donderdag 22 november 2018

Het stille leger

We zijn in oorlog

Op dit moment bevinden we ons middenin de derde wereldoorlog. Gek genoeg realiseren veel mensen zich dit niet en dat is nu juist het fnuikende, want dit is de oorlog van de mind control. Gelukkig begint langzaamaan het besef door te dringen dat het leven dat we leven niet normaal is. Dat we overleven in een stramien dat functioneert als een gevangenis. Onze alledaagse realiteit heeft ons in een greep waar bijna geen ontkomen aan is. Waar heb ik het over? Nou, over het simpele feit dat wij hier in het ‘ontwikkelde westen’ vast zitten in een patroon van werken, eten, tv kijken, slapen en weer werken en nog meer werken. We hebben een soort ‘schijn vrije keus’ in wat we kopen om beter naar ons werk te kunnen rijden, beter tv te kunnen kijken en efficiënter te slapen. Ondertussen staan we bloot aan lichaamsvernietigende straling, giftig voedsel en ongezonde medicijnen.

Wie zijn onze soldaten?

Langzaam maar zeker worden er steeds meer mensen wakker, dwars door de mind control programma’s heen. Dit zijn de pioniers, de bewuste mensen die hun licht aan zetten en laten schijnen op de situatie op aarde nu. Hiervoor hebben ze middelen tot hun beschikking, namelijk internet en de sociale media. Informatie kan worden gedeeld en doorgegeven op een dermate grote schaal dat zelfs de meest geavanceerde zoekmachines niet alles kunnen traceren en wissen. Het traceren en wissen van wakkere mensen is ook ondoenlijk, het zijn er teveel en veel van hen houden zich nog gedeisd. Helaas zijn er krachtige visionairs in allerlei beroepen en op machtige maatschappelijke posities wakker geworden en zo dapper geweest om uit de kast te komen met feiten die de schokkende waarheid openbaren en vervolgens op raadselachtige wijze overleden. Zoek maar eens naar mensen die zich bezig houden met nulpuntsenergie, een manier om energie uit het kwantumveld af te tappen zodat het in overvloed gratis beschikbaar is. Moeilijk te vinden? Ja, hier is nieuwe informatie met kracht onderdrukt. Gevaarlijk om naar buiten te treden.
Herken je deze verschijnselen misschien? Ben jij ook al wakker? Heb je dwars door de mind control heen steeds een soort onrustig gevoel over je leven, het leven, onze maatschappij? En heb je ondertussen al veel schokkende informatie tot je genomen en verwerkt en je eigen conclusies getrokken? Welkom in het stille leger!

Mind control

Een leger is nodig wanneer er een strijd gevoerd moet worden tegen een vijand. En zijn wij niet opgevoed met het idee dat wij, mensen, een strijdlustig ras zijn. Dat gewelddadigheid ons in het bloed zit, het is onafwendbaar, wij zullen altijd vechten, oorlog voeren en elkaar afmaken. Want ook al halen we niet zelf de trekker over, we laten toe dat er veel zinloze inhumane oorlogen worden gestart en gevoerd. Een openlijke vorm van genocide, naast de meer onzichtbare vorm van de biologische oorlogsvoering. Worden wij niet ziek gemaakt met virussen, met gemtrails, met gif? Er lijkt hier dus sprake te zijn van een oorlog tegen de mensheid. Er mist een gevoel van eenheid, van allemaal hetzelfde doel nastreven, zoals gezondheid en geluk voor ieder mens en voor de aarde zelf. Het lijkt dat we zelf onderdeel zijn van het spel, we laten het gebeuren en denken dat het allemaal zo hoort, de bedoeling is, normaal is! En dat heet mind control, we kunnen niet helemaal vrij en helder denken. Behalve wanneer we wakker worden en in actie komen, dan zijn wij de sterkere partij. Maar wie is de andere partij? 

De vijand

Er wordt veel gespeculeerd over wie de vijand is en de vijand krijgt vele namen en labels. Het lastige is dat de vijand zich niet kenbaar maakt, geen enkele groep heeft de mensheid openlijk de oorlog verklaard. Hoe slim om iedereen te doen geloven dat er geen oorlog is. Beter kun je haast geen strijd leveren, iedereen blijft rustig en niemand verzet zich, zodat jij je gang kunt gaan. Slim dus, deze vijand. En het zoeken naar en benoemen van de vijand en zijn strategie wordt afgeserveerd als ‘conspiracy denken’, ongeveer net zo idioot als in ufo’s geloven. En daaraan zien we eigenlijk al de waarheid. Deze mind controllers vervormen met kracht de feiten die juist wel waar zijn, dus hoe harder de tegenwerking hoe meer waarheid ergens in zit.
Zullen we ze onbenoemd laten? Het gaat immers om jouw waarheid hier, dat is het enige waar je op kunt vertrouwen, jezelf, jouw eigen intuïtieve diepe waarheid. Fijn om te delen, maar vooral belangrijk om zelf te voelen en volgen.

Wapens

Wat nu als je wakker bent en diep geschokt en je blijkt een eenling tussen allemaal volgzame schapen? Je wilt de strijd aanbinden, maar hoe? Wat kun je doen? Nu! Je wilt de wapens oppakken, maar welke wapens zijn effectief tegen deze naamloze vijand? Ten eerste geeft informatie macht en dat is een belangrijk wapen. Maar dat is niet ons enige wapen, het echte wapen is ‘licht’. Licht is in essentie een trilling, een frequentie die zo hoog is dat hij andere frequenties overruled. Donker kan niet bestaan waar maar het kleinste sprankje licht straalt. Het lijkt dat onze vijand vooral het licht probeert te doven en met licht kunnen we hun acties onschadelijk maken. Licht is de essentie van liefde en komt uit ons hart. Via je hart ben je verbonden met de bron, met je eigen bronlicht en dit licht mag je gebruiken, naar buiten laten komen, laten stralen. Stel je eens een wereld voor met allemaal wakkere mensen? Het potentieel aan verandering dat er dan aanwezig is. Prachtig en onstuitbaar. Vooral als mensen samen gaan werken, met respect en compassie. Dromen van deze nieuwe wereld maakt hem waar, want wij zijn creators.
En dat is ons allergrootse wapen. Wij kunnen vrede creëren!

Het stille leger van creators

En dan komen we nu op het stille leger, want dat leger zijn wij en wij zijn met velen. Ik heb het grote voorrecht om readingen te mogen doen bij veel wakkere en bijzondere mensen. Sommige heel bescheiden, sommigen heel krachtig en machtig. En allemaal bereid om hun taak te vervullen, hun licht te laten schijnen op anderen, hun vaardigheden in te zetten voor het tot stand komen van de vrede, de nieuwe aarde. De aarde zoals hij kan zijn. Ik mag de essentie zien van deze mensen, honderden in de afgelopen 17 jaar, en dat geeft mij zoveel vertrouwen in de toekomst. Een vertrouwen dat ik nu graag met jullie wil delen. Jij bent niet alleen! Er zijn er vele met je, en we gaan elkaar ontmoeten en kennen. Realiseer je dat dat het laatste wapen is van onze vijand: jou het gevoel geven dat je alleen bent. Helemaal compleet alleen. Nou, dat ben je beslist niet! Misschien ontmoet je langzaam maar zeker meer gelijkgestemde zielen en die groep is snel aan het groeien. Nu nog een of twee mensen in je omgeving en straks honderd, duizend, steeds meer en dan iedereen.
Heb vertrouwen lieve pioniers, vooral in jezelf en in je eigen wapen, jouw licht, je hartkracht. We zullen elkaar vinden en samen deze strijd beëindigen, voorgoed.

Bron: ITAKA

Geen opmerkingen :

Een reactie posten