zaterdag 5 november 2016

Ken jij het geheime recept uit Brazilië al?

© Rineke van den Berg - Friday, November 04, 2016
Het geheime recept met de Aloë Arborescens als hoofdingrediënt, dat door de Braziliaanse inheemse bevolking wordt gebruikt is onovertroffen en biedt het menselijk lichaam een uitgebreid spectrum van plantaardige voedingsbestanddelen die nodig zijn voor een gezonde ondersteuning van het immuunsysteem en tevens zorgt voor de afbraak van afvalstoffen. Hierdoor keert het lichaam weer terug naar zijn normale structuur en functioneren.

Aloë Arborescens bevat honderd maal meer phyto-therapeutische werkstoffen dan een “gewone” Aloë Vera. De werkzame stoffen zijn een complex van meer dan 200 biologisch actieve plantaardige stoffen die gezamenlijk zorgen voor de regeling van de aangeboren immuniteit en macro-bacteriële functies.
Deze specifieke Aloë plant heeft allereerst een krachtige en versterkende werking op het immuunsysteem. Kan zeer goed ingezet worden bij kanker en zelfs tijdens chemokuren beschermt dit drankje tegen schade aan de gezonde cellen. 

Pater Zago, uit Brazilië, her-ontdekte dat deze bijzonder plant Aloë Arborescens mensen zelfs genas op de rand van het sterfbed.
Zoals gezegd werken niet alle soorten Aloë hetzelfde. Deze Aloë Arborescens moet minimaal 5 jaar oud zijn alvorens deze voldoende werkstoffen heeft en geoogst kan worden. Pas dan bevat deze stevige plant de juiste geneeskracht. Overigens is deze stekelige krachtpatser voor vele andere kwalen in te zetten! Geen medicijn, maar wel genezing!

Geen opmerkingen :

Een reactie posten