vrijdag 27 mei 2016

vanavond 21:00 uur In Conclaaf met Martin de Werker Inspirator/Trainer/Coach

Let op deze keer niet Bij Sundancer wel live op de Radio
Presentatie  Jeroen Ghuijs
Gast             Martin de Werker (Your Passion) en ( geluk is een gevoel )


Als inspirator, trainer en coach reduceer ik stress bij mensen.

Mijn werkwijze is het opheffen van mentale en emotionele blokkades. Ik train mensen om van stress naar succes te gaan. Ik reik vaardigheden en oefeningen aan. Ik  leer mensen zich beter te verbinden met zichzelf en anderen. Waar ze goed in zijn komt zo optimaal tot uiting!

Op het gebied van om stress, overspannen en burn-out ben ik een  ervaringsdeskundige. Ik weet  hoe je je voelt en wat het met je doet. Maar inmiddels weet ik ook dat je er een stuk sterker uit komt. Je kunt van je beperkingen je allergrootste kracht maken!


Ik ben jarenlang werkzaam geweest binnen de ICT ; programmeur, Manager R&D en ICT. Een omgeving waar veel stress heerst, prestaties belangrijk zijn en mensen veel in hun hoofd zitten.

Wat mij  vooral boeide in deze functies was het contact met mensen.  Ik ontdekte collega’s mij in vertrouwen namen en het fijn vonden met mij te praten. In een later stadium heb ik  collega’s begeleid met hun persoonlijke ontwikkeling.

Centraal hierbij was de zoektocht naar hun persoonlijke drijfveer. Waar waren ze goed in? Waar konden ze uren over praten? Waar kregen ze energie van?

Inmiddels ben ik inspirator, coach en trainer. Ik heb trainingen en workshops gevolgd, zoals: NLP, Sociale Weerbaarheid, Rots en Water, Enneagram, Mindfullness, Symbolic Coaching, Hypnotherapie, Systeemtherapie en Gestalt therapie. Ik ben NLP Master Practitioner, ik geef trainingen, familie- en bedrijfs-opstellingen en ik ben Trauma Coach.

Ik heb een jaar NLP Master Teacher gevolgd. Op dit moment werk ik aan een scriptie om de opleiding Transformatie-coach en Energetic System Mover  af te sluiten.

En natuurlijk ook te beluisteren via
http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/
Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.
Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten