woensdag 9 oktober 2019

Timmermans Juiste man op Juiste plek?

Tot mijn grote verbazing hoorde ik Frans Timmermans die mede verantwoordelijk was voor Natura 2000 waardoor vele "bossen gekapt" zijn vertellen dat herbebossing de enige mogelijkheid is om het Co2 probleem aan te pakken.
tevens herinner ik hullie nog even aan mijn vorige week geplaatse artikel
Helemaal gek geworden !!! -Timmermans wil hard in EU-landbouwsubsidies hakken


Frans Timmermans: red de Europese natuur!

Bij het aantreden van Junckers ploeg was het credo dat de Euroregels vereenvoudigd moesten worden. Onze bloedeigen Frans Timmermans is er speciaal voor aangesteld. De natuurregels nam hij als een van de eerste onder de loep. Uit tal van wetenschappelijk onderzoek bleek al snel: die regels zijn uitstekend. Om de Europese natuur te redden, moeten ze alleen beter uitgevoerd worden.Timmermans ondervraagd door parlement, krijgt kritiek maar ook applaus
Timmermans noemde massale herbebossing en veel meer groen in Europese steden als twee van de voorstellen. "We maken een schuld op de creditcard van Moeder Aarde die ze niet kan betalen."


Ik kan hier alleen maar op zeggen "we worden wereldwijd gigantisch in de maling genomen" en het wordt tijd dat we dit massaal niet meer pikken.

Er gaat zomaar 1000 miljard naar klimaatprobleem


Leg dit eens uit aan 517,4 mln. inwoners in de totale EU. Dat komt dus neer op ongeveer zo'n kleine 2000 euro per persoon.
Dit is geen vergissing hè willen we nog allemaal bij de EU horen, en trouwenser is geen klimaatprobleem, dat wordt ons als schuld in de schoenen geschoven.

Bron: diverse msm publicaties
© Jeroen Ghuijs

Geen opmerkingen :

Een reactie posten