maandag 29 april 2019

NASA verklaart dat kooldioxide de aarde groener maakt...

Nasa onthult hoe de "Green New Death" een DEATH-cultus is die de wereldwijde ecologie zou laten instorten.

natural news ) In directe tegenstelling tot de paniekverhalen over kooldioxide die voortdurend worden geduwd door de klimaatveranderingsalarmen, onthult een wetenschappelijke studie gepubliceerd in Nature Climate Change en benadrukt door de NASA dat de stijgende kooldioxideniveaus een enorm positief effect hebben op de hervergroening van de planeet Aarde in de afgelopen drie decennia, waarbij sommige regio's meer dan 50% meer dan de helft van het plantenleven ervaren.


De studie, getiteld Greening of the Earth and its drivers,”, gebruikte satellietgegevens om de uitbreiding van de groei van groene planten over de hele wereld in kaart te brengen en te volgen tussen 1982 en 2015. Deze studie, die in 2016 werd gepubliceerd, toonde aan dat de stijgende kooldioxide in de atmosfeer "bemesting" van het plantenleven veroorzaakt, wat resulteert in een opmerkelijke versnelling van de "vergroening" van elk continent op aarde. Zoals het abstracte onderzoeksrapport uitlegt:

We tonen een aanhoudende en wijdverspreide toename van het aantal LAI's (vergroening) in het groeiseizoen, meer dan 25% tot 50% van het wereldwijde vegetatiegebied.... Factoriële simulaties met meerdere wereldwijde ecosysteemmodellen suggereren dat CO2-bemestingseffecten 70% van de waargenomen vergroeningstendens verklaren...

Met andere woorden, de planeet wordt steeds groener en dat hebben we te danken aan de stijging van de CO2 -niveaus, aangezien de toename van de CO2 -uitstoot volgens wetenschappers verantwoordelijk is voor ongeveer 70 procent van de toename van de vergroening van de planeet als geheel. Hoe meer CO2 we in de atmosfeer uitstoten, hoe meer voedingsstoffen er beschikbaar zijn voor planten en hoe sneller de aarde opnieuw wordt vergroend.



Vraag CLEAN FOOD aan en ondersteun onze missie om u op de hoogte te houden: Health Ranger Store labo controleert alles wat we verkopen met geaccrediteerde testen op zware metalen, microbiologie en voedselveiligheid. Gecertificeerde biologische faciliteit, ISO-geaccrediteerd laboratorium ter plaatse, geen GGO's of synthetische ingrediënten. s Werelds nummer 1 bron van in het laboratorium geverifieerde schone voedingsmiddelen en supervoeding voor genezing door middel van voeding. Meer dan 600 producten beschikbaar. Ontdek nu.

De volgende compilatiekaart laat zien welke landmassa's sinds 1982 een vergroening hebben ondergaan. Zoals de legende uitlegt, zijn de lichtgroene gebieden 25% meer groen en de donkergroene gebieden 50% of meer:


De lezers van natural news kunnen opmerken dat dit precies is wat we al meer dan tien jaar rapporteren. Het is natuurlijk basiswetenschap, aangezien planten kooldioxide gebruiken om te gedijen. Meer CO2 betekent een groenere aarde, omdat CO2 de belangrijkste molecule is voor het in stand houden van het plantenleven over de hele wereld. Het is niet verwonderlijk dat de hele klimaatveranderingscultus de basiswetenschap van de plantkunde en de fotosynthese ontkent.

Read my 2017 article which covers all this: All the biggest lies about climate change and global warming DEBUNKED in one astonishing interview.



NASA bevestigt de bevindingen en publiceert zelfs een video over de toename van de wereldwijde vergroening door de toename van CO2Tot grote schrik van vele alarmactivisten voor klimaatverandering hebben zelfs NASA-wetenschappers bevestigd dat koolstofdioxide de planeet "groener" maakt. Zoals vermeld op de NASA.gov-website in een artikel getiteld " Kooldioxidemest Bemesting vergroening aarde, onderzoek vindt ":
Van een kwart tot de helft van de begroeide gronden van de aarde heeft de afgelopen 35 jaar een significante vergroening getoond, grotendeels als gevolg van de stijgende hoeveelheden koolstofdioxide in de atmosfeer, volgens een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift Nature Climate Change op 25 april.
Een internationaal team van 32 auteurs van 24 instellingen in acht landen leidde de inspanning, waarbij gebruik werd gemaakt van satellietgegevens van de Moderate Resolution Imaging Spectrometer van de NASA en de Advanced Very High Resolution Radiometer-instrumenten van de National Oceanic and Atmospheric Administration om de bladoppervlakte-index of hoeveelheid te bepalen van bladdek, over de begroeide gebieden van de planeet. De vergroening vertegenwoordigt een toename van bladeren op planten en bomen die equivalent zijn in oppervlakte tot twee keer de continentale Verenigde Staten.NASA legt bijna precies uit wat ik de afgelopen jaren heb uitgelegd: dat kooldioxide een noodzakelijke component is van fotosynthese, het biochemische proces waarmee planten metabolische energie produceren. Via NASA:Groene bladeren gebruiken energie uit zonlicht door fotosynthese om kooldioxide getrokken uit de lucht chemisch te combineren met water en voedingsstoffen die uit de grond worden getapt om suikers te produceren, die de belangrijkste bron van voedsel, vezels en brandstof zijn voor het leven op aarde. Studies hebben aangetoond dat verhoogde concentraties van kooldioxide de fotosynthese verhogen, wat de plantengroei stimuleert.De resultaten toonden aan dat koolstofdioxide-bemesting 70 procent van het vergroeningseffect verklaart, zei co-auteur Ranga Myneni, een professor in het Department of Earth and Environment aan de Boston University.NASA heeft zelfs een YouTube-video uitgebracht die bijna overeenkomt met de boodschap die Natural News al jaren bepleit. De video heeft als titel: "Toenemende CO2-waarden voor een groenere aarde":

Waarom de Groene New Deal de vergroening van de aarde zou DODEN
In directe tegenspraak met de echte wetenschap over de groenende voordelen van koolstofdioxide, beweren Democraten routinematig en geestloos dat koolstofdioxide een giftige "vervuiler" is die de wereld zal vernietigen. De anti-kennis van krankzinnige democraten toont de extreme gevaren van degenen die wetenschappelijk analfabeet zijn en toch 'wetenschap' uitdragen als hun rechtvaardiging voor het eisen van radicale interventies in atmosferische chemie.
In werkelijkheid zullen stijgende hoeveelheden koolstofdioxide de volgende gunstige effecten op de aarde veroorzaken:
  • Herbebossing doordat de aarde in de richting van een warmere, nattere, meer serre-achtige omgeving evolueert
  • Versnelling van voedselproductie bij voedselgewassen
  • Een toename van de biodiversiteit van regenwouden
  • Verhoogde regenval over de continenten van de aarde
  • De transformatie van woestijnen naar bruikbare vlaktes voor begrazing en landbouw
  • De versnelling van de vergroening van de planeet, die al veel groener is dan 50 jaar geleden
Er zijn vrijwel geen Democraten die erkennen dat koolstofdioxide het 'wondermolecuul' is voor het plantenleven. "Green New Deal" -voorstanders zoals Alexandrië Ocasio-Cortez - die wetenschappelijk en economisch analfabeet is - denken dat koolstofdioxide moet worden geëlimineerd om de planeet te redden. In feite waarschuwt ze dat de aarde nog maar 12 jaar te gaan heeft voordat alle leven ophoudt te bestaan, tenzij mensen stoppen met het verbranden van fossiele brandstoffen.
Het is niet verrassend dat ze het helemaal verkeerd heeft: het is het verbranden van fossiele brandstoffen die nuttige CO2 in de atmosfeer vrijgeeft, waardoor de globale vergroening veroorzaakt wordt die NASA al heeft bevestigd (zie hierboven). Als mensen stoppen met het verbranden van fossiele brandstoffen, zou het resultaat het CO2-gehalte in de atmosfeer verminderen, waardoor planten uit de buurt van gebrek aan CO2 verhongeren .
Dit zou natuurlijk leiden tot de massale wereldwijde afsterving van bomen, graslanden, voedselgewassen en regenwouden. De 'Green New Deal' zou met andere woorden resulteren in het massaal doden van het plantenleven over de hele planeet. Als de wereld zou voldoen aan de eisen van Ocasio-Cortez, zouden de ecosystemen van de wereld instorten, wat resulteert in massale sterfte van planten, dieren en mensen.

The Green New Deal is een "Death Cult"

Het blijkt dat alarmactivisten van de klimaatverandering, door CO te belasteren, veeleisende acties eisen die de planeet minder groen maken door overal planten te doden. In plaats van een warme, natte planeet met overvloedige regenval en regenwouden, lijkt de Democraat een koude, dode wereld te willen die verstoken is van het plantenleven .
Zoals elke bekwame wetenschapper openlijk zou toegeven, zou de eliminatie van CO2 uit de atmosfeer het wereldwijde ecosysteem doen instorten, waardoor vrijwel alle planten, dieren en mensen volledig zouden verdwijnen. Degenen die opkomen voor de eliminatie van CO2 zijn, zoals ik eerder heb gewaarschuwd, eigenlijk voorstander van het terraforming van planeet Aarde in een post-menselijke, post-life status die de menselijke beschaving zou doen instorten en bijna alle voedselwebben over de hele wereld zou vernietigen.
Mensen als Alexandria Ocasio-Cortez zijn niet de redders van de planeet, zo blijkt: zij zijn de kooplieden in de dood die dreigen alle leven te vernietigen zoals wij het kennen. Koolstofdioxide is geen bedreiging voor de aarde, maar mensen zoals Ocasio-Cortez zijn dat zeker wel. Als iets uit de atmosfeer moet worden verwijderd, is het de hete lucht uit de mond van de klimaatalarmisten die hun kwellingen over de doodscultus spuwen die onze planeet zouden verwoesten als ze werden ingezet.
Als je de planeet echt wilt 'vergroenen', stop dan met de gekke kliekjes van het klimaat, zoals Ocasio-Cortez, wiens voorstellen vrijwel letterlijk al het leven op planeet Aarde zouden vermoorden.
Simpel gezegd:
Meer koolstofdioxide = meer groene planten
Daarom wordt CO2 een "broeikasgas" genoemd. Het maakt van de planeet een weelderige, met planten gevulde kas die warmer, natter en overvloediger is in alle planten. Waarom willen de Democraten en linksen niet dat de Aarde groener is?



Blijf geïnformeerd. Lees Climate.news voor frequente updates.

Bron: Natural News

Geen opmerkingen :

Een reactie posten