dinsdag 15 oktober 2019

Stevia: zoete sterilisatie & depopulatie


In 1968 werden in een Amerikaans laboratorium ratten gebruikt in vruchtbaarheidsexperimenten. De reden hiervoor was om een effectieve en natuurlijke methode te ontwikkelen om van het steeds verder overwoekerende rattenprobleem verlost te worden. Opeenvolgend werden op drie groepen van 28 ratten proeven uitgevoerd met een middel verkregen uit een uit Paraguay afkomstig plantje met de naam stevia rebaudiana. De uitkomst was verbluffend, de vruchtbaarheid nam af met nagenoeg 80%, een veelbelovende stille killer was geboren. Natuurlijke en vooraf geprogrammeerde uitroeiing in plaats van vernietiging achteraf.

Onze mooie aardbol – die van u en mij, die van ons allemaal tezamen – wordt al eeuwig durend & treurend geteisterd wordt door een groep idioten die zichzelf uitverkoren voelt deze planeet te her-vormen. Het is een onderwerp waaraan het gros van de wereldburgers schokschouderend en oogsluitend aan voorbij gaat omdat het zo grotesk en on-geloof-baar is. Aan de andere kant spannen invloedrijke, machtige politieke- en economische fatalisten zich in hun hersenschimmen en waandenkbeelden post te laten vatten in het denken van de wereldburgers. Eén van deze mantra’s is de stelling dat deze wereld – onze wereld, die van u en die van mij – overbevolkt is, u en ik worden in-het-tuig gespannen, we worden ‘overtuigd’ van de waarheid: vol is vol! Er moet noodzakelijkerwijs ont-vol(kd) worden om te kunnen blijven voortleven en zo onze aarde, die van u, die van mij te laten voortleven….

Psychopaten bestaan helaas niet enkel in horrorfilms of in schimmige lectuur, net zoals sadisten, moordenaars, verkrachters en allerhande andere verziekte geesten, ze maken in realiteit deel uit van het alledaagse leven. Daar hangen geen waarschuwingslabels aan, staan geen bordjes bij en wijzen geen pijlen naar toe, maar dat wil niet zeggen dat ze niet bestaan! Wereldwijd zijn er hersenzwakke malloten en enkelen daarvan besteden hun energie, vaardigheden en middelen aan zaken als het ontwikkelen van vernietigingswapens. Conventionele wapens, Kernwapens, Chemische wapens, Biologische wapens zoals een Anti-Fertility Agent for Population Reduction. Een van deze hersenzwakke denkers met een op zijn minst bedenkelijke wereldvisie is de Amerikaan John P. Haldren.

Op 20 december 2008 werd John P. Haldren tot wetenschappelijk adviseur benoemd van president Barack Hoessein Obama. Haldren is een uitgesproken globalist en een warm voorstander van de vorming van een Wereldregering. Volgens Haldren zou “a World Government, a comprehensive Planetary Regime” alle mogelijke voorraden en de wereldhandel moeten controleren, de wereldpopulatie reguleren door het o.a. via drinkwater en voedsel steriliseren van mensen, “Adding a sterilant to drinking water or staple Foods”, en het verplicht toepassen van abortus. Het succesvolle depopulatiemiddel ‘Stevia’ kreeg hierin een rol als effectief middel voor Population Reduction. Een World Army moet volgens deze utopische fantast al haar burgers wereldwijd vrede, veiligheid en voorspoed garanderen.

In het boek Ecoscience: Population, Resources, Environment dat Haldren in 1977 schreef samen met Paul R. Ehrlich en Anne H. Ehrlich valt hierover o.a. te lezen: “Such a comprehensive Plenetary Regime could control the development, administration, conservation, and distribution of all natural resources, renewable or nonrenewable…not only in the atmosphere and oceans, but in such freshwater bodies as rivers and lakes…The Regime might also be a logical central agency for regulating all international trade…The Planetary Regime might be given responsibility for determining the optimum population for the world and for each region and for arbitrating various countries’ shares within their regional limits…the Regime would have some power to enforce the agreed limits” (p. 943) – “Security might be provided by an armed international organization, a global analogue of a police force…The first step necessarily involves partial surrender of sovereignty to an international organization” (p. 917).

In 1974 liet Haldren zich op een soortgelijke manier uit in een artikel dat hij samen met Paul R. Ehrlich schreef in het blad de American Scientist.  Het verhaal van Haldren is het steeds opnieuw terugkerend verhaal van de wereldfederalisten. Fantasten die één volk, één rijk, één wereld nastreven. De utopische wereldordening die Haldren nastreeft is gelijk aan die van Wendell Lewis Willkie. Zoals hij in zijn boek One World o.a. geschreven had was hij een voorstander van een “One-World Government for international peacekeeping.” Een eeuwenoude, voor-christelijke en door deze warhoofden gekaapte boodschap waar sprake is van een eind-strijd tussen het goede en het kwade. Ook de al eerder genoemde voormalige Engelse minister-president Benjamin Disraëli liet in zijn boeken zijn voorkeur weten voor een Wereldregering, evenals Mandell House die in zijn in 1912 (oorspronkelijk anoniem) verschenen boekwerk Philip Dru, Administrator dezelfde soort van dictatoriale Eén-wereldgedachte aanhing. SF-lectuur,‘hel-en-verdoemenis prekende verhalen in romanvorm gegoten, met een gerichte en regisserende boodschap.

(Bron: o.a.  ‘Oorlog is Misleiding en Bedrog’, Fré Morel, Uitg. Papieren Tijger, Breda)

2 opmerkingen :

 1. Ja we zijn allemaal lab.ratten!
  En als je dat niet wilt zijn zeggen ze dat je denken gevaarlijk is.
  Als je je kinderen gezond wil laten opgroeien,en laten eten wordt je als "Complot gek"
  bestempeld, en nemen ze ze af en plaatsen ze (de overheid)ze met geweld uit huis.
  77dagen mijn kinderen niet gezien, uit huis geplaatst omdat je ze gezond wilt laten opgroeien, en dit over deze zoetstof, ook al wist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja we zijn allemaal"Lab ratten".
  Als je dat niet wilt zijn, gezond wilt leven en je kinderen gezond wilt laten opgroeien,Is je denkwijze ineens GEVAARLIJK VOOR HUN TOEKOMST!, ze kunnen dan niet normaal functioneren in deze maatschappij.En nemen ze als het even kan met deze mededeling je kinderen met politiegeweld af, en plaatsten ze ze uit huis. Mijn kinderen al 77 dagen niet meer gezien,en slechts 1 uur telefonisch gesproken, omdat je als je dit al wist als een COMPLOT GEKKIE wordt bestempeld!
  Ik mis ze vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen