vrijdag 25 november 2016

25 Nov Registratie in Conclaaf Live opname met CHAAS van 21 Nov op FindingVoices

Presentatie : Jeroen Ghuijs
Gast            : CHAAS 24-13

Op 21 November ging ik dus in gesprek met het zeer bevlogen medium die nagenoeg zijn hele tijd spendeert aan zijn roeping.

CHAAS is in 1983 in Indonesië benaderd door de Engel Michaël en de Engel Gabriël en de Profeten en hij is ingewijd in het Goddelijk Plan voor de aarde.
Om het Goddelijk Plan in werking te stellen is vanuit GOD de oude/nieuwe energie in werking gesteld met het doel om nieuwe ervaringen te verkrijgen in de aardse wereld en daarna de nieuwe ervaringen om te zetten in aards weten/kennis. Met dit nieuwe weten/kennis kan men de nieuwe methode van dit aardse denken neerzetten in nieuwe tastbare aardse resultaten.
De basis van alles is dat de mensen bewust worden van positieve en negatieve energie. Om een zuiver beeld te krijgen en/of te ontvangen moet men in gedachten met God in contact treden.

CHAAS is een medium die in vol bewustzijn in contact staat met de Goddelijke dimensie om het gezamenlijk Goddelijk universeel Plan in werking te stellen. Mensen die ingewijd willen worden in deze Goddelijke energie kunnen in een versneld proces bewuste inzichten krijgen en daarna vanuit de Goddelijke dimensie nieuwe aardse resultaten in werking stellen vanuit het Goddelijk algemeen Plan voor de aarde.
Dus luister vandaag om 21:00 uur op Finding Voices Radio.

http://www.findingvoicesradio.com/

http://tinyurl.com/tunein-finding-voices
http://www.united-lightworkers.be/
http://www.goldenawareness.net/
http://finding-voices.blogspot.nl/

Er is ook een live chat ter ondersteuning van de programma's voor interactief contact met de programmamakers.

Chatbox meld je eenmalig aan ivm jouw en onze privacy

Geen opmerkingen :

Een reactie posten