donderdag 2 januari 2020

Einde van de energiebedrijven; de Verboden Technologie van Nikola Tesla

Ruim honderd jaar geleden was al bekend dat er geen noodzaak was om fossiele brandstof te verbranden voor energieopwekking. Het geheim houden van die wetenschap heeft tot een energiesector geleid die de mens dwingt aardolie, hout en andere natuurlijke producten te verbranden.
Auto’s gebruiken een explosiemotor of accu’s voor de aandrijving, elektriciteit komt uit op hout of op kolengestookte ovens en een kerncentrale is niets anders dan een levensgevaarlijke fluitketel. De energiesector en overheid verdienen honderden miljoenen/miljarden aan het leveren van energie voor de woekerprijzen die we maar al goed kennen.


  Vrije energie werd ontdekt door Faraday (1791 – 1867) en het werd waargenomen door Nikola Tesla (1856 – 1943) en vele anderen. Professor Paul Dirac (1902 – 1984) noemde het de "Dirac Zee" en Tesla noemde het de "oceaan van oneindige energie". Een moderne term is het "Nulpunt" energieveld. Dat Nulpunt-energieveld is overal aanwezig en ingebed in de ruimte. Elke kubieke centimeter ruimte heeft genoeg kracht om de hele Verenigde Staten of Europa een dag van energie te voorzien! Eén kubieke centimeter! Het is dus een enorm energieveld en het is mogelijk om onze hele planeet van energie te voorzien met een vingerhoedje zeewater. Kan het goedkoper en is er voldoende voorraad?

Om te demonstreren dat vrije energie mogelijk was reed Nikola Tesla in een auto met een kleine antenne erop die de energie opving waarmee de accu’s werden geladen. De bankier JP Morgan, die Tesla financierde, heeft naar verluidt tegen Tesla gezegd: 'Als we er geen meter op kunnen zetten, willen we het niet'.

De wereldpolitiek en de macro-economische beleidskwesties zijn het grote probleem. Niet alleen omdat er stelende bankiers zijn en omdat we worden geregeerd door dieven, maar ook omdat er enorme belangen zijn op het wereldeconomische toneel. De huidige machthebbers zijn niet van plan een verandering toe te laten die recht doet aan mens en planeet. Een verandering die een ongekend positief effect zal hebben op het leven op aarde, de natuur en op moeder aarde zelf. Deze nieuwe technologieën helpen ons voorgoed van de dure olie en gas af en in Nederland kunnen we onmiddellijk stoppen met de bouw van de 11,4 miljard kostende en natuur vernietigende Bio Massa Centrales. Vervolgens kunnen we de levensbedreigende kerncentrales ontmantelen en hoeven we niet bang meer te zijn voor een herhaling van Tsjernobyl en Fukushima.

99,9% van de mensen op aarde zullen profiteren van de nieuwe energievoorzieningen. Slechts een zeer klein percentage zal hier niet van profiteren en dat zijn de huidige parasiterende bedrijven die de mensheid financieel leegzuigen.


Als je praat met mensen over de waarschijnlijke toekomstscenario’s zoals vrije energie, anti-zwaartekracht generatoren en Ufo’s, dan krijg je meestal hoofdschuddende reacties. Ga zelf maar eens terug in de tijd; naar bijvoorbeeld het jaar 1980! Als je destijds vertelde dat de mens in het jaar 2019 een familielid in Australie kon bellen, lopend in een supermarkt, en ook nog kon zien, dan werd je als een fantast uitgemaakt.

Nadat we als mensheid erin geslaagd ons vrij te maken van corrupte politici, bankiers en ondernemers zal de weg vrijkomen voor een gigantische sprong. Die vrijheid en verbroedering zal zich niet alleen uiten op menselijke, sociale en humanitaire gebieden maar zeker ook op het technologische vlak. De energierekening behoort straks tot verleden tijd en de verwarming van het huis gebeurt met je eigen kleine huiscentrale. Een apparaat dat je ook voorziet van de energie voor koken etc. Je auto brengt je, na het intypen van de coördinaten, vliegensvlug en door de lucht naar je bestemming. Asfalt zal plaats gemaakt hebben voor bossen; snelwegen en parkeerplaatsen zijn veranderd in wildcorridors, parken en natuurgebieden! De lucht is kraakhelder en schoon.  Klinkt dit als science fiction? Kijk eens naar deze documentaire!


Deze utopische realiteit had er al in 1920 kunnen zijn als het aan Tesla en anderen uit die tijd gelegen had. We zullen zien hoe lang we nu nog nodig hebben om die samenleving te bouwen. In het jaar 2030 zullen we er heel dichtbij zijn!

Laten we eerst beginnen met samen puinruimen.

Bron : Tribute

6 opmerkingen :

 1. Ik haak in op het puinruimen. Ik lees al van in de jaren '50 science fiction én het einde is nog bij lange na niet voorbij ... het zal blijven komen ... wat een prachtige tijden gaan de overlevenden meemaken met de komende technieken. De staat en industrie moeten er voor zorgen dat alles goedkoper wordt. En de robotechnologie zal helpen.
  - Maar de science fiction heeft ook geen goede oplossingen maar oorlog, misdaad ... 't is ook altijd opsluiten, platspuiten enz
  - dus die zware jongens ( worden ook terroristen soms ) en die kunnen roet in het eten strooien :
  - Kijk naar de geschiedenis : moorden, martelen en de kop inslaan daar doen de meeste aardbewoners niet aan mee. De psychopaten, sadisten mogen we niet meetellen : op zeker moment verdwijnen de meesten toch in den bak of psychatrie.
  Blijven de misdadigers nog steeds de grootste groep : maar, die maken elkaar hopelijk wel af.
  En die overbijvende sadisten en vechtersbazen worden ook na een tijdje, gelukki een tijdje in de gevangenis en gelukkig steeds terug opgesloten.
  Laat ONS daar komaf mee maken ... wij moeten ALLEEN maar het goede voorbeeld geven , aan alle kleine kinderen, ook aan de buren-kinderen. En ontga uw verantwoordelijkheid niet want als je die kleine gasten niet aanpakt (teder en lief !!! ) dan zit ge nadien met grote kinderen die je niet aankunt. Doe mee ... help ook je buurman en buurvrouw.
  WIJ zelf moeten het goede voorbeeld geven aan de mis-lopende buurtkinderen en hun oudere kompanen. Het zal je vertrouwen geven in de betere aankomende toekomst.
  Om terug naar Tesla te gaan ... laten we dat overlaten aan de techniek ... en laat ons voor de eigen deur keren én er niet over praten .. alleen DOEN.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis de naam van Viktor Schauberger.
  Deze liet al een dieselmotor op water lopen. Wekte elektriciteit op m.b.v. een druppel water, enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik mis de naam van Viktor Schauberger.
  Deze liet al een dieselmotor op water lopen. Wekte elektriciteit op m.b.v. een druppel water, enz.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het verkrijgen van energie uit de ruimte om ons heen: ik stel mij voor een klein (± 25 cm.lang en 10 cm. breed en hoog) Een half-edelsteen of een van glas nagemaakte piramide (afmeting afgeleid van de maten van de piramide van Gizet) met daaronder een geleidend plaatje met 2 draadjes naar een omvormer. Dan een kleine accu met een capaciteit van ± 30 Kilo Watt Uur dat op het huiselijk netwerk(in stopcontact) en maximaal 3 Kilo Watt uur afleverend per licht-stop van de meterkast. Je hebt er minimaal 2 ervan in huis, een voor de beneden- en een voor de bovenverdieping, die maximaal 3,6 kilowattuur per stop kunnen opvangen. Ook kunnen deze apparaten gekoppeld worden en bij centrales geplaatst worden. Zie ook www.roosvanhetwater.nl de twee boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://coenvermeeren.nl/vrije-energie-het-enige-echte-alternatief/

  BeantwoordenVerwijderen