vrijdag 22 maart 2019

Hysterie en leugens rond de klimaatopwarming

De deskundig georganiseerde klimaathysterie van de jongste weken vraagt dringend om een goed onderlegde reactie. Wij weten hoe eenzijdig de media, en vooral de VRT, die als lobbyist voor de partij Groen lijkt te werken en dagelijks haar portie agit-prop op de Vlaamse luisteraar- en kijker  loslaat, over de “klimaatopwarming” bericht.

De boodschap is gekend en verdraagt geen enkele betwisting: de mens is schuld aan de klimaatopwarming, door de uitstoot van CO2. Terwijl de dogma’s van de Katholieke kerk openlijk belachelijk worden gemaakt, is de CO2 stelling tot een nieuw dogma verheven, waarin iedereen verplicht wordt te geloven. Wie twijfelt of vragen heeft, wordt als ketter beschouwd en van elk debat uitgesloten of zelfs gebroodroofd. Wij zijn volop in het totalitaire denken beland en het is daarom van levensbelang om in actie te treden.
Een van de moedige mensen die de bubbel doorprikken, is Werner Munter, de Zwitserse deskundige op gebied van lawines, die van een wereldfaam geniet. Sinds drie jaar is hij hij dag en nacht bezig met de klimaatopwarming en volgens hem heeft de mens daar niets mee te maken! Vorige week stak het IPCC nog maar eens  een beschuldigende vinger uit naar de mens en naar het CO2 dat hij produceert, als zijnde de grote belangrijkste oorzaak van de klimaatopwarming. Volgens Werner Munter zijn de leden van deze internationale drukkingsgroep” imbecielen die steeds maar dezelfde dwaasheden herhalen. Zij weten dat zeer goed en worden er voor betaald!”

Wij zullen beginnen met een verduidelijking. Deze wetenschapper betwist niet dat er een klimaatopwarming is. Hij heeft dit kunnen vaststellen als berggids toen hij de omvang van de gletsjers zag verminderen. Wat hij betwist zijn de oorzaken van de opwarming. Deze hebben niets te zien met de mens of met het CO2, zoals wordt verkondigd. Hij is tot deze conclusie gekomen omwille van drie redenen.

Een eerste reden is simpelweg de analyse van klimaatgegevens zoals zij over miljoenen jaren berekend werden. Alleen maar de jongste 10000 jaar, zijn er vijf temperatuurpieken geweest zoals wij die nu meemaken. Deze “optima” komen overeen met natuurlijke cycli. In de Middeleeuwen was het bijvoorbeeld mogelijk om met de kudden vanaf Arolla naar de Aostavallei te trekken, omdat er toen geen gletsjer bestond. Tijdens de twee eerste “optima” was de Sahara een savanne met meren, bomen en olifanten. Voor die tijd, over honderdduizenden jaren, was het warmer dan nu. Soms tot 7 graden warmer! Het IPCC echter concentreert zich slechts op de laatste 150 jaar. Dat is gewoon navelstaarderij. Klimaatsimulaties tonen ook aan dat er gedurende honderden miljoenen jaren er geen enkel verband bestaan heeft tussen het CO2 in de atmosfeer en de temperatuur op aarde.

Een tweede reden is dat de concentratie van CO2 – dat een gas van levensbelang is en geen gif – in de atmosfeer verwaarloosbaar is. Er is iets minder dan 0,5 °/°° CO2 in de atmosfeer en maximaal 5% daarvan is toe te schrijven aan de mens. Voor één miljoen luchtmoleculen, zijn er slechts 20 CO2 moleculen die door de mens geproduceerd worden. En ieder jaar voegt onze industrie daar 4 moleculen CO2  voor ieder miljoen luchtmoleculen aan toe, waarvan de helft door de oceanen en de planten wordt opgeslorpt. “En men wil ons doen geloven dat deze oneindig kleine hoeveelheid geproduceerd door de mens een catastrofe is!.. Daar geloof ik niet in”, zo zegt hij met klem.

Waarom dan dit officiële dogma, waarover  vrijwel overal een consensus bestaat? Volgens de lawinedeskundige is de bedoeling ons een schuldgevoel te geven. Wanneer wetenschappers zoals die van het IPCC zeggen dat zij de planeet willen redden, dan zijn zij niet geloofwaardig, zo stelt hij. Zij liegen om economische belangen, waaronder de hunne, veilig te stellen. Omdat er achter deze strijd tegen de opwarming een hele business schuil gaat. De wil bestaat om de mensen angst in te boezemen door de stijging van het peil van de oceanen te dramatiseren, terwijl deze stijging slechts 2 tot 3 mm per jaar bedraagt! Er is ook een hele intellectuele manipulatie door te spreken over CO2 in tonnen eerder dan in proportie. Tonnen maakt indruk, maar wanneer men weet dat de atmosfeer 5000 000 000 000 000 tonnen weegt (vijf miljoen miljard tonnen), dan wordt dit heel betrekkelijk!

Een ander argument van Werner Munter is dat de theorie van het IPCC indruist tegen de wetten van de fysica, en meer speciaal tegen die van de thermodynamica. Gemiddeld is de temperatuur op aarde 15°C.De temperatuur van de door CO2 vervuilde atmosfeer bedraagt ongeveer -30°C op 10 km hoogte. Het is dus een dwaasheid te stellen dat deze atmosfeer de aarde verwarmt die een stuk warmer is dan zij. De thermodynamica leert ons dat warmte steeds naar koude gaar en nooit andersom , wat overeenkomt met onze dagelijkse ervaring.

Het besluit.
De Zwitserse deskundige denkt dat de schommelingen van de intensiteit van de zonnestraling, die beantwoorden aan cycli, een centrale rol spelen in de opwarming, alsook de ingewikkelde en weinig bekende nucleaire processen die actief zijn in de kern van de aarde. Hij meent dat het bijzonder arrogant is te denken dat 150 jaar industrialisering het klimaat veranderd heeft. De natuur is veel sterker dan de mens en wij zijn de meesters van de aarde niet! En wat indien de klimaatopwarming slechts een voorwendsel was om nieuwe belastingen op te leggen? En wat indien het feit dat Siberië vruchtbare landbouwgrond werd eens geen catastrofe was? En wat indien diegenen die niet in staat zijn een  betrouwbare weersvoorspelling over meer dan vijf dagen te geven en die nu beweren dat zij weten welk weer het over vijftig jaar zal zijn, ons voor onnozelaars hielden?

U ziet het, bijzonder boeiend…Zal men deze stem ook horen in onze media?…

“Als wij nu een zouden beginnen met zelf na te denken in plaats van klakkeloos aan te nemen al wat men ons als waarheid wil opleggen “, dat is het besluit van Werner Munter. Het overwegen waard!

Bron: Katholiek Forum

1 opmerking :

  1. Sign FOR THE TRUTH starten als tegenpool voor sign for my future. al zal je met handtekeningen verzamelen alleen niet veel bereiken, mischien bereik je een percentage mensen Een brief of een klacht tegen VRT -en/of VTM. een brief naar de raad van state, brengt allemaal niks op. Je bereikt de mensen enkel door alternatieve media. campagne voeren met flyers, posters T shirts, met een sterk symbool dat meteen duidelijk maakt waar het voor staat.

    BeantwoordenVerwijderen