maandag 12 november 2018

Waarom wordt Nikola Tesla letterlijk uit historische boeken gewist?

Heeft Nikola Tesla's "Strange Obsession With UFO's, Antigravity and Aliens" hem uit de geschiedenisboeken verbannen?
Hebben deze gekke ideeën hem verbannen uit de geschiedenis? Het lijkt erop dat wanneer iemand over Nikola Tesla spreekt, ze zich afvragen hoe hij onopgemerkt in geschiedenisboeken is gebleven? Waarom is zijn erfenis uit de samenleving verdwenen? En waarom is het letterlijk uit de geschiedenis gewist?WAAROM IS ZIJN ERFENIS UIT DE SAMENLEVING VERDWENEN?

Tesla was een man die zijn tijd ver vooruit was en zijn talloze uitvindingen zijn het bewijs dat deze man in feite de meest ongelooflijke uitvinder was die ooit op aarde zou leven. Zonder deze man zouden dingen als smartphones, radio, afstandsbedieningen, etc..... iets totaal onbekends voor ons zijn.

Maar een deel van deze 'conventionele' bedoelingen, die Tesla had leken er nogal wat  rechtstreeks uit een sciencefiction filmscript lijken te komen. UFO's, Antigravity en Alien beings waren allesbehalve onbekend voor Tesla, die zelfs beweerde contact te hebben gehad met wezens die niet van de aarde kwamen tijdens het werken aan een van zijn projecten.....

Mijn brein is slechts een ontvanger, in het universum is er een kern waaruit 'wij' kennis, kracht en inspiratie verkrijgen. Ik ben niet doorgedrongen in de geheimen van deze kern, maar ik weet dat het bestaat. - Nikola TeslaTesla had geweldige uitvindingen, technologieën die de meeste wetenschappers tegenwoordig niet eens kunnen bedenken. In 1928 registreerde Tesla nog een ander patent: nummer 1.655.144: een vliegmachine die leek op zowel een helikopter als een vliegtuig. Voor zijn dood had Tesla de blauwdrukken ontwikkeld voor het voortstuwingssysteem van zijn vliegtuig. Hij noemde het "RUIMTEAANDRIJVING" of het voortstuwingssysteem met elektromagnetisch veld. Interessant is dat, volgens William R. Lyne in "Occult Ether Physics", op een conferentie die Tesla op 12 mei 1938 had voorbereid voor het Migrant Welfare Institute, hij sprak over de dynamische theorie van de zwaartekracht. Tesla had de geheimen ontdekt voor het creëren van het perfecte voertuig dat mensen in de ruimte kon krijgen, dat relatief goedkoop te bouwen was en een voortstuwingssysteem had dat geen brandstof gebruikte. Tesla had een manier ontdekt om onbeperkte energie te gebruiken die volgens hem overal om ons heen was. Het was onze taak om deze energie te gebruiken, en Tesla wist hoe het moest.

"Ik heb alle details uitgewerkt in de hoop deze snel aan de wereld door te geven. Het verklaart waarom de oorzaken van deze kracht en de bewegingen van hemellichamen onder zijn invloed zo bevredigend dat het een einde zal maken aan nutteloze speculatie en valse opvattingen, als die van gebogen ruimte. Alleen het bestaan ​​van een las van kracht kan de bewegingen van de lichamen verklaren zoals waargenomen, en zijn veronderstelling maakt ruimtekromming overbodig. Alle literatuur over dit onderwerp is nutteloos en bestemd voor de vergetelheid. Zo zijn alle pogingen om de werking van het universum uit te leggen zonder het bestaan ​​van de ether te erkennen en de onmisbare functie die het speelt in de verschijnselen. "

Tesla ontdekte dat het elektrostatische emissieoppervlak van een geleider zich altijd zal concentreren waar het oppervlak gekromd is of waar het een rand heeft. Hoe steiler de curve, of hoek, hoe hoger de concentratie van elektronenemissie. Tesla merkte ook op dat een elektrostatische lading over het oppervlak van een geleider zal vloeien in plaats van er doorheen te dringen. Dit wordt het Faraday-effect of huideffect genoemd dat is ontdekt door Michael Faraday.

Dit verklaart ook de principes van de kooi van Faraday, die wordt gebruikt in hoogspanningslaboratoria om mensen en de elektrogevoelige apparatuur te beschermen tegen schade.

Volgens UFO-rapporten bestaat de binnenkant van deze "voertuigen" uit ronde kanalen of kolommen die door het midden van het vaartuig gaan. Deze dienen als een bovenbouw voor de rest van het schijfvormige voorwerp en dragen een hoogspanning en een hoogfrequente spoel. Er wordt aangenomen dat het een resonante transformator is die elektrostatische en elektromagnetische belasting aan het vaartuig en zijn polariteit geeft. De spiraal in het vaartuig is wat we vandaag kennen als een Tesla-spiraal, uitgevonden door Nikola Tesla in 1891.

Nikola Tesla zei: "Er is een verschil tussen vooruitgang en technologie, vooruitgang is goed voor de mensheid. Technologie doet dat niet noodzakelijk. "
BUITENAARDSEN, TESLA EN DE EERSTE "MAN-MADE" VLIEGENDE SCHOTEL

Op een avond, toen hij alleen in het laboratorium was, observeerde Tesla wat hij voorzichtig noemde elektrische acties die absoluut intelligente signalen leken te zijn. De veranderingen vonden periodiek plaats en met zo'n duidelijke suggestie van aantal en orde dat ze niet konden worden herleid tot een oorzaak die hem toen bekend was.

Dit incident was de eerste van velen waarin Tesla onderschepte wat volgens hem intelligente signalen uit de ruimte waren . Destijds werd door vooraanstaande wetenschappers verondersteld dat Mars een waarschijnlijke haven zou zijn voor intelligent leven in ons zonnestelsel , en Tesla dacht eerst dat deze signalen mogelijk afkomstig zijn van de rode planeet.

In Colorado Springs onderschepte Tesla vreemde radiosignalen die ongelooflijk snel door de media verspreidden. Tesla observeerde ongebruikelijke signalen van zijn ontvanger; Tesla concludeerde dat deze signalen eigenlijk signalen kunnen zijn die ergens in de ruimte zijn ontstaan. Hij noemde deze signalen in een brief aan journalist Julian Hawthorne in het Noord-Amerikaanse Philadelphia op 8 december 1899 en in een brief uit december 1900 over mogelijke ontdekkingen in de nieuwe eeuw aan de Rode Kruis-samenleving, waar hij verwees naar berichten "van een andere wereld" die lezen "1 ... 2 ... 3 ...".

Maar Tesla was niet de enige die in staat was om deze mysterieuze signalen te onderscheppen. Guglielmo Marconi, 1e markies van Marconi, was een Italiaanse uitvinder en elektrotechnisch ingenieur, bekend om zijn baanbrekende werk op de lange afstand radio-uitzending en voor zijn ontwikkeling van de wet van Marconi en een radio-telegraaf-systeem. Guglielmo Marconi onderschepte signalen die uit de ruimte kwamen enkele jaren na Tesla; onderzoekers beweren sindsdien dat Tesla en Marconi dezelfde signalen onderschepten.

DE PERFECTE UFO: GEMAAKT DOOR TESLA
De methoden die werden gebruikt bij het ontwerp van de vliegende schotel kwamen overeen met de beschrijvingen van degenen die beweerden een binnenzijde van de UFO te hebben gezien: met een schijfvormige condensator met voldoende grootte om voldoende stuwkracht te bieden om te vliegen, terwijl andere kleine condensatoren de richting van de vliegende schotel, waaraan hij een gyroscopisch stabilisatiesysteem en een elektrische "aandrijving" -regeling toevoegde. En als dat allemaal niet genoeg is, had Tesla meer; het interieur van het schip was uitgerust met flatscreens en externe videocamera's voor blinde vlekken van de piloot.

De UFO van Tesla heeft ogen en deze waren gemaakt van elektro-optische lenzen, gerangschikt in kwadranten, waardoor de piloot alles kon zien. Schermen en monitoren worden op een console geplaatst waar de browser alle gebieden rond het voertuig kan observeren, en Tesla's ongelooflijke uitvinding omvatte vergrotende lenzen, die gebruikt hadden kunnen worden zonder van positie te veranderen. Kortom, het is een ongelooflijk goed ontworpen vliegtuig, een vliegtuig dat we vandaag zouden kunnen bouwen. Of hebben we het al gebouwd? Wat is er met deze uitvinding gebeurd? Waarom vliegen we niet de ruimte in met de ongelooflijke uitvinding van Tesla?

Bron: Science Vibe 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten