dinsdag 5 maart 2019

Groenlinks: “60-plussers zijn onevenredig duur voor onze samenleving”.

Als je denkt dat je alles hebt gehad komt Groenlinks met het idee om ouderen maar een euthanasie te geven omdat ze te duur zijn voor de samenleving. Dit is de zoveelste bewijs dat de regering gewoon wil zeggen dat ouderen lastig zijn en dus maar een euthanasie moeten krijgen.
Te gek voor woorden dat 70% van Nederland 90% van de zorggelden uitgeven. 60-plussers zijn onevenredig duur voor onze samenleving, euthanasie is een goede oplossing en bespaart vele miljarden. Dat zal @thierrybaudet ook aanspreken.
Zie ook :

Al eerder schreef ik in aan artikel hoe ouderen in China, zonder nabestaanden, een euthanasie kunnen krijgen, op verzoek van de Staat. Die realiteit lijkt toch steeds dichterbij te komen. Nu zie je wel dat de D66 aanhang voor euthanasie op ouderen is. Hoelang zal het dan nog duren dat een dergelijk plan als verplicht zal worden ingesteld?

Enkele jaren geleden maakte ik een opmerking waarin ik zei dat een verplichte euthanasie op ouderen werkelijkheid zal worden. Met deze tweet bericht van een Groenlinks-aanhanger lijkt het erop dat die realiteit wel heel dichtbij is gekomen.

Maar niet alleen ouderen zullen dan het enige doelwit zijn. Ook zullen voornamelijk mensen met een verstandelijke beperking in dezelfde straatje komen te vallen. In het verleden kwam Jetta Klijnsma met een idee om gehandicapten in normale fabrieken te laten werken. Later bleek dit zelfs funest te zijn voor het bedrijfsleven waarbij de productie aanzienlijk verlaagd zou worden. Maar omdat bedrijven een extraatje konden ontvangen om deze mensen in dienst te nemen, gingen ze er toch mee akkoord.

De sociale werkplaatsen verdwijnen steeds meer en mensen die een verstandelijke beperking hebben, hebben straks geen plek meer waar zij zich kunnen vermaken. Ook steeds meer dagbestedingsruimten lijken te verdwijnen uit onze maatschappij. Wat blijft er volgens de politiek dan over? Jawel, dat degenen die echt niet in een normale fabriek kunnen werken, als een blok aan een been zijn.

Je hoeft geen professor te zijn als je de toekomst wilt voorspellen. Want ook nu zien we weer dat Groenlinks hun maskers laten vallen en toch wel iets voelen voor een verplichte euthanasie op ouderen. Kijk dan dus ook niet verbaasd dat ditzelfde idee ook op verstandelijke gehandicapten gericht zal zijn. Misschien niet direct, maar wel met de tijd.

Dit bewijst maar weer eens hoe respectloos Groenlinks is naar ouderen toe. Zij hechten totaal geen waarde aan het feit dat onze ouderen ons land hebben opgebouwd. Maar dat wordt compleet genegeerd. Wat wij ook niet uit het oog moeten verliezen is dat ouderen hun leven lang hebben gewerkt voor de zorg en dat zij er alle recht op hebben om de beste zorg te kunnen krijgen.

Maar Groenlinks laat het masker zonder schaamte gewoon vallen op Twitter

Bron Dailypaper

Geen opmerkingen :

Een reactie posten