woensdag 24 juni 2015

Vega. Kenmerken van degenen die Vega als hun Planetaire oorsprong hebben.

Degenen die Vega als hun Planetaire Oorsprong hebben, zijn zelfvoorzienend, onafhankelijk, trots en hebben een sterke wil. Er is een buitengewoon zachte energie met een krachtig optreden. Vegans zijn kundig op een breed scala van terreinen, het kunnen ‘informatievreters’ zijn op hun eigen interessegebieden. Vegans hebben veel talenten en vermogens, zijn behoorlijk creatief en hebben vaak het vermogen om creatieve expressie te combineren met intellectuele expressie.

Het kunnen kunstenaars zijn, vormgevers, uitvinders, architecten of in de huidige tijd meer creatief werkzaam zijn met behulp van technologische ontwikkelingen. Hun manier van werken met technologie verschilt van anderen omdat het meer gebaseerd is op “gevoel” dan op een intellectueel begrijpen. Vegans zijn goede starters van projecten maar minder goede afronders. Dit is een opgave voor Vegans die hen helpt bij het leren van zelfdiscipline en wilskracht.

Zij kunnen zich ook omringen met mensen die hen aanmoedigen en ondersteunen om hun projecten en ideeën te voltooien. Vegans zijn reizigers op zoek naar afwisseling, uitdagingen en naar het begrijpen van de vele vragen die zij van binnen voelen. Zij kunnen zich gemakkelijk vervelen. Vegans analyseren, vragen en twijfelen graag over alles wat zij niet begrijpen, wat zij niet snappen of simpelweg wat ‘niet goed’ voelt.

Alhoewel zij best bereid zijn te leren, te veranderen en te groeien, hebb en Vegans het op een innerlijk niveau nodig om te begrijpen wat er gebeurt – voordat zij zichzelf toestaan iets  te veranderen.Het inzicht van Vegans is namelijk niet praktisch of logisch van aard. Het is meer een innerlijk bevattingsvermogen dat uit ‘een gevoel’ bestaat dat tot een ‘weten’ kan leiden, in plaats van een technisch inzicht. De meeste Vegans hebben een sterk gevoel van verantwoordelijkheid, voor opvoeding en verzorging. Ze vinden voldoening in het werken met kinderen, met zieken of met mensen die behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. Op de momenten wanneer ze zich over-verantwoordelijk voelen voor anderen, kan het nodig zijn anderen aan hun eigen verantwoordelijkheid te herinneren,  en zelf verantwoordelijk te zijn. Het ontwikkelen van een sterk gevoelsbesef over de  zuiverheid van anderen,  is een pluspunt passend bij hun zorgende natuur.

Vegans zullen mensen door hun begripvolle energie aantrekken en in veel situaties benaderd worden door mensen die hun persoonlijke problemen wensen te delen. Opgemerkt moet worden dat weinigen van Vega zelf hun persoonlijke zaken met anderen delen, tenzij er een vertrouwensband is opgebouwd. Vegans hebben helende vermogens en hebben een verwantschap met stenen en kristallen. Veel Vegans werken in een omgeving waar zij voor anderen zorgen; in de (medische en geestelijke) gezondheidszorg, als leraar of op terreinen die ruimte bieden aan creatieve expressie. Vegans hebben een sterke behoefte om zo nu en dan alleen te zijn, aan privacy en aan vrijheid.

Het is belangrijk dat zij waardering krijgen voor wat zij voor anderen doen.

De mensen die een persoonlijke relatie hebben met een Vegan zullen soms meer aandacht nodig willen dan ze krijgen en zich soms verwaarloosd voelen. Dit komt door de vele interesses en aandachtsgebieden van Vegans. Ze kunnen zich zó betrokken voelen in de zorg voor ánderen, dat zij persoonlijke behoeften en persoonlijke relaties verwaarlozen.

Bron :  nieuwetijdskind.com

Geen opmerkingen :

Een reactie posten