zondag 3 mei 2015

03 mei 21:00 uur - Kwantpunt met Frank Landsman


Vandaag een thuiswedstrijd.
Een radio interview bij mij thuis.

In gesprek met Frank Alexander Landsmans persoonlijke missie is om mensen te inspireren om de natuurlijke blijheid van de ziel te herstellen, met als gevolg lichamelijke, psychische en emotionele gezondheid. In 1987 studeerde hij cum laude af aan de Academie voor Fysiotherapie van Thim van der Laan, waarna hij aan het werk ging. In de VS was hij elf jaar lang actief als fysiotherapeut, waar hij in diverse zieken- en verpleeghuizen werkte. In deze periode ontwikkelde zich een kwaliteit als compassie in zijn specialismen revalidatie en open-wondgenezing. Na terugkomst in Nederland volgde hij de opleiding tot Rathera therapeut (RADTS: Additief Diagnostisch Therapeutisch Systeem) bij Rob Rijnsent. Daarnaast geeft de MARS III, de digitale versie van de Rathera machine, aanvullende analytische en therapeutische mogelijkheden. In de periode in Amerika mocht hij het contact met zijn Indiaanse Roots realiseren waarin hij zijn spiritualiteit verder kon verdiepen en kon leren over de ‘Native American ways’ (Sundance) van heling & gebed. Frank Landsman heeft zich intensief verdiept in o.a. de invloed van straling en de gevolgen van genetische manipulatie.

Hij heeft tijdens zijn verblijf in de VS gezien en ervaren hoe er, zoals hij dat zegt, met ons voedsel geklooid en gerotzooid wordt. Andere woorden heeft hij er niet voor. “Het is onvoorstelbaar dat ons voedsel gif kan bevatten. Wij importeren veel granen uit Oekraïne die voor 500.000 jaar radioactief zullen blijven door de Tsjernobil besmetting (1986). Dit kun je met een Geiger teller meten. Maar, wij kunnen die import niet tegen houden om de consument te beschermen omdat dat tegen het handels verdrag van de WTO in gaat. De WTO kan wettelijke sancties uitdelen als je niet in harmonie bent met de Codex Alimentarius. Hetzelfde geldt voor de import van Tandpasta, Aluminium Bauxiet (zeer toxisch), Lipstick, Lood, Bananen en Ddt- Insecticiden.”

Het gezin van Frank Landsman werd overigens door de gerechtsdeurwaarder met politiebegeleiding uit hun huis gezet aan het Waterrad in Grootebroek. Landsman had zijn hypotheek ondergebracht bij Citizens Multi National, een organisatie geleid door econoom Henk Bor, die al tientallen jaren vecht tegen banken.
Ontruiming ’offer voor veel mensen’ Hij heeft 120 financiële instellingen aangeklaagd omdat die volgens hem hypotheken niet financieren met geld, maar met boekhoudkundig kapitaal. Bor voert momenteel in Friesland een rechtszaak namens vele huiseigenaren die met hun pand ’onder water staan’. Het huis van Landsman valt daar ook onder. Niettemin is het met enige dwang ontruimd en leeggehaald.

Hij heeft 120 financiële instellingen aangeklaagd omdat die volgens hem hypotheken niet financieren met geld, maar met boekhoudkundig kapitaal. Bor voert momenteel in Friesland een rechtszaak namens vele huiseigenaren die met hun pand ’onder water staan’. Het huis van Landsman valt daar ook onder. Niettemin is het gisterochtend met enige dwang ontruimd en leeggehaald. Een offer voor een heleboel mensen’. Zo omschreef Frank Landsman de ontruiming van zijn woning aan het Waterrad door de rechterlijke macht.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten