zondag 12 januari 2020

AUSTRALIË IS EEN VAN DE 47 LANDEN WERELDWIJD DIE REGEN MAAKT DOOR CLOUD SEEDING (BBC) ... WAAROM GEBRUIKEN ZE HET NIET OM DE BRANDEN TE BLUSSEN?


EWR (EnvirowatchRangitikei) Cloud seeding is een bekende technologie en wordt over de hele wereld gebruikt volgens een BBC-documentaire (zie videofragment hieronder). Dit gebeurt in 47 landen, waaronder Australië, met 150 programma's 'zoals we spreken', zegt het commentaar. Zie hieronder een aanvraagformulier dat in de staat Texas wordt gebruikt om het weer te wijzigen.GERELATEERD: HET ONGELOOFLIJKE ECHTE VERHAAL VAN KUNSTMATIGE WOLKEN EN WEERWIJZIGING
Onthuld: de Australische bedrijven die ons weer manipuleren


Aanvraagformulier gebruikt in Texas voor
een licentie om het weer te wijzigen

Het Amerikaanse leger gebruikte het ook als weeroorlogvoering tijdens de oorlog tegen Vietnam, bekend als Operatie Popeye.   Australië was in feite de eerste die cloud seeding in 1947 testte . Ze hebben het sindsdien heimelijk bestudeerd , en de belangen van de overheid en particuliere ondernemingen passen het weer aan hun eigen belangen aan.

Dus vraag jezelf af, waarom gebruiken ze het niet om deze branden te stoppen?

Waarom hebben ze het niet gebruikt om droogte te voorkomen?

De Australiër Max Igan gaf ons nog niet zo lang geleden antwoord op deze vragen. Luister en zie de andere gerelateerde video's op zijn kanaal.   Luister naar zijn uiteenzetting over waar het water echt uit de Darling River is verdwenen. Zie waarom er een droogte is, het is niet zoals je denkt en het is niet wat de mainstream je vertelt.

Een link die gisteren werd gedeeld door Ben Vidgen (Postman Productions) op Facebook, belicht een item dat de Sydney Morning Herald in 2009 heeft gepubliceerd met betrekking tot een aanbod van Rusland aan de Australische regering voor hulp bij de toenmalige branden die het verlies van 173 levens hebben veroorzaakt. Het aanbod omvatte het gebruik van Russische vuurstralen, die "42.000 liter water of brandvertrager bij brand konden dumpen - bijna vijf keer de maximale capaciteit van de" Elvis "skycrane helikopters."  Het aanbod werd afgewezen & "een woordvoerster van de Victoriaanse De regering zei dat ondanks een onderzoek van al het beschikbare materiaal, er geen verslag van het Russische aanbod kon worden gevonden. ” Vreemd dat.

GERELATEERD: NSW'S PREMIER SLECHTS SLECHTS VERLAKTE BRANDDIENSTEN DIE DOOR $ 40 MILJOEN WORDEN GEFINCEERD EN 1000S BURGERS NIET VERWACHTEN

Luister ten slotte hieronder naar deze NSW-brandweerman van 16 jaar, een Senior Vice-Captain. Hij spreekt over wat er echt gebeurt in Australië.


Bron: Healthwatch

Geen opmerkingen :

Een reactie posten