de arrestatie van Gussinsky voor de CNN-camera: "Het lot van Poetin is verzegeld" ( The Cartel: The Morgans, Rockefellers & Rothschilds - Russian TV station bloot power of the Rothschilds (videos) ).

Sinds Vladimir Poetin de staatsmacht heeft overgenomen, streeft hij met ijzeren hand naar controle over de media. Hij had de rijkste en meest ambitieuze oligarch, Michhail Chodorkovsky, die zijn eigen politieke carrière begon, gevangengezet en enkele van de anderen aangespoord om te vluchten. Boris Berezovsky vluchtte naar Londen, Vladimir Gussinsky, de ex-voorzitter van het Russisch-Joodse congres, woont vandaag in Israël.

Het gezegde komt van Gussinsky: "Zoals alle Joden heb ik twee thuislanden - Rusland en Israël." Na zijn beschuldigingen van grote fraude werd de grond in Rusland te heet onder zijn voeten en leeft in plaats daarvan vandaag ongestraft in Israël ( die eigenaar is van de wereld) het meeste goud: de Rothschilds, het Vaticaan of de centrale banken? ).

Heeft Khodorkovsky een putsch gepland tegen Poetin met Rothschild?

Wanneer Khodorkovsky in oktober 2003 uit zijn privévliegtuig klimt, wordt hij gearresteerd. Hij werd gearresteerd voor belastingontduiking, zoals correct beschreven in Wikipedia. Wat echter niet wordt gezegd, is het feit dat hij op 40-jarige leeftijd op het punt stond de rijkste man in Rusland te worden en activa van $ 15 miljard had die hij in het wetteloze Jeltsin-tijdperk had verzameld door frauduleuze acquisities.

Op een veiling van zijn eigen bank betaalde Khodorkowski $ 309 miljoen voor Yukos. In 2003 werd hetzelfde bedrijf gewaardeerd op $ 45 miljard, wat niet kan worden toegeschreven aan het briljante management van Chodorkowski.

Maar er is meer te melden. Khodorkovsky bouwde zeer indrukwekkende verbindingen in het westen. Met de miljarden die hij uiteindelijk van het Russische volk heeft gestolen, heeft hij een aantal krachtige vrienden gemaakt. Hij richtte de Open Russia Foundation op naar het model van de Open Society Foundation van de Amerikaanse miljardair George Soros. Hij benoemde twee machtige mannen in het Westen als bestuursleden - Henry Kissinger en Jacob Lord Rothschild.

Vervolgens ontwikkelde hij verbindingen met enkele van de meest invloedrijke kringen in Washington en werd hij benoemd in de adviesraad van de meest geheimzinnige private equity-onderneming, de Carlyle Group, waar hij panelbijeenkomsten bijwoonde met andere adviesraden zoals George HW Bush en James Baker III.

Maar de echte misdaad waarvoor Khodorkovsky achter Russische tralies belandde, was het feit dat hij zich voorbereidde op het organiseren van een door de VS gesteunde staatsgreep om het presidentschap in beslag te nemen bij de Russische Doema-verkiezingen van 2004. Khodorkovsky was bezig zijn enorme rijkdom te gebruiken om voldoende zitplaatsen te kopen bij de komende Doema-verkiezingen om Russische wetten te veranderen met betrekking tot het eigendom van ondergrondse olie en de pijpleidingen die worden gebruikt om deze te transporteren. Hij was ook van plan Poetin rechtstreeks uit te dagen en de Russische president te worden.

Als onderdeel van de koeienhandel, waarbij Poetin de stilzwijgende steun van de zogenaamde Russische oligarchen won, had Poetin een overeenkomst gesloten die hun rijkdom achterliet, op voorwaarde dat ze een deel van hun rijkdom naar Rusland terugbrachten en geen genoegen namen met hun geld interfereerde met de Russische binnenlandse politiek. Sommige oligarchen waren het daarmee eens. Het bleven gevestigde Russische zakenmensen. Niet zo Khodorkovsky.

Ten tijde van zijn arrestatie onderhandelde Khodorkowski nog steeds over 40% van de Yukos-participatie, hetzij met een voormalig Condolezza Rice (Chevron) bedrijf of met Exxon Mobile via zijn Carlyle-vriend George HW Bush (vader van de toenmalige president George W. Bush). Deze stap zou de enige hefboom hebben vernietigd die Rusland en Poetin hadden verlaten om de verwoeste Russische economie weer op te bouwen: olie- en olie-export naar het Westen via pijpleidingen in staatseigendom.

Tijdens het daaropvolgende onderzoek van de officier van justitie van Yukos bleek dat Khodorkovsky ook in het geheim een ​​contract had getekend met Lord Rothschild in Londen, dat niet alleen ging over het ondersteunen van de Russische cultuur met zijn Open Russia Foundation. In het geval van zijn mogelijke arrestatie (Khodorkovsky wist duidelijk dat hij met vuur speelde in een poging tot een staatsgreep tegen Poetin), zou zijn 40% -belang in Yukos naar Lord Rothschild moeten gaan.

Als je de hele zaak in dit licht bekijkt, begrijp je waarom westerse politici en de media campagne voeren tegen Poetin. De invloed van de Rothschild-maffia is in gevaar. Nu gaat Poetin zelfs in het offensief en wil eindelijk de Amerikaanse dollar doden.

Lord Rothschild maakte zich zorgen: de wereldorde is in gevaar

Met zijn traditionele boodschap richtte Lord Jacob Rothschild de beleggers in zijn RIT Capital Partners-fonds. Daarin geeft hij niet alleen commentaar op de financiële resultaten, maar denkt hij ook aan de situatie in de wereldpolitiek en economie.

RIT Capital Partners is een soort ijsbergtip van het wereldberoemde financiële rijk, dat toebehoort aan de familie Rothschild, en tegelijkertijd een van de weinige structuren die zijn financiële resultaten aan het publiek communiceert. In zekere zin is dit ook een reclame voor het buitengewone financiële succes van Lord Rothschild: sinds 1998 heeft het beleggingsfonds een totale winst van 2400 procent. Elke andere financiële structuur in de wereld zou jaloers zijn op dergelijke resultaten, en vanwege de 'specifieke' reputatie van de familie die het fonds beheert, wordt er bijna overal ter wereld naar geluisterd als er iets te zeggen valt. De brieven van Lord Rothschild worden alleen ontvangen door zijn investeerders, maar op een gegeven moment zullen de media ook hun inhoud leren kennen. Enige tijd later zullen ze ook op de RIT Capital Partners-website staangepubliceerd .

Uit de brief van 30 juni 2018 blijkt dat Lord Rothschild nogal sceptisch is over het "ongekende herstel" van de wereldeconomie na de wereldwijde financiële crisis en dat hij vreest voor de wereldorde die zijn financiële imperium tot nu toe in de kaart heeft gezet.

Jacob Rothschild, wiens zakelijke partners prominente mensen zoals Warren Buffet en Henry Kissinger omvatten, heeft eigenlijk al lang gewezen op de kwetsbaarheid van de wereldeconomie en bekritiseerd de acties van de westerse centrale banken, die niets beters konden bedenken dan de wereldwijde financiële crisis met behulp van de gelddrukmachine vechten. Al in  2016 schreef hij  dat centrale banken "het grootste monetaire beleidsexperiment in de menselijke geschiedenis" voerden en benadrukte dat niemand de "onbedoelde gevolgen" kon voorspellen.

Rothschild liet zijn beleggers weten dat hij zich vanwege de hoge risico's vooral zou concentreren op het behoud van hun kapitaal, ongeacht de winstgevendheid van RIT-investeringen op korte termijn.

De volgende conclusies kunnen worden getrokken uit de laatste vier letters van Lord Rothschild: het fonds had in feite de  resultaten van het Brexit-referendum  voorspeld door de activa vooraf in ponden te liquideren. Meer dan dat: in zijn brief aan investeerders uit 2016 zei Rothschild dat de Amerikaanse presidentsverkiezingen "zeer stressvol" zouden zijn, terwijl de absolute meerderheid van deskundigen verwachtte dat Hillary Clinton gemakkelijk zou winnen.

Het is opvallend dat de Amerikaanse president Donald Trump en Jacob Rothschild de staat van de westerse economie in vrijwel dezelfde bewoordingen bekritiseren, waarbij de Britse edelman allesbehalve tevreden is met het beleid van het Amerikaanse staatshoofd. Overigens komt zijn kritiek op de westerse financiële markten vrijwel letterlijk overeen met kritiek van enkele Russische experts die worden beschuldigd van "vooringenomenheid tegenover de vooruitzichten van de Verenigde Staten". Het punt van de aantijgingen is eenvoudig: een klassieke 'financiële zeepbel' kan worden waargenomen op de Amerikaanse markten, en Amerikaanse activa - van aandelen tot obligaties tot de dollar - zijn overgewaardeerd. In bijzonder gevaarlijke tijden zoals 2016, toen Lord Rothschild gelooft dat de wereld zich in een 'zeer risicovolle' situatie bevond,

In die tijd schreef Rothschild aan zijn investeerders dat hij "bezorgd was over Russische agressie en expansie". Nu houdt hij zich bezig met de risico's waarmee de wereldorde wordt geconfronteerd. Deze risico's zijn dat, in tegenstelling tot eerdere crises waarin de grote mogendheden op de een of andere manier samenwerkten, hun interactie nu "veel moeilijker" is. Dit is een duidelijke indicatie dat de rovers-schaakspellen voorbij zijn en dat er een echt conflict is begonnen tussen de mondiale machtscentra. Het is daarom niet verwonderlijk dat Lord Rothschild zich hier zorgen over maakt. Zijn brief laat zien dat hij verwacht dat China succesvol zal zijn - of op zijn minst een gelijkspel dat gunstig zou zijn voor het Midden-Koninkrijk: "In deze context begrijpen we het economische potentieel in Azië,

Als we naar de activa van deze invloedrijke financier kijken, zien we iets interessants. Kortom, het fonds RIT Capital Partners investeert zeer intensief in Azië: in zijn portefeuille zijn er beleggingen in andere fondsen die hun fondsen beleggen in China, Japan en India.

Maar RIT-activa omvatten ook Amerikaanse bedrijven: eerst en vooral zijn het bedrijven uit de IT-sector (Dropbox en Alphabet-Google) - bedrijven die gespecialiseerd zijn in biotechnologie en de uitbreiding van de spoorweginfrastructuur. Men zou kunnen denken dat Lord Rothschild, die zich zorgen maakte over de acties van Rusland in de internationale arena, zei dat hij niet in Russische activa investeerde, maar dat is niet waar. Het BlackRock Emerging Markets Fund, waarin RIT  zijn fondsen belegt, bezit aandelen in Sberbank en het gasbedrijf  NOVATEK .

Lord Rothschild investeert zijn geld echter niet in Oekraïne, hoewel zijn verre familieleden al lang samenwerken met de ex-president Poroshenko van het land. Poroshenko had het idee van een "blind trust" voor het banketbakkerijbedrijf Roshen gelanceerd en op 7 april bevestigde het "trustbedrijf Rothschild Trust" van de bank Rothschild & Co. dat het sinds januari 2016 zijn zoetwarengroep Roshen beheert in een "blind trust" voor Poroshenko - De term is gekoppeld aan de presidentiële termijn van Poroshenko. Hromadske TV-onderzoeksjournalisten concludeerden dat Poroshenko de geavanceerde financiële structuren creëerde om te voorkomen dat ze belasting betalen aan de Oekraïense staat.

De investeringsprioriteiten van het Rothschild Fonds zijn volkomen begrijpelijk: RIT Capital vertrouwt op informatie en biotechnologie, evenals traditionele energie - er is een groot overlevingspotentieel in de jaren van wereldwijde turbulentie. Vanuit dit oogpunt is Rusland een land met unieke kansen: aan de ene kant heeft het potentieel voor economische doorbraken en aan de andere kant is het eigenlijk een grootmacht op energiegebied. En het is goed dat de Britse heer zich zorgen maakt over de mogelijke ineenstorting van de wereldorde en de Russische expansie. De huidige wereldorde zou eigenlijk overboord moeten worden gegooid - en Rusland zou er veel baat bij hebben. En dat is waar zijn historische kans ligt.

Poetin tegen Rothschild

De eindstrijd is begonnen en deze manifesteert en personifieert zichzelf met de namen Rothschild en Putin. Twee systemen botsen: humanisme of kapitalisme - het recht op leven of de sluwheid van hebzucht ( George Soros werd in 1996 blootgesteld als Rothschild-agent (video's) ).

Rothschild belichaamt het systeem van internationale high-finance. Geld als handelswaar, geld als speculatiemiddel, geld als een goddelijke maximale waarde waarachter alles moet worden achtergelaten, het kost vrijheid en leven, men aanvaardt de uitroeiing van volkeren en de vernietiging van leefruimte en natuur.

De "Große Brockhaus" uit 1955 onthult iets griezeligs: de Rothschilds zijn leiders in de obligatiesector sinds het Congres van Wenen (1815). Ze speelden ook een belangrijke rol bij de financiering van de eerste spoorwegen (...) In de obligatiesector stelden ze steeds meer politieke voorwaarden en besloten ze dus over oorlog en vrede.

De omvang van deze bevinding moet worden begrepen ( Why the London City Banksters and Rothschilds Started the Bloody American Civil War (Video) ).

Onder druk van het publiek in het jaar van onrust in 2014 werden de redacteuren van “ Focus ” in juli aangemoedigd om het volgende te schrijven over de kracht van high finance:

Geld regeert de wereld. Helemaal niet. Er is nog steeds sprake van macht over pure rijkdom. Want wie het geld regeert, de rest kan behoorlijk onbelangrijk zijn. Bijna niemand heeft het directer geformuleerd dan Mayer Amschel Rothschild (1744-1812):

"Geef me de controle over de valuta van een land, het maakt me niet uit wie de wet maakt."

De oprichter van de Rothschild-bankdynastie wist waar hij het over had. Omdat hij iemand was die van deze controle genoot.

Er is geen staat in het Rothschild-systeem en als er alleen een tandenloze en meegaande staat is. In dit systeem zijn er geen volkeren, mensenrechten, grenzen en geen duurzaamheid, geen natuur die de moeite waard is om te bewaren, geen collectief. Er is alleen winst - alles is voor winst en eindigt uiteindelijk in uitbuiting en slavernij, waardoor overal verbrande aarde achterblijft.

(Links: Khodorkowski, rechts naast hem George HW Bush)
Toen Vladimir Poetin ongeveer 15 jaar geleden aan de macht kwam, was het land aan de grond. Rusland was de prooi geworden van internationale high-finance - de vertrouwelingen van het Rothschild-systeem maakten gebruik van hun wil. Het resultaat was een gescheurde, failliete staat en hongerige mensen. De waardevolle grondstoffen olie en gas werden uit de Russische grond gezogen en het land uit gehaald - zelfs de Russische staat kon niet profiteren van deze diefstal door belastingen, omdat sprinkhanen een Khodorkovsky "belastingvriendelijk" beroven.

Toen Poetin kwam, begon hij op te ruimen in Rusland. Al tijdens de eerste inaugurele bijeenkomsten maakte hij duidelijk dat vanaf nu een andere wind zou waaien. Hij ontkrachtte de oligarchen die gevaarlijk voor hem konden zijn, nationaliseerde de cruciale sleutelposities van de olie- en gasindustrie en verhandelde de natuurlijke hulpbronnen in roebels - niet in dollars - op de speciaal opgerichte grondstoffenbeurs in St. Petersburg!

Zelfs als het enorme Rusland met zijn ontelbare volkeren geen etnisch homogene staat is en dit volgens het orthodoxe zelfbeeld niet wil zijn, verleent het Poetin-systeem alle volkeren hun recht op zelfbeschikking. Poetin heeft altijd de nadruk gelegd op het behoud van identiteit en de handhaving van dit recht op zelfbeschikking in de belangrijkste toespraken van de afgelopen jaren.

De twee machtige mannen stonden al tegenover elkaar: toen Poetin in 2003 het oliekartel van Khodorkowski sloeg en deze achter slot en grendel ging, werden de aandelen in zijn bedrijf Yukos overgedragen aan Lord Jakob Rothschild. Vanaf nu had Rotschild het belang van $ 13,5 miljard in het oliebedrijf in handen.

We zijn een definitief besluitvormingsproces ingegaan. Hoewel het geheim van de geldaristocratie en de dollarelite samen met de trekkers van de FED al tientallen jaren een taboeonderwerp is en goed kan worden bewaakt, ontwaakt de wereld nu. Met de oprichting van de BRICS-landen heeft het Poetin-systeem de beslissende stap gezet om zichzelf als antipool te vestigen en nauwe banden met de "niet-westerse landen" aan te gaan.

De meeste Europeanen tasten nog steeds in het donker, maar ze zijn al suf suf tegen hun dwang. Massaprotesten in heel Europa kondigen enorme, opgehoopte, lang onderdrukte woede en ontevredenheid aan. Maar ze herkennen de verbindingen nog niet, begrijpen oorzaak en gevolg nog niet - maar woede breekt uit en het oude systeem breekt af.

De tijd van de volkeren is snel gekomen. De tijd om de boeien en kettingen weg te gooien om te vechten voor vrijheid en leven. Europa verheft u, bevrijd uzelf van de tirannie van één wereld!

Bron: Pravda-TV

4 opmerkingen :

  1. Ex-officier voorspelt Derde Wereldoorlog in 2020: “Hij kan elk moment beginnen, en ik voorspel het al jaren”
    Manon van der Zwaal Ingo Piepers: ‘De spanningsopbouw in de samenleving met oorlog als uitlaatklep is gewoon een natuurkundig proces.’
    Trumps aanval op Qassem Soleimani zal het begin vormen van een nieuw, wereldwijd conflict, zegt oud-officier Ingo Piepers. “Ik ben niet gek, dit is het resultaat van wetenschappelijke analyse.”
    Beste lezer, ga gerust iets anders doen: dit wordt geen leuk verhaal. Maar het moet toch worden verteld, vindt Ingo Piepers. Hij voorspelt al jaren dat in 2020 de Derde Wereldoorlog begint. “Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar ik vrees van niet.”Piepers zette zijn boeken On the Thermodynamics of War and Social Evolution en 2020 Warning gratis online.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daarom die oorlog agenda, confidentieel Rothschild kartel, Morgons ,Rockefellers, Rothschild s Khazarse Maffia, met ook eens hun dochter onderneming Goldman Sachs onder valt. Die Khazarse Maffia die werkelijk miljoenen mensen op hun geweten hebben. Die club was al in de eerste, en tweede wereld oorlog bezig, onder Khazarse Venetiaan Vaticaan banken. En heeft Europa onder hun bewind te krijgen. Jalta verdrag 1945 , 1947 IMF Rothschild wereld bank. Kijk Naar Duitsland na de tweede wereld oorlog, wat federatie Duitsland van New York. heeft over genomen, Rothschild, Joodse Loge, en Federale bank New York.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Belangrijk details is dat Putin zich ook openlijk heeft uitgesproken tegen geoengineering aka chemtrails. Heel die hufterige elite heeft belang bij nog 3 landen en Rusland is hier een van....Om hier hun central banks te vestigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Q organisatie gaat deze jongens allemaal nullificere. Vanguard
    Corporation. , StateStreet Corporation. , Blackrock Corp. En Fidelity Investments International.
    Dat zijn de vier groten die de gehele deepstate aansturen

    BeantwoordenVerwijderen