dinsdag 3 mei 2016

Politiek steeds potsierlijker; wanneer gaat het roer om?

© Irma Schiffers 03 mei 2016
03MEI
kaartenhuis-van-dollars-op-witte-achtergrond-45166486Het is niet eens meer de vraag óf de boel instort, het gaat er vooral om wannéér het gebeurt. We mogen blij zijn dat er steeds meer naar boven komt drijven vanuit de zompige, stinkende moerassen van de gevestigde orde. Anders geformuleerd: uit de poel des verderfs. De Volkskrant kopt vandaag:  PvdA, CDA en VVD in geldnood door ledenverlies. Hoe zou dat nu toch komen?
Feit is dat ze ongetwijfeld via de staatsmedia alvast -zoals te doen gebruikelijk- een voorzetje geven om dat geldnood-probleem door ons te laten oplossen. Immers, omdat wij weglopen van die partijen moeten wij er ook voor zorgen dat ze kunnen blijven volgens de Hegeliaanse dialectischelogica in de politieke arena. Regeren is vooruitzien, nietwaar?
Het is overal in de wereld goed mis in de politiek en dat is het al decennia lang voor wie dat echt nog niet weet. Wat er allemaal naar boven komt drijven kan mind-blowing zijn als je er geen idee van hebt hoe diep de greppels onder het zichtbare moeras precies zijn. Dieper dan een gemiddeld konijnenhol! Zo zijn ook de Panama toilet-papers als een vuurpijl de lucht in geschoten terwijl ie zeiknat was, dus die kwam met een lullig boogje als een voetzoeker per kerende post retour om iemand in z’n voet te schieten. We gaan het meemaken. Geopolitiek auteur F. William Engdahl schrijft op 1 mei in New Eastern Outlook “Panama Papers – Sheep-Dipped CIA Dirty Ops” en vervolgt “het stinkt erger dan een overdaad aan stinkdieren die op de 4e juli (onafhankelijkheidsdag) in Texas een picknick komen opluisteren.” En het stinkt dus echt niet alleen in Texas. Wat stinkt moeten we opruimen, toch?
Ook staat in New Eastern Outlook te lezen dat Washington 70 miljard dollar aan belastinggeld van de bevolking heeft gespendeerd om de helpende strijdkrachten in Afghanistan (Afghanistan National Security Forces, de ANSF) te trainen en uit te rusten. En nu lopen ze over naar de Taliban. De Syrische rebellen, ook getraind door de VS, geven hun uitrusting gewoon weg aan het Al-Nusra front, dat sterk gelinkt is aan Al-Qaeda. Bravo Washington met jullie ranzige agenda!
Op 2 mei publiceert Zero Hedge: ‘Opnieuw een complottheorie bevestigd: de Europese Centrale Bank ontdekt grootschalige handel op gelekte voorkennis. Gisteren publiceerde het ECB een onderzoek waarmee op aanzienlijke schaal handel met Woody alu hoedjevoorkennis wordt aangetroffen bij 7 van de 21 Amerikaanse corporaties die zich op de macro-economische markt bewegen. In dit onderzoek zijn de handelspatronen bestudeerd vanaf januari 2008 tot maart 2014 en er wordt vastgesteld  dat “de prijzen ongeveer 30 minuten vóór de bekendmakingen in de juiste richting beginnen te bewegen. Tyler Durden schrijft: ‘dit is chronisch misbruik van voorkennis en tot voor kort zouden de gecontroleerde media zo’n bewering meedogenloos bespotten en afdoen als een complottheorie van een alu-hoedjes website’. Maar nu is dit dus door de ECB bevestigd en als een nieuw monster uit het moeras gekropen. We kunnen onze aluminium hoedjes nu onderhand wel afzetten. Ik maak er zilveren balletjes van zodat de katten er leuk mee kunnen spelen…
Bij Benjamin Fulford wordt het echt interessant!  Paus Francis zou moeten aftreden vanwege zijn vriendschap met de voormalig Argentijnse dictator Jorge Video en zijn betrokkenheid bij de smerige Argentijnse oorlog. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat Vice President Joe Biden een poging deed de Paus over te halen om niet langer de belaagde President Dilma Rousseff te steunen. Verder schrijft Fulford dat het erop lijkt dat de Nazi’s van de Khazarian maffia willen vluchten naar hun Zuid-Amerikaanse verblijven voordat er teveel Amerikanen wakker worden en de misdaden gaan zien die ze hebben gepleegd tegen de bevolking. Maar dat gaat ze niet meer lukken.
Een ander feit waaruit zou blijken dat het niet goed gaat met de Nazi-factie zou zijn dat Gerhard Schindler, President van de Federale Veiligheidsdienst (BND) ontslagen is, volgens CIA-bronnen omdat hij de controle over de Panama Papers zou hebben verloren, terwijl het advocatenkantoor Mossack Fonseca bezit zou zijn van de BND. Verwacht zou kunnen worden dat de volgende data dump over senior ‘Duitsers’ gaat alsmede over de Bush-clan. Dat gaat dan voor mij persoonlijk de geschiedenis in als ‘Schindlers List’. ;-)
Tussen neus en lippen door voegt hij eraan toe dat het grote publiek nu zelfs uiteindelijk verteld gaat worden dat Angela Merkel de dochter is van Adolf Hitler. Goedemorgen! Zou dit al langer rondwarende ‘gerucht’ dan toch echt waar zijn?  Zelf kijk ik echt nergens meer van op.
kissingerOh ja, Kissinger zou dood zijn, dat gerucht hoopt Fulford nog na te kunnen trekken. Maar dat is nou niet bepaald iets waar we ook maar een uur slechter door zouden slapen. En dan zou het in juni aanstaande de eerste Bilderberg vergadering vanaf 1954 worden waar hij niet zelf bij aanwezig is. Wat een gemis!
Het is een grote corrupte rotzooi in de wereld. Ergens deep down the rabbithole, in de diepste diepten van het konijnenhol, ligt die berg.
De Bilderberg… Kijk (nog) maar eens naar deze documentaire van Alex Jones, volledig Nederlands ondertiteld. Hij duurt 2 uur en 20 minuten, maar als je sterke zenuwen hebt en jezelf belooft dat je daarna iets leuks gaat doen is het toch waarschijnlijk de moeite waard om eens te zien waar alles wat er om ons heen gebeurt vandaan komt en hoe daar onder het moeras de eindjes aan elkaar kunnen worden geknoopt!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten