vrijdag 3 november 2017

HONGER DE WERELD UIT! OOK UIT NEDERLAND!© Rineke van den Berg (sundancer.nl)
Vele Westerse mensen zijn ondervoed, zien er vaak wel gevuld uit, maar zijn dat niet, ja zelfs ondervoed. Nare gevolgen van deze ondervoeding zijn een lagere weerstand, vermoeidheid, soms chronisch, slecht slapen vanwege overbelaste organen (met name de lever en de nieren), chronische pijnen, allergieën, ziekten die met het overbelaste immuunsysteem te maken hebben......en soms veel erger.  De vraag is wie er honger heeft? Misschien zijn het jouw buren of je eigen kinderen.  Wat geheel duidelijk is dat met het eten van Moringa Oleifera het hongerprobleem compleet opgelost kan worden. De Moringa Oleifera boom groeit namelijk fantastisch en snel op droge grond en houdt van veel zon. De wortels van deze boom schieten snel en diep de aarde in waar ze water ontvangen van ondergrondse rivieren. Binnen 6 maanden kan deze “tree of life” al een hoogte bereiken van 3 meter. Moringa Oleifera verdient de eretitel “wonderboom “ of “tree of life”! 
Moringa bevat meer dan 92 voedingsstoffen, waaronder indrukwekkende hoeveelheden belangrijke mineralen, eiwitten, vitaminen, bètacaroteen en alle acht belangrijke aminozuren

Normale voeding? 
Tijdens een consult vroeg ik de cliënt wat hij zoal aan voeding tot zich nam. Hij antwoordde: "gewoon zoals iedereen eet, net zoals jij".  De aap kwam al snel uit de mouw! Zijn voeding bestond voornamelijk uit "snel klaar" pakjes en diepvriesmaaltijden uit de magnetron. Natuurlijk weinig vetten, want daar wordt je dik van en natuurlijk was de light frisdrank de grote favoriet. Dit patroon van voeding is dus heel normaal te noemen in Nederland dus niets ten nadele van deze cliënt. We zijn het namelijk met z'n allen gaan geloven dat alles wat je in de supermarkt vind ook gezond voor je is. Ook ik heb dat jarenlang geloofd, terwijl ik diep van binnen altijd een grote twijfel heb gehad over de werkelijke voedzaamheid van de supermarkt voeding. Ik voelde me altijd moe na de maaltijd en moest dan ook even gaan rusten. Al sinds tijden weet ik dat het “lege” voedsel onze energie afneemt om het te kunnen verwerken, terwijl hoogwaardige biologische voeding ons kracht en energie geeft zodat we dit jachtige leven aan kunnen, maar ook sneller kunnen herstellen en weren tegen allerlei ziekten.  Gelukkig kan je in vele supermarkten ook al goede biologische producten kopen, maar blijf op je hoede....er kunnen toch nog E-nummers inzitten die je er liever niet in wilt hebben.  Ook worden er veel goede kookboeken uitgegeven om met minimale en gezonde ingrediënten je optimaal te voeden.  Lijkt moeilijk, maar is in werkelijkheid echt veel gemakkelijker en smakelijker. Het is een knop die je omzet! Er  hoeven geen bouillonblokjes in een soep; verse groenten en Keltisch zeezout zijn op zich al een smaaksensatie. 
Super Multi 
Green Force of life - Moringa Oleifera zou je als het meest natuurlijke en complete multivitamine/mineralen/aminozuren complex kunnen beschouwen. Alle voeding die je nodig hebt vind je in Moringa Oleifera. Multi's (vitamine en mineralen)bevatten vaak veel synthetische vitamines en veel vul-en antiklontermiddelen. Het lichaam heeft het er moeilijk mee om alles goed op te nemen.  Met Moringa Oleifera krijg je precies wat een mens nodig heeft in de meest ideale samenstelling. Je lichaam zal er dankbaar op reageren. Green Force of life - Moringa Oleifera heeft tevens een extreem hoog gehalte aan levenskracht (Bovis waarde)van 270.000. Toch wel erg logisch dat deze Moringa Oleifera essentieel is voor elk mens. 
Capsuleren voordelig en leukDe ietwat pittige smaak van Moringa Oleifera en de frisse grasgeur kunnen velen waarderen. Vind je het lastig om een poeder over je eten te strooien of vind je het gewoon niet zo lekker? Maak dan je eigen handgemaakte Moringa Oleifera capsules zelf met deze capsuleer machine en vegacaps (gemaakt van Agar-Agar).  Er zijn mensen in onze klantenkring die voor de gehele familie Moringa Capsules maken. Dit kan een besparing opleveren, soms wel 100% voordeliger dan Moringa capsules in een potje kopen.....en nog leuk om te doen ook! Zeatine-unieke transmitter Moringa bevat meer dan 92 voedingsstoffen, waaronder indrukwekkende hoeveelheden belangrijke mineralen, eiwitten, vitaminen, bètacaroteen en alle acht belangrijke aminozuren. En vooral dat laatste is zeldzaam in eetbare planten. Aminozuren zorgen voor een verbeterde opname van de voeding. Moringabladeren bevatten vier keer zoveel calcium als melk, zeven keer zoveel vitamine C als sinaasappels, drie keer zoveel kalium als bananen, vier maal zoveel (pro-) vitamine A als wortels en twee maal zoveel proteïne als yoghurt. Daarnaast bevat Moringa Oleifera een unieke stof: Zeatine. 
Unieke werking van Zeatine
Zeatine is een transmitterstof die het lichaam nodig heeft om alle aminozuren op te nemen. Zeatine behoort tot de familie van Cytokininen die op haar beurt weer een verjonging op celniveau kan geven. Daarnaast opent Zeatine de cellen zodat de voeding die je tot je neemt beter opgenomen wordt. Zeatine is al eerder onderzocht en ook op synthetische wijze nagebootst, maar het blijkt dat de natuurlijke vorm die in de Moringa voorkomt wel wordt opgenomen door ons lichaam en de synthetische totaal niet. Zo zie je maar dat de natuur niet na te bootsen is. Wij zijn natuurlijke wezens en verdragen geen synthetische stoffen. PUNT.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten