zaterdag 1 februari 2020

Corona virus – Globalist Bill Gates kwaadaardig?

De Bill Gates Foundation sponsorde in oktober 2018 een rampenoefening: Een corona-virus uitbraak met 65 miljoen doden als gevolg.

De ‘fictieve’ simulatie van de wereldwijde uitbraak werd betaald door de ‘Bill en Melinda Gates Foundation.’

Het ging tijdens de simulatie om een geheel nieuw corona-virus. Alleen de besmettingshaard lag in Brazilië in plaats van in China.

De oefening vond plaats in het linkse New York City en werd bijgewoond door kopstukken uit de regering en hooggeplaatste doktoren. Naast de Bill Gates Foundation hielp ook het World Economic Forum (onlangs in Davos) met het financieren en op poten zetten van de corona test-simulatie. (bron)

Naast de Bill Gates Foundation hielp ook het World Economic Forum (onlangs in Davos) met het financieren en op poten zetten van de corona test-simulatie.

Het corona-virus werd tijdens de simulatie aangemerkt als dodelijker en besmettelijker dan het SARS-virus.

“Wij hebben geen vaccins voor SARS en MERS, dit komt omdat een medicijn ontwikkelen voor deze virussen zeer tijdrovend is en langzaam gaat.”, sprak Bill Gates.

Nu schijnt er in 2015 al een vaccin voor corona te zijn ontwikkeld. Waarop patent werd aangevraagd en dat patent werd in 2018 toegekend.Bron:
https://patents.justia.com/patent/10130701

1 opmerking :