woensdag 13 mei 2015

21:00 From the Unseen Worlds met Paul van der Sluijs over "TUIG"


http://www.findingvoicesradio.com/
http://tinyurl.com/tunein-finding-voices

Presentatie : Jeroen Ghuijs 

Gast : Paul Van Der Sluijs​

Dat er aan een zelfstandig kanaal wordt gewerkt om alles wat verzwegen wordt maar ook gericht is op de mens en behoud van onze leefomgeving, ipv consumentisme, is een grote stap. En tot degenen die dit toejuichen zou ik willen zeggen, steun ons waar je kunt. Alleen met een publiek dat zijn enthousiasme deelt (mond tot mond) over wat we aan het doen zijn komen we waar we wezen willen.


http://ommekeer-nederland.nl/agenda-de-onafhankelijke-pers/

Tuig wordt gepresenteerd door Benjamin Adamah (VAMzzz, Frontier Life en Vamachara) en Paul van der Sluijs (Soulvability tv, Peace of Heart Vredesfestival / Peace Pyama Party) 
In de eerste uitzending hebben we o.a. Robin Ketelaars voor de O.B.I. (Onvoorwaardelijk basisinkomen) en een PvdA politicus die dit niet ziet zitten.
Andere gasten zijn o.a. Geert Kimpen (de Kabbalist, Geheime Newton) die komt praten over gewone seks en liefde en de onvoorwaardelijke vorm ervan. Dé Boudewijn de Groot van de hipster generatie Jelger Dees komt daar een liedje over zingen. En...de mystery guest.

Dit speelt zich 26 mei vanaf 19.00 uur allemaal af in de Catacomben van Den Haag. In de Haagse onderbuik, waar het letterlák Gezellag is, de bar binnen handbereik en de interactie met het publiek maakt dat je de kans krijgt om in de camera het tuig eens flink de waarheid te zeggen, terwijl wij "compleet neutraal" langs de kant staan te lachen. De opzet is om met behoorlijk wat absurdistische humor en goeie live muziek en grappige filmpjes tussen door in te zetten op het bespreekbaar maken van een betere wereld voor ons allemaal.

Zin om erbij te zijn? Klaar met de misleiding? Steun dan de Onafhankelijke Pers en bestel hier je kaartje voor 5 euro en zit eerste rang, 26 mei bij de aftrap van tuig, en de intentie tot een blijere en vrijere wereld. 
http://ommekeer-nederland.nl/agenda-de-onafhankelijke-pers/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten