woensdag 24 juni 2015

Kenmerken van degenen die Andromeda als hun Planetaire oorsprong hebben

Degenen met Andromeda als oorspronkelijke planeet, zoeken vrijheid. Er is een diepe, innerlijke dorst en drift die hem laten zoeken naar dit gevoel. Ze kunnen vaak veranderen van baan, huizen of partner in hun zoektocht. Maar eens zullen ze beseffen dat de vrijheid die ze zoeken en alle gevoelens van gevangen te zitten niet aan hun omstandigheden te wijten is. De werkelijke vrijheid die ze zoeken, komt van binnenuit. Je kunt het alleen ervaren door jezelf en zelfliefde te ontwikkelen.
De volwassen Andromedaan realiseert zich dit en werkt met deze kennis om een realiteit te creëren die aan deze behoefte kan voldoen, terwijl hij ook doorgaat met groeien op andere gebieden.
Andromedanen moeten werken aan zaken als zelfvertrouwen en liefde. In deze gebieden zal duidelijk zijn wat moet worden ontwikkeld, tenzij het echt verstopt zit. Wanneer zelfliefde en zelfvertrouwen worden ontwikkeld, zal de innerlijke vrijheid en de spirituele connectie worden gevonden in……..waar het altijd is geweest, als het vertrouwen en geloof in het zelf het toestaat om gezien te mogen worden.
Zodra dit zich ontwikkelt, zal de connectie tussen het zelf en god sterk worden. Dit laat herinneringen uit vorige levens stromen en veel oude talenten worden wakker om weer gebruikt te worden. Veel Andromedanen ontdekken dat zij anderen veel te bieden hebben op spiritueel gebied en worden vaak bekend als leraren en helers.
Andromedanen houden van reizen en allerlei vreemde ervaringen opdoen. Ze houden van opwinding, activiteit en variatie. Ze kunnen de behoefte voelen om huizen uit een vorig leven te bezoeken, of al jong het verlangen hebben om bepaalde plaatsen en omgevingen te bezoeken zonder eigenlijk te weten waarom. Ze vinden het heerlijk om snel te rijden of in vliegtuigen te vliegen, omdat dit onbewuste herinneringen aan “thuis” stimuleren. Andromedanen zijn geneigd om drama’s van hun “leermomenten” te maken, doordat ze zoveel zelfkritiek hebben en zichzelf niet serieus nemen. Door te leren om kleinere stappen te nemen bij kansen en lessen, kunnen ze leren de grote drama’s te vermijden.
Doordat hij de neiging heeft tot zelfkritiek verwacht de Andromedaan dat anderen ook zo zijn. Ze zijn vaak verrast wanneer ze merken hoezeer anderen hun mogen! Uiterlijk, lijken Andromedanen zeer zelfverzekerd, capabel en extravert met zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Ze zijn erg goed in het verstoppen van hun innerlijke angsten, twijfels en onzekerheden zodat ze een heel ander gezicht kunnen tonen aan de buitenwereld. Ze kunnen zeer geschikt zijn als leraar, in de gezondheidszorg of carrière maken in de reiswereld. Sommigen kunnen hun hang naar drama uitstekend kwijt in acteren of schrijven.
Andromedanen hebben helende en communicatieve gaven die vaak al vroeg in de kindertijd worden gevoeld. Ze worden meestal genegeerd of ontmoedigd door familie en moeten later worden opgegraven. Andromedanen zijn sensitieve, zorgende individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in andermans plaats te stellen en waarachtig te empathiseren. Er is een verlangen om te werken met het helen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid.

Bron : Nieuwetijdskind

Geen opmerkingen :

Een reactie posten