maandag 21 november 2016

21 November 19:30 In Conclaaf Live met CHAAS bij Sundancer te Zwijndrecht

LET OP UITZENDING IS VRIJDAGAVOND 25 NOVEMBER 21:00 UUR
LIVE BEN JE VANAVOND 21 NOVEMBER WELKOM BIJ SUNDANCER IN ZWIJNDRECHT
STATIONSWEG 43 zWIJNDRECHT

Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast : CHAAS

Op 21 November ga ik dus in gesprek met een zeer bevlogen medium die nagenoeg zijn hele tijd spendeert aan zijn roeping.
U wordt hierbij uitgenodigd bij het programma aanwezig te zijn

CHAAS is in 1983 in Indonesië benaderd door de Engel Michaël en de Engel Gabriël en de Profeten en hij is ingewijd in het Goddelijk Plan voor de aarde.
Om het Goddelijk Plan in werking te stellen is vanuit GOD de oude/nieuwe energie in werking gesteld met het doel om nieuwe ervaringen te verkrijgen in de aardse wereld en daarna de nieuwe ervaringen om te zetten in aards weten/kennis. Met dit nieuwe weten/kennis kan men de nieuwe methode van dit aardse denken neerzetten in nieuwe tastbare aardse resultaten.
De basis van alles is dat de mensen bewust worden van positieve en negatieve energie. Om een zuiver beeld te krijgen en/of te ontvangen moet men in gedachten met God in contact treden.


CHAAS is een medium die in vol bewustzijn in contact staat met de Goddelijke dimensie om het gezamenlijk Goddelijk universeel Plan in werking te stellen. Mensen die ingewijd willen worden in deze Goddelijke energie kunnen in een versneld proces bewuste inzichten krijgen en daarna vanuit de Goddelijke dimensie nieuwe aardse resultaten in werking stellen vanuit het Goddelijk algemeen Plan voor de aarde.
Zaal is open om 19:30 de uitzending is van 20:00 tot 22:30
Toegang is gratis maar een donatie naar draagkracht is zeer welkom.
Adres is Stationsweg 43 3331 LR Zwijndrecht 
Ingang is tegenover het Station en er is ruim voldoende eigen parkeerplaats.
Aanmelden via email op info@findingvoicesradio.com

Geen opmerkingen :

Een reactie posten