dinsdag 9 oktober 2018

Dodelijke Leugens - GEZONDHEID EN CHEMICALIEN - LEZING DOOR C.J. VAN DER HORST

Op verzoek van een enthousiast publiek komt C.F van der Horst na een eerdere lezing dit jaar graag  terug naar Nieuw-Beijerland (Z.H.). De vervolglezing belicht dit keer een heel ander aspect van zijn boek Dodelijke leugens. Artsen en patiënten misleid, wat een inmiddels een bestseller is,
van der Horst behandeld deze keer het onderwerp Chemicaliën en gezondheid .

In de voordracht over Chemicaliën en gezondheid komen aan bod:
  • Wat is de zogenaamde lichaamsbelasting of bioaccumulatie?
  • Wat is de waarde van drempelwaarden voor chemicaliën?
  • Hoe werken deze door op uw gezondheid?
  • Wat is de rol van de overheid hierin?
  • Hoe zit het met onze voeding?
  • Welke alledaagse toevoeging aan ons eet- en drinkpatroon vormt het grootste gevaar?
  • Waar zitten de valkuilen en hoe omzeilt u ze?
Net als de vorige keer komt Van der Horst met schokkende, maar goed onderbouwde gegevens. Deze feiten weten uw voeding en omgeving in een ander daglicht. Wat belangrijker is echter, is dat ze u een mogelijkheid tot een gezonder leven bieden. Ze verklaren waarom er steeds meer chronische ziekte voorkomt (in Nederland bij 52% van de mensen!), tot kanker aan toe.  In de lezing hoort u oplossingen en tips die u kunt gebruiken voor een gezonder en energieker leven en een betere toekomst voor uw (klein)kinderen.
Het belooft wederom een heel openhartige en indringende avond te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een die u op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!
Dokter Hans Moolenburgh sr. schreef over zijn boek dat met meer dan 900 referenties uitstekend gedocumenteerd is:
“Het is een steengoed boek en het overtreft zelfs het boek Dodelijke medicijnen en georganiseerd misdaad van professor Gøtzsche, dat er toch ook niet om liegt. Van der Horst’s grootste verdienste is echter niet alleen het ongelofelijk gedetailleerde monnikenwerk dat hij verricht heeft, maar dat hij ook steeds positieve alternatieven aangeeft. Dat is een voortdurende herademing in deze modderpoel.”
De lezing is wederom schokkend, maar laat u door goed onderbouwde gegevens begrijpen waarom er steeds meer kanker voorkomt. Belangrijker zijn echter de gegevens om ziekten te voorkomen.  Krijg oplossingen en tips die u kunt gebruiken voor een gezonder en energieker leven en een betere toekomst voor uw (klein)kinderen.

Het belooft een heel openhartige en indringende avond te worden, die gaat over onze gezondheid en het systeem dat we er rondom hebben opgebouwd. Een die u op verschillende fronten behoorlijk wakker zal schudden. Een gelegenheid die u niet wilt missen!

Na afloop zal Van der Horst zijn nieuwste boek verkopen en signeren.

Locatie: Sundancer, Karweistraat 13, 3264XV Nieuw-Beijerland
Entree: € 15,00 per persoon incl bio koffie/kruidenthee en zuiver water
Aanvang 19.30, welkom vanaf 19.00

Voorafgaand aan de lezing is er een mogelijkheid om te genieten van een biologische vegetarische maaltijd à € 12,50 per persoon. 
Wel aangeven op onderstaand boekingsformulier. Ook eventuele dieetwensen. 
We serveren de maaltijd om 18.00.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten