zaterdag 25 november 2017

Het sterkste zelfgemaakte antibioticum. Het doodt een infectie in het lichaam in maar een paar dagen!

Het recept voor deze “elixir” dateert vermoedelijk al uit de Middeleeuwen, de tijd waarin mensen aan allerlei ziekten en epidemieën leden en stierven. Men zocht naar verschillende manieren om het lichaam te immuniseren en naar een universeel medicijn dat alle infecties zou helpen bestrijden. Natuurlijke medicijnen zijn erg krachtig.
Sommigen zeggen dat ze zelfs beter zijn dan synthetische medicijnen, omdat ze minder bijwerkingen hebben, en hun enige nadeel is de slechte smaak. Wij geven je vandaag het recept voor een drankje dat al duizenden mensen over de hele wereld heeft geholpen.Het heeft sterke antivirale, antibacteriële, schimmelwerende en antiparasitaire eigenschappen. Bovendien verbetert het de bloed- en lymfecirculatie in alle delen van het lichaam. Het is ook een van de meest effectieve manieren om infecties te bestrijden die zijn veroorzaakt door gisten, en het versterkt het immuunsysteem.


Het geheim van dit “antibioticum” schuilt in de juiste combinatie van hoogwaardige, natuurlijke en verse ingrediënten. We waarschuwen je dat dit mengsel een ongelooflijke kracht bezit en alleen al de bereiding zal je neus en bijholtes ontstoppen :).
Ingrediënten:

 • 2 eetlepels kurkuma in poedervorm of twee stuks kurkumawortels
 • 700 ml appelazijn – het is belangrijk om de organische te gebruiken
 • ¼ fijngesneden knoflook
 • ¼ fijngesneden ui
 • 2 verse pepers
 • ¼ geraspte gember
 • 2 eetlepels geraspte mierikswortel


Bereiding:

 1. Doe alle ingrediënten behalve de appelazijn in een kom en roer het goed.
 2. Doe het dan in een potje en giet de azijn erbij. De azijn moet het mengsel van alle ingrediënten bedekken.
 3. Sluit de pot en schud het een paar keer om alles goed te mengen.
 4. Bewaar de pot 2 weken lang op een donkere plaats. Zorg dat je het 2-3 keer per dag schudt. Pers de ‘elixer’ na 14 dagen door een zeef of een kaasdoek. Giet de vloeistof in een fles, gooi de resterende delen weg of ze gebruik ze in de keuken als kruiden.
 5. Plaats het drankje in de koelkast. Het heeft een onbeperkte houdbaarheidsdatum en je kunt het gedurende enkele maanden drinken.

Enkele tips:

  1. Drink het niet op een lege maag.
  2. Om na inname een branderige en een onaangename smaak in de mond te verlichten, kun je een stukje sinaasappel, citroen of limoen eten.
  3. Niet verdunnen met water. Het is veilig voor jonge kinderen en zwangere vrouwen, maar gebruik het wel in kleine doses.

Dosering:

Om het immuunsysteem te versterken neem je een eetlepel per dag. Na verloop van tijd kun je de hoeveelheid per dag verhogen tot een klein glaasje.
Als je last hebt van de griep, een stevige verkoudheid of een infectie, drink dan 5-6 keer per dag een eetlepel van dit drankje.

http://www.blijf-positief.com/

Geen opmerkingen :

Een reactie posten