dinsdag 31 mei 2016

Vrijdag 3 Juni In Conclaaf Live met Martijn van Staveren bij Sundancer te Zwijndrecht

Presentatie  Jeroen Ghuijs
Gast             Martijn van Staveren


We gaan deze avond in gesprek met Martijn en nodigen jullie daar van harte bij uit,
Er wordt ook ruimschoots de gelegenheid gegeven om vragen te stellen en de toegang is natuurlijk zoals je gewend zijn gratis. Deze keer in verband met de verwachtte drukte is aanmelden wél verplicht via het formulier van Sundancer Vol=Vol

Centraal in de werkzaamheden van Martijn staat het behoud van planeet Aarde met al haar bewoners en het bespreekbaar maken van de vermogens van de Aardse Oorspronkelijke Mens. Wat wordt er allemaal achter de schermen gehouden en met welk doel? 

De Mensheid zal een daadwerkelijke radicaal andere koers dienen in te slaan, om vernietiging van de huidige ecologische systemen, flora en fauna en uiteindelijk de Mensheid zelf te voorkomen. Om dit te bereiken zullen er enorme offers noodzakelijk zijn vanuit onze samenleving en deze start werkelijk bij onszelf! Mijn visie is dat dit mogelijk is, door letterlijk alles uit de kast te halen waarover gesproken dient te worden. Laten we beseffen dat wijzelf de verantwoording dragen van ons handelen en ook zeker bij machte zijn het tij te keren nu het nog kan.

Deze verantwoordelijkheid draag ook ik in mijzelf. Meer dan 40 jaar ben ik actief betrokken bij Buitenaardse ontmoetingen, variërend van directe buitenaardse contacten, planetaire reizen & kolonisatieprojecten tot voorhistorische programma's uit de toekomst.Lokatie:
Sundancer.nl
Stationsweg 43
3331 LR Zwijndrecht
Telefoon : 085-7325811


Geen opmerkingen :

Een reactie posten