donderdag 30 november 2017

PSYCHIATRIE: EEN INDUSTRIE DES DOODS NL Ondertiteling

Mensen die zelfmoord willen plegen, naakt over straat lopen, omstanders bedreigen: de Amsterdamse crisisdienst vangt ze op. Sinds enige tijd beschikt de dienst over eigen cellen, zodat psychiatrische patiënten niet meer in politiecellen worden opgesloten.


Hij houdt hele verhalen tegen niemand in het bijzonder en begint plotseling hard te lachen. Hij snuift, fluit, gromt, knipt met z’n vingers en slaat op de deur van zijn cel. Zijn schorre zangstem klinkt door de holle ruimte: ‘Angie, Angie, when will those clouds all disappear?’ Hij is vanochtend gevonden, balancerend op een viaduct boven een drukke weg. Hij had al zijn kleren uitgetrokken en was in het Noordhollandsch Kanaal gesprongen.
Nu zit hij in cel 3 van de Amsterdamse crisisdienst, officieel de afdeling spoedeisende psychiatrie. Zijn cel is kaal. Een matras, een grijze poef en een kartonnen po. Naast hem in cel 1, achter eenzelfde feloranje deur, zit een schizofrene dakloze. Een ‘zorgwekkende zorgmijder’, zoals ze dat hier noemen. Hij is op straat op mensen afgestormd met flessen in zijn hand en omstanders belden de politie.

De meeste mensen die hier belanden, zijn psychotisch. Of depressief. Veel mensen staan op het punt om zelfmoord te plegen. In een grote stad als Amsterdam raken meer mensen in crisis dan elders.
Door zeldzaam historisch en eigentijds materiaal en interviews met meer dan 160 artsen, advocaten, pedagogen, overlevenden en deskundigen op het gebied van de geestelijke gezondheidszorgindustrie en haar schandalen, werpt deze boeiende DVD een blik op de waarheid over de wrede pseudo-wetenschap, psychiatrie genaamd, en de miljardenfraude die in deze bedrijfstak wordt gepleegd.
Wij vinden dat u het recht heeft om de naakte, harde feiten te kennen over de psychiatrie, haar beoefenaars en de bedreiging die ze vormen voor onze kinderen. Bekijk deze film en ontdek de waarheid.Deze film komt van: http://www.cchr.nl/about-us/what-is-c...
Psychiaters zullen patiënten niet standaard informeren over alternatieve behandelmethodes zonder medicatie. Ook voeren zij geen grondig lichamelijk onderzoek uit om onderliggende aandoeningen uit te sluiten die van invloed zouden kunnen zijn op de geestelijke stoornis.
De Citizens Commission on Human Rights (Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens) werd in 1969 opgericht. CCHR richt zich, als internationale toezichthouder, op het onderzoeken en het naar buiten brengen van schendingen op het gebied van de mensenrechten in de geestelijke gezondheidszorg. De activiteiten van haar vestigingen worden aangestuurd vanuit haar internationale hoofdkwartier in Los Angeles.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten