donderdag 20 februari 2020

Nederlandse Kankerspecialist onthultverbazingwekkende fraude

'Kanker krijgt massaal een' fictieve 'diagnose. Meer en meer zien we dat veel knopen nooit tot kanker zullen leiden en dat ze helemaal geen behandeling nodig hebben. '


"Volgens ons recente onderzoek hebben 41% van de vrouwen die momenteel chemotherapie krijgen, dit niet nodig."


Een prachtig artikel werd gepubliceerd in Die Welt, een toonaangevend Duits tijdschrift.

Het is een interview met een Nederlandse borstkankerspecialist die alles bevestigt wat de natuurlijke gezondheidsscene zegt over behandelingen voor kanker. Het is echt schokkend:

We vatten de belangrijkste onderdelen samen. Het is behoorlijk verbluffend. Honderdduizenden vrouwen hebben enorm gevaarlijke, pijnlijke en invasieve procedures ondergaan die triljoenen bedrijven in de farmaceutische industrie hebben gebracht. En deze man zegt eenvoudig dat ze allemaal ongelijk hadden.

Kijk naar wat hij zegt over amputaties, bijvoorbeeld een procedure die nog steeds geldt voor een derde van de vrouwen met de diagnose borstkanker.

"Erkennend het enorme falen van echt epsych-proporties dat tientallen, zelfs honderdduizenden vrouwen de afgelopen decennia heeft gedood. Interview met topkankerspecialist Emiel Ratgers voor Die Welt: “Minder is meer: ​​tumoren krijgen steeds minder behandeling. Steeds meer artsen besluiten af ​​te wachten of de situatie vanzelf oplost. "

"Wij artsen zijn te ver gegaan."

"Veel artsen denken nog steeds dat chemotherapie, bestraling en chirurgie helpen, zolang je zoveel doet. Maar de belangrijkste boodschap van de afgelopen jaren is dat hoe minder we doen, hoe langer vrouwen leven. ”

Vraag: Welke therapieën kunnen worden gestopt?"

"A: Bijvoorbeeld amputaties. Een derde van de vrouwen ondergaat echter na de diagnose borstamputatie. Maar amputaties doen het niet beter en ze leven niet langer. "

"Vraag: Worden amputaties zeldzaam?"

"A: Niet alleen amputaties, operaties in het algemeen. Kanker is een massaal uitgevonden diagnose. Meer en meer zien we dat veel knopen nooit tot kanker zouden leiden en dat ze helemaal geen behandeling nodig hebben. "

"Vraag: Zijn er andere patiënten die u in de toekomst niet langer zullen opereren?"

"A: De overgrote meerderheid. We dachten dat de kanker door het lichaam door het lymfestelsel ging, maar dat is helemaal niet waar. Routinematige verwijdering van lymfeklieren zal hem niet stoppen. "

We zullen chemotherapie veel minder gebruiken. Veel borstkankers kunnen goed worden behandeld met eenvoudige hormonale behandelingen. "

"Volgens ons recente onderzoek hebben 41% van de vrouwen die momenteel chemotherapie krijgen, dit niet nodig."

"Vraag: Wat betekent dit voor de zorgkosten?"

"A: Dat is niet mijn focus, maar de kosten zullen naar verwachting worden verlaagd."

conclusie:

Natuurlijk is dit alles al decennia lang bekend bij voorstanders van natuurlijke genezing. En eigenlijk voor echte wetenschappers, die niet op de loonlijst van Rockefeller voor Big Pharma staan.

Maar ze worden belachelijk gemaakt, aangevallen, gemarginaliseerd, gearresteerd, gevangen gezet en zelfs gedood.

En alle moorden die decennia lang in ziekenhuizen hebben plaatsgevonden, het Big Pharma-netwerk van artsen, ziekenhuizen en triljoenen dollars, worden als 'wetenschap' beschouwd.

Niemand zal de prijs betalen. Dezelfde charlatans zullen de artsen "charlatans" blijven noemen.

Nogmaals, het geloof in de religie van de wetenschap brengt ernstige risico's met zich mee.

Onze aanbeveling blijft hetzelfde: blijf weg van het priesterschap in het wit en neem de controle over je eigen gezondheid als je niet op een wanhopige, kostbare, pijnlijke, vernederende manier of te vroeg wilt sterven.

Stephen Coleman schrijft:

Ik heb aan veel gevallen van borstkanker gewerkt en de meeste klanten reageerden goed na slechts één sessie van het behandelen van de grondoorzaken, emotionele conflicten zijn de echte oorzaak waardoor het borstweefsel uitzet.

Gisteren werkte ik met een dame die ongeveer 2 cm borstkanker had. De dokter had het al over een borstamputatie. Ik had ooit een cliënt met intraductale kanker die 15 kg woog. De arme vrouw moest rondlopen en hem vasthouden, hij was zo groot. Ze overleefde, waarom kon een vrouw van 2 cm niet overleven?

Wat betreft de 'verspreiding' van kanker, dit is een valse veronderstelling. Kortom, lymfeklieren zwellen in de buurt van de borst om twee redenen. 1. De kanker is al begonnen zichzelf te genezen, dus de knopen werken overuren om te verdwijnen. 2. Conflictaanvallen kunnen ook lymfeklierkanker veroorzaken. Artsen maken de arme vrouw doodsbang.

Ik ben het er volledig mee eens dat kanker wordt gemaakt door "fictieve" diagnoses en dat het doden van een vlieg een kleine reactie is van de medische instelling. Ik ben veel tegen chemotherapie en bestraling. Maar juridisch moet ik een cliënt niet vertellen om niet voor hen te gaan, hoewel uit 5-jaars overlevingsonderzoeken blijkt dat geen enkele behandeling een betere overlevingskans heeft.

De Duitse oncoloog, Dr. Rajk Gerd Hammer, was een van de eersten die emotionele problemen aan kanker koppelde. Voor zijn grote openbaringen werd hij gevangengezet, van status beroofd en van natie tot natie verbannen. Er is inderdaad een enorm bedrag te verdienen in de oncologie, en één kankergeval kan het ziekenhuis meer verdienen dan ik in een decennium kan verdienen.

Geen wonder dat ze de waarheid willen verbergen.

Bron: webtribune
zie voor achtergrond : Rr. rijke Geerd Hammer

12 opmerkingen :

  1. DR RYKE GEERD HAMER was inderdaad een groot man die aangetoond heeft dat "kanker" niets anders is dan celvermeerdering in tijden van grote stress. Ik heb zelf borst"kanker"gehad na een emotionele schok. Na die schok verwerkt te hebben, verdween het gezwel. DR RG HAMER is enekel jaren geleden totaal berooid gestorven in Noorwegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. neem verantwoording voor je eigen lijf

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben in gevecht tegen Altrecht, die gezonde mensen op papier ziek weet af te schrijven om zo hun geld binnen te krijgen!!! Een en al firma list en bedrog bij Altrecht!!!!! De pillen die zij medicatie noemen zijn de grootste oplichtertruc van de wereld en moeizaam te pakken. Pillen werken niet!!!! wAT WERKT WEL: ZELFSTUDIE, BEWUSTWORDING, TRANSFORMATIE EN ZELFINZICHTEN

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat je dr. Hamer niet juist introduceert. Moet zijn: Ryke Geerd Hamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Eindelijk worden ook artsen wakker. Ik heb mezelf binnen 1 jaar mogen genezen van prostaat kanker. Op een natuurlijke manier, ondanks aandringen van de oncoloog. Die zei, snijden of bestralen. Na 1 jaar wel een compliment dat ik een wijs besluit genomen had, echter geen enkele interesse in het hoe en wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik dacht als bron het tijdschrift te vinden die aan het begin van het artikel wordt genoemd: Die Welt.
    Wanneer ik het begin van het artikel lees, dan is het net of dat tijdschrift als bron is gebruikt.
    Maar als ik bij Bron: webtribune aanklik, dan is dat een link met een artikel met een mij onbekende Oost Europese taal: http://www.ljekovitebiljke.info/2020/02/holandski-specijalista-za-rak-otkriva-zapanjujucu-prevaru-u-lijecenja-raka/2/
    Jammer dat er geen link is met het Duitse artikel. Die had ik graag willen lezen, omdat ik de vertaling van sommige stukken van dit artikel niet zo geweldig vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dank voor dit artikel! Waar kan ik het Duitse artikel vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hartelijk Dank voor deze heldere uitleg ...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hartelijk Dank voor deze heldere uitleg ...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben er heel zeker van dat kanker gelinkt is aan emotionele problemen, zelf aan de lijve ondervonden en het ook altijd geweten dat het zou gebeuren daardoor.

    BeantwoordenVerwijderen