vrijdag 19 juni 2015

Wordt het woord ‘illegaal’ de nieuwe trend?

Het dondert en bliksemt overal in de wereld. Er trekt van alles voorbij in het nieuws en zoals ik laatst al schreef, veel tegenstellingen in de media. Dat was al een tijdje zo, maar nu gaat het wel heel snel met klokkenluiders, belletjes-trekkers en opstandige bazuinblazers. Het gaat heen en weer, net als in dat lied.


Drs PMaar Drs. P. is niet meer. Zaterdag overleed hij en als een ware tekstschrijver schreef hij zijn eigen rouwadvertentie.  Zijn boot was blijkbaar nu niet vol, dus hij stapte aan boord en ‘Omsk vond hij een mooie stad maar net iets te ver weg’. Ik heb hem vroeger nog weleens in Hilversum in een hoekje van ons omroeprestaurant zien zitten schrijven. Een markante man met vaak onnavolgbare teksten. Hij is hartelijk groetend naar de andere kant vertrokken, zo kunnen we lezen in zijn eigen advertentie.

We zien zojuist berichten binnenkomen dat een Grieks parlementair comité alle schulden aan de EU illegaal verklaart.


`Griekenland heeft niet alleen niet de mogelijkheid om deze schuld te betalen, maar moet primair ook deze schuld niet betalen, omdat de schuld die is vastgesteld door de afspraken met de Trojka een directe schending van de fundamentele mensenrechten is van de inwoners van Griekenland. Daarom kwamen we tot de conclusie dat Griekenland deze schuld niet moet betalen omdat het ‘illegaal’ is, onwettig en weerzinwekkend“, zo luidt de conclusie van het rapport volgens Zero Hedge.
Dat zat er natuurlijk al in, want feitelijk is dat ook zo. Die hele crisis die ons door de strot wordt geduwd ten faveure van een kleine club psychopathische machthebbers die de hele wereld achter de schermen bestuurt is namelijk illegaal. Dat is op zich geen vreemde conclusie. De andere landen zouden ook tot die conclusie moeten komen, en wellicht zijn Spanje en Italië wel de volgende landen die het bordje GREXIT  boven de uitgang zien knipperen.

Dan krijgen we op Want-to-know een open brief aan de KPN te lezen als één van de daders die de bevolking aan ‘illegale’ en zeer kankerverwekkende straling blootstelt. Want to know stelt:  KPN heeft gelogen tegen de Nederlandse Overheid en daarnaast onderzoeken verduisterd. Zelfs een vinger in de pap bij de gezondheidsraad, die foutieve informatie over GSM/Wi-FI4g en zendmasten geeft. Dit, terwijl de gezondheidsraad op de hoogte is van wereldwijde sterfte onder mensen, dieren en planten.


Wi-Fi blijkt een oorlogswapen te zijn, ontwikkeld door het leger om mensen te bestralen tot kanker. Er zijn nu letterlijk 3 miljoen oorlogswapens geopend in Nederlandse huishoudens. Artsen, GGD en GGZ hebben nog nooit zulke grootscheepse meldingen gehad van mensen die ineens ‘ niet slapen’, ‘ in paniek zijn’, ‘ ziek zijn’, ‘ vreemde koortsen en zieke kinderen. Volgens ons onderzoek direct te herleiden naar het openen van Wi-Fi-Hotspots, in combinatie met het signaal van 4G, wat bestempeld is door wetenschappers en artsen in rapporten (verstuurd aan Neelie Kroes) als ‘ dodelijk’. Lees hier het hele artikel en de open brief, waar hopelijk dit keer wél een antwoord op komt.

Door alle rotzooi die de machthebbende banken en bedrijven over ons uitstrooien heeft onze gezondheid flink te lijden. En dat terwijl we van origine een zelfgenezend vermogen hebben, maar dat komt nu wel heel erg onder druk te staan. Een andere open brief die afgelopen week naar de zorgverzekeraar is verzonden en op het blog ‘In verbinding met jezelf’ te lezen staat, maakt melding van het feit dat de ziektekosten premie daarom eigenlijk niet nodig zou zijn, feitelijk dus ook ‘illegaal’, is en niet meer betaald zal worden. We kunnen daar onder andere lezen:


mijn geboorte ben ik bestookt met vaccinaties waar mijn immuunsysteem behoorlijke optaters van heeft gekregen. Hierdoor heb ik tot voor kort last gehad van diverse verstoringen in mijn lichaam. Verder ben ik daarna jarenlang opgezadeld geweest met allerlei onwaarheden vanuit farmacie en artsen, heb ik een groot deel van mijn leven verkeerde voeding aangereikt gekregen, ben ik totaal gemanipuleerd geweest door het hele systeem dat met elkaar samen werkt om de mens als zombie te laten bestaan, half dood, zodat er geld aan te verdienen valt.

Het grote geluk wat ik had, is dat ik zelf op zoek ben gegaan naar de oorzaak, daardoor leef ik nog. Ik kwam tot de schrikbarende ontdekking dat er alles aan wordt gedaan om de mens opzettelijk ziek te maken. Wordt dit niet gedaan door middel van de voeding die puur gif is en waar supermarkten gewoon groen licht voor krijgen om dit door te zetten, dan is het het gif wel wat ons vanuit de lucht wordt toegediend of zoveel diverse andere manieren die er gebruikt worden. Dan hebben we daarnaast nog de mindcontrol via o.a. TV, die ons maar steeds laat geloven dat iets goed voor de mens is, terwijl het dat absoluut niet is. Het ene gifgoed na het andere wordt aangeprezen en niemand die daar goede voorlichting over geeft. Niemand die zegt STOP! Vooral niet diegenen die er grof geld aan verdienen. Er is feitelijk een massamoord gaande en ik wens daar op geen enkele manier meer aan mee te werken.  (Lees hier die hele brief).

Maar we lezen daarover dus ook andere berichten in deze tijd van ontwaken. Wat die vaccinaties betreft komt er ook steeds meer reuring, want een rechter heeft recentelijk besloten tot een schadevergoeding voor een 12 jarige jongen die aan narcolepsie lijdt nadat hij werd ingeënt tegen de varkensgriep. Dat schrijft The Telegraph.  Wat die jongen met die vergoeding van 120.000 pond aan moet vraag je je af want het kan zijn probleem niet wegnemen helaas, maar het recht spreekt en het is wel goed voor de jurisprudentie als een begin om de ‘illegale’ praktijken van Big Pharma aan te pakken.

Dan ineens een ander opmerkelijk bericht in diezelfde krant uit de mainstream media: ‘Misschien hebben de complot-denkers al die tijd gelijk gehad’, kopt The Telegraph. “We hebben altijd gelachen om de complot-denkers, maar van de FIFA tot de bankschandalen en de Irak-oorlog, begint het erop te lijken dat er toch iets van waar is”, zegt Alex Proud, columnist bij die krant. Zie hier het hele artikel.


Met ons voedsel is ook al van alles mis, maar ook daar wordt het volk zich steeds meer van bewust. McDonalds gaat de laatste tijd financieel steeds meer verliezen lijden en terecht, want ook zij maken zich schuldig aan McDonaldsillegaliteit met onder andere vergiftigende en kankerverwekkende acrylamide in hun snacks en ingrediënten waar ze rubberen yoga-matten mee vervaardigen! Maar nu is bij wet besloten dat ze dat ook gewoon openlijk op hun ramen en deuren moeten vermelden. En dat ziet er dan zo uit (rechts).

Dat complotdenkers steeds meer gelijk gaan krijgen (het duurde wel lang) omdat het gewoon een complot is, blijkt ook uit een video van afgelopen week en dat betreft het bestaan van HAARP-stations, onder andere in Alaska, waar ik ook al vaker over geschreven heb en HAARP wordt onder andere ingezet door het leger om de ionosfeer te beïnvloeden. Een hearing van 14 mei jl. laat dat onverbloemd zien en horen op onderstaande korte video (deze duurt 6’10”). Over illegaal gesproken! Maar ook dat komt aan het licht.

Over de illegale Bilderberg conferentie hebben we genoeg kunnen lezen en zien, vooral hoe ze zich schuilhouden en zelfs wegrennen voor de camera bij het verlaten van gastland Oostenrijk.

Het uit Griekenland afkomstige woord Democratie is nu wel echt net zo Grexit uit de EU, als het land zelf binnenkort. DemoGrexit is dus de nieuwe term.  Zou het dan toch geen toeval zijn dat Drs. P. deze week met zijn ‘Trojka hier, Trojka daar’ achtervolgd door de hongerige wolven naar het eindeloze woud is vertrokken? Gelijk heeft ie nog!

(PS. De dringende waarschuwing van de Canadese ex-minister nog niet gehoord? NL ondertiteld!)


Geen opmerkingen :

Een reactie posten