woensdag 21 augustus 2019

Doorbraak !!! Brussel stopt 5G-inzet voor onbepaalde tijd: 5G-project, zegt autoriteiten, niet compatibel met stralingsveiligheidsnormen

In het volgende jaar zullen voorlopige 5G-netwerken worden uitgerold in China, de Verenigde Staten, Zuid-Korea en Japan. In de komende zeven jaar zullen exploitanten naar verwachting meer dan $ 1 biljoen investeren om de 5G draadloze technologie uit te breiden. Met 5G belooft de telecomindustrie directe connectiviteit, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor 'slimme steden'. 5G is een Big Tech-droom die uitkomt - een verzameling gegevensverzameling die alle op internet aangesloten apparaten met elkaar verbindt en de connectiviteitssnelheden tot 1000 keer groter maakt dan bestaande 4G-netwerken. Terwijl investeerders zich inspannen om een ​​stukje van de 5G-taart te krijgen, wordt de technologie niet geprojecteerd voor implementatie in elk land van de eerste wereld en zal deze ook niet door elke grote stad worden geaccepteerd .


Brussel stopt 5G-implementatie vanwege ernstige risico's voor de gezondheid van de mens
In feite heeft de minister van de Regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Céline Fremault, gezworen de inzet van 5G te stoppen. "De Brusselaars zijn geen cavia's wier gezondheid ik met winst kan verkopen", zegt Fremault in een interview met L'Echo . "Ik kan dergelijke technologie niet verwelkomen als de stralingsnormen, die de burger moeten beschermen, niet worden gerespecteerd, 5G of niet."

Er worden geen uitzonderingen gemaakt in Brussel. Fremault waarschuwt dat 5G de Belgische normen voor stralingsveiligheid schendt. Fremault neemt acht op de waarschuwing van meer dan 240 wetenschappers en artsen uit meer dan 41 landen die onderzoek hebben gepubliceerd dat de schadelijke effecten van 5G-straling op al het biologische leven documenteert . Deze wetenschappers hebben een beroep gedaan op de Verenigde Naties en opgeroepen tot een moratorium op 5G. De negatieve effecten van radiofrequentie- en millimetergolven op de gezondheid van mens en milieu zijn goed gedocumenteerd. Van 5G-straling is aangetoond dat het veranderingen in bacteriegroei, neuropyshiatrische effecten, DNA-schade en zelfs kanker veroorzaakt. Toelatende landen (die de gezondheid van hun bevolking opofferen) houden alleen rekening met de thermische effecten van 5G. Er is veel meer dan 5G-straling dan dat.

Bron: Naturalnews

2 opmerkingen :

  1. Tja een beetje cynisch misschien. Maar zitten in Brussel niet toevallig onze grote EU roergangers?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoop dat het echt zo is en dat andere landen en ook Nederland volgt, want wie niet begrijpt dat 5G een catastofale ramp is, moet eens aan zijn voorhoofd voelen en onderzoek gaan doen naar 5G

    BeantwoordenVerwijderen